No44, un brand slow fashion, pentru femei dinamice

Distribuie articol

Fie că alegi să spui denim în engleză, în chineză, în spaniolă sau română, exprimi un stil pe care oamenii din toată lumea l-au purtat, de sute de ani!

De la uniforma la simbolul rebeliunii tinerilor până la fashion statement, denimul a parcurs un drum lung, a suferit schimbări și și-a perfecționat forma și utilitatea. Astăzi, nu există persoană care să nu aibă în dulapul său cu haine măcar o pereche de jeans deopotrivă comozi, practici şi mai ales utili.

No 44 este un brand inspirat de femeile care depășesc tendințele, dinamice, puternice, dar feminine, purtând unui obiect vestimentar atemporal: jeans-ul. Promisiunea No44 către clienții săi este simplă: „Suntem un brand care susține și prețuiește calitatea, nu cantitatea.”

No44 îmbrățișează conceptul slow fashion și ne învață să nu mai privim hainele ca piese doar pentru un sezon. Folosind materiale de calitate și sustenabile, No44 reușește să readucă în tendințe Jeansul care nu va fi niciodată out-of-style.

Colecția „Back to Life” este inspirată de femeia modernă care îndeplinește multe roluri: soție, mamă, femeiea de carieră, de succes sau divă. No44 oferă tuturor femeilor posibilitatea de a se simți libere frumoase puternice, purtând în fiecare zi și oriunde o piesa vestimentara clasica dar și în tendințe.

Reinventat și uneori redenumit pe parcurs, The Momfit Jean este un clasic. 

Confecționați din denim rigid, cu elastan, pentru a se mulă perfect pe corp, prespălat într-o culoare albastru deschis, cu cinci butoni de închidere vizibili. Talia înaltă și croiul modern oferă iluzia unor picioare suple și alungite.

Un stil clasic preferat și nu doar o altă tendință reciclată care va dispărea. Jeansii au ajuns atât de departe într-o perioadă atât de scurtă; este fascinant să urmărești stilurile modificându-se și adaptându-se de-a lungul deceniilor.

Trăim într-o eră în care conștiința de sine este cool, acceptarea corpului nostru așa cum este, încetarea de a populariza sexul și materializarea noastră, este în parte motivul pentru care mai multe modele de jeans s-au întors și sunt aici sa rămână.

The Joy Jean – Odată ce îi porți, îi iubești. Efect garantat.

Talia foarte înaltă și croiala dreaptă oferă iluzia unui trup longilin și grațios prin accentuarea efectului de alungire a picioarelor.

Jeans-ul din denim de bumbac 100%, va arăta perfect atât lângă un maiou basic tetra și sandale cu talpă plată, cât și purtat cu o cămașă din mătase și bijuterii strălucitoare.

Colecția ‘Back to Life este despre integrarea pieselor vestimentare în propriul stil de viață și magia feminină.

The Summer Jean – Inspirat din anii ’80, un jeans vintage dar la modă.

Un model confortabil și versatil. Cu detalii feminine și într-o nuanță de bleu deschis este ideal pentru sezonul cald.

Îl poți purta suflecat, alături de o pereche de stilettos, pentru o siluetă sexy sau cu pantofi sport, pentru un look mai casual

Atunci când o mare parte din moda pentru femei este considerată frivolă, impracticabilă și în continuă schimbare, No44 ne demonstrează că una dintre cele mai comune piese de îmbrăcăminte pentru femei poate fii practică, sexy și în trend, oriunde și în orice moment al zilei. 

Descoperă întreaga colecție „Back to life” pe www.no44store.com.