(P) Produse makeup “must have” pentru toamna 2020. Adaugă-le în trusa ta de machiaj!

Distribuie articol

Machiajul reprezintă o parte importantă din viața ta? Atunci probabil că ești în căutarea unor noi produse makeup de calitate care să te ajute să obții look-ul pe care ți-l dorești.  

Toamna este anotimpul perfect pentru a ieși în evidență, iar machiajul este cea mai bună metodă pentru a capta toate privirile. Oricât de stilată ar fi o ținută, dacă nu este completată de un machiaj reușit, parcă este lipsită de “sare și piper”. De aceea, în continuare, vei afla ce produse de makeup reprezintă un “must have” în acest anotimp: 

  1. Fondul de ten waterproof 

Îți doreai de multă vreme un fond de ten care să rămână intact pe parcursul întregii zile? Acum îl poți achiziționa de pe Melkior.ro. Acest fond de ten este rezistent la apă, așa cum o spune și denumirea lui, și oferă o acoperire mare. Vei putea masca orice imperfecțiune de pe ten și vei avea siguranța că “defectul” va rămâne ascuns până la următoarea demachiere.  

În plus, absoarbe excelent surplusul de sebum secretat de piele, fiind cel mai bun fond de ten pentru femeile cu ten gras sau mixt. Dacă te numeri printre ele, comandă-l de pe site și obține un look perfect, de durată! 

produse makeup

  1. Farduri lichide metalizate pentru pleoape 

Atunci când cauți produse makeup pentru toamnă, ia în calcul și fardurile lichide pentru pleoape, în culori metalizate. Acestea sunt foarte rezistente, se aplică ușor și se distribuie uniform, iar aspectul final este întotdeauna radiant.  

În plus, nu necesită efort pentru a le estompa pe pleoape, astfel că vei putea obține un efect intens sau unul difuz, în funcție de ocazia cu care le folosești.  

  1. Creioane pentru conturul buzelor 

Dacă îți dorești ca rujul de pe buze să rămână intact toată ziua și să creezi un efect de buze mai voluminoase, atunci din colecția ta de produse makeup nu pot lipsi creioanele pentru conturul buzelor. Alege-le pe cele care au o mină fină, cremoasă și care sunt rezistente la apă.  

Achiziționează creioane în culori asemănătoare cu rujurile pe care le folosești și nu uita să-ți conturezi buzele în fiecare zi! 

  1. Ruj lichid în funcție de grupa sanguină 

Alege rujul care te reprezintă în totalitate! La Melkior vei găsi rujuri în 4 nuanțe de roșu intens asociate fiecărei grupe sanguine. Aceste produse makeup sunt lichide, catifelate și foarte pigmentate. Au un finish mat și asigură o acoperire maximă dintr-o singură aplicare.  

Pe deasupra, chiar dacă sunt foarte rezistente, nu usucă buzele! Achiziționează rujul potrivit grupei tale sanguine și îndrăznește să fii sexy în această toamnă! 

  1. Mascara 

Un machiaj fără aplicarea unui rimel este incomplet, dar pentru a obține într-adevăr gene perfecte, alege o mascara de calitate superioară care să le alungească și să le ofere, în același timp, volum. Aplicarea rimelului trebuie să se realizeze ușor, iar produsul nu trebuie să curgă sau să se întindă.  

Dacă îți dorești o mascara rezistentă, precum și alte produse de înaltă calitate, intră pe site-ul Melkior.ro. Acest brand este renumit pentru calitatea produselor sale, așa că nu vei fi dezamăgită! În plus, îți pune la dispoziție în fiecare săptămână oferte de nerefuzat!