Rochia de mireasa: realitate vs. social media

Distribuie articol

Gasim online inspiratia pentru nunta

Din fericire, in ziua de azi, social media ne este de mare folos pentru a ne gasi acea doza de inspiratie pentru nunta. Avem noroc cu Instagram, Pinterest si Facebook, acest lucru este clar. Fara acestea, cum ne-am putea forma opinii despre anumite modele de rochii de mireasa sau alti furnizori pentru marele nostru eveniment? Evident, ar fi mult mai greu si exercitiul de imaginatie ar trebui sa fie unul mult mai profund din partea noastra, insa ce ne facem atunci cand realitatea nu e ceea ce ne-am imaginat noi?

salonul bride expert

Foto: Magic Photo Events

Una dintre cele mai frecvente situatii de care un bridal consultant se loveste in timpul probelor este urmatoarea: avem o mireasa super nerabdatoare, de regula aflata la prima ei proba, care are ACEA poza salvata de Instagram sau Pinterest cu ACEA rochie de mireasa despre care a stiut dintotdeauna ca este rochia ei, inca dinainte de a sti ca urmeaza sa se casatoreasca. De cele mai multe ori vorbim despre o poza relativ pixelata, de regula cu spatele rochiei…Uneori, avem noroc si este o rochie din portofoliul nostru pe care i-o putem oferi spre proba viitoarei noastre mirese, insa nu de putine ori suntem puse in situatia deloc placuta de a-i spune viitoarei mirese ca ACEA rochie (care, de cele mai multe ori, este o creatie haute-couture extrem de costisitoare), nu este in portofoliul nostru si tot ce putem face este sa ii oferim spre proba ceva asemanator.

salonul bride expert

Foto: Magic Photo Events

Stim ca este dureros si dezamagitor pentru unele cliente, insa, din pacate, acesta e primul impact al antagonismului dintre realitate si social media.

Ce iti doresti vs. ce te avantajeaza

Un alt aspect care poate produce dezamagiri profunde viitoarelor mirese este cel legat modul in care le avantajaza modelul respectiv. Chiar daca viitoarea mireasa s-a inspirat de pe pagina noastra de Facebook sau Instagram, se poate intampla ca acel model de rochie din portofoliul nostru de care s-a indragostit sa nu fie tocmai cel mai potrivit pentru ea. Insa, acest lucru nu trebuie sa te deziluzioneze, draga noastra viitoare mireasa! Fii sigura ca in compania consultantilor nostri vei gasi rochita potrivita pentru tine care sa te puna in valoare in ziua nuntii si sa te faca sa stralucesti de bucurie!

salonul bride expert

Foto: Magic Photo Events

Nu in ultimul rand, o alta situatie de care ne-am izbit de cateva ori a fost urmatoarea: viitoarea mireasa a probat rochia mult visata, care o avantajaza si o scoate in evidenta, insa tot nu este multumita.

Evident, intrebarea este: de ce nu ii place? Nu mica ne-a fost mirarea cand am primit urmatorul raspuns: „nu arat ca AIA din poza”…Evident, nu poti arata identic cu modelul care a pozat pentru catalogul colectiei respective, din cel mai pur si mai banal motiv: nu esti clona ei…TU esti TU si esti superba asa cum esti! Cea mai mare greseala este sa te raportezi la o alta persoana, fie ea modelul din catalog sau oricine altcineva! Fiecare femeie este unica, speciala si splendida in felul sau si chiar daca tu ai o problema vis-a-vis de felul in care te percepi, cei din jur te vad ca si ceea ce esti, de fapt: o femeie minunata! Asadar, lasa modelul din poza de catalog si admira cat de bine iti pune rochia in valoare trasaturile. ☺

Ai incredere in Salonul Bride Expert

Asadar, ce trebuie sa faca viitoarele mirese ca sa nu fie puse in nici una dintre situatiile enumerate mai sus?

  • in primul rand, atunci cand gasesti pe internet o poza cu o rochie de mireasa care iti place foarte mult, incearca sa salvezi o varianta a fotografiei de calitate cat mai buna, mai ales ca sa ii poti tu observa detaliile mai atent
  • cauta producatorul modelului respectiv, in special daca este o creatie extravaganta si nu fii deloc surprinsa daca nu vei gasi un dealer autorizat in orasul tau, in special cand vorbim de designeri precum Elie Saab, Zuhair Murad, Galia Lahav, Berta Bridals s.a.m.d.

salonul bride expert

  • sa nu te surprinda pretul unei asemenea rochii, care porneste undeva de la 8000$, deci nu o sa o gasesti la 3000-3500 lei (situatie concreta de care ne-am lovit, rochia din poza miresei costa 25.000$ si era brodata cu diamante si perle naturale pe corset, fiind o creatie haute-couture a unui renumit designer taiwanez)
  • nu fii dezamagita daca rochia care ti-ai dorit-o si ai gasit-o la noi nu este asa cum ti-ai imaginat-o. Poate ca aceasta nu te avantajaza, insa urmatoarea s-ar putea sa fie wow, ai incredere in Salonul Bride Expert, pentru ca suntem aici sa te ajutam sa iti gasesti rochia perfecta pentru tine!

salonul bride expert

Te imbratisam cu drag si te asteptam la proba!

Roxana & Cristina

Salon Bride Expert– Rochia ta, pasiunea noastra