4 moduri în care poţi scăpa de celulită într-o singură lună! Sfaturi eficiente de la specialist

Distribuie articol

În lupta continuă împotriva celulitei și a grăsimii, tehnologia a făcut pași importanți, oferind soluții revoluționare pentru tratarea acestor probleme estetice. Descoperă cum anumite proceduri ce combină tehnologii avansate, pot oferi rezultate vizibile și rapide, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

4 alternative pentru a scăpa de celulită într-o singură lună!

Mulți sunt de părere că eliminarea celulitei într-o lună este imposibilă şi că aspectul de coajă de portocală necesită luni de efort, restricții alimentare stricte și exerciții fizice epuizante.

Pentru a aborda eficient problemele estetice acumulate în timpul iernii, specialistul în Nutriție și Remodelare Corporală, Wasim Nazer, sugerează un protocol de tratament estetic compus din patru terapii. Acest plan de acțiune este special conceput pentru a pregăti corpul în vederea sezonului estival din 2024.

Citeşte şi: Cori Grămescu: Legătura dintre celulită și alimentele portocalii. Cum reduci aspectul pielii de coajă de portocală

„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă vara, mai mult ca oricând, trebuie să depunem efortul de a-l ajuta în procesul de adaptare. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc.”, a spus Wasim Nazer.

Drenajul Limfatic: Beneficii și Recomandări

Drenajul limfatic este o tehnică de masaj care ajută la eliminarea toxinelor și a retenției de apă din organism. Acest tip de masaj reduce senzația de picioare grele, combate celulita, stimulează sistemul imunitar prin crearea de anticorpi și contribuie la detoxifierea generală a organismului. În plus, îmbunătățește trofismul pielii, favorizând aportul de oxigen la nivel celular și dinamizând circulația limfei în spațiile intercelulare.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, sunt recomandate 3-4 ședințe de drenaj limfatic pe săptămână, fiecare ședință având o durată medie de 30-45 de minute.

În completarea acestor ședințe, este esențial să consumi 2 litri de apă pe zi, să adopți o alimentație echilibrată și să practici mișcarea în mod regulat. Aceste obiceiuri contribuie la menținerea unui corp sănătos și la amplificarea efectelor pozitive ale drenajului limfatic.

Cavitația – Liposucția Virtuală: Tehnică și Recomandări

Cavitația este o procedură eficientă pentru slăbirea localizată, care permite eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime din zone precum șoldurile, fesele, coapsele, abdomenul, brațele sau bărbia. Această metodă nu doar reduce stratul de grăsime, dar și contribuie la oxigenarea și revascularizarea țesutului subcutanat, îmbunătățind tonusul și elasticitatea pielii.

Procedura de cavitație nu necesită o perioadă de recuperare extinsă, însă este esențială hidratarea adecvată atât înainte, cât și după tratament pentru a stimula procesul de detoxifiere hepatică.

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă efectuarea unei ședințe de cavitație de 40 de minute pe săptămână sau două ședințe de 20 de minute, cu un interval de 72 de ore între ele. Durata totală a tratamentului poate varia între 6 și 12 ședințe pe zonă, în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui pacient.

Velashape – Tratamentul Revoluționar pentru Celulită și Laxitate Cutanată

Velashape reprezintă cea mai recentă metodă non-invazivă pentru tratarea celulitei, laxității cutanate și a țesutului adipos localizat în zonele cu probleme, oferind rezultate vizibile într-un timp rapid. Această tehnologie inovatoare combină trei modalități terapeutice pentru a obține efecte extraordinare:

Radiofrecvența: Această tehnologie încălzește dermul, stimulând producția de colagen și elastină, esențiale pentru restructurarea și remodelarea corpului. Rezultatul este o piele mai fermă și mai tonifiată.
Lumina cu Infraroșu: Penetrează în profunzimea pielii, accelerând metabolismul și îmbunătățind circulația sanguină. Acest lucru conduce la o piele mai oxigenată și mai sănătoasă.
Vacuumul și Rolele Mecanice: Acestea stimulează fluxurile sanguin și limfatic, eliminând reziduurile și reducând dimensiunea celulelor adipoase. De asemenea, oferă un masaj blând, îmbunătățind aspectul pielii și metabolismul energiei stocate în piele.

Citeşte şi: Cum a scăpat Gina Pistol de celulita din timpul sarcinii

Specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă între 4 și 8 ședințe de Velashape, la intervale de 7 – 14 zile între ele, în funcție de zona tratată și de gradul de celulită sau laxitatea pielii.

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2021-05-7EEST03:33:54+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Cum a scăpat Gina Pistol de celulita din timpul sarcinii” /><meta itemprop=”description” content=”Cum a scăpat Gina Pistol de celulita din timpul sarcinii” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2021-05/gina-pistol-plaja-mare-2.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/cum-a-scapat-gina-pistol-de-celulita-din-timpul-sarcinii.mp4″ /><script id=”video_insert_14097″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/14097″></script></div>

Criolipoliza – Soluția pentru Reducerea Grăsimii în Exces

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață și elimină celulele adipoase în exces, oferind rezultate vizibile într-un timp scurt. Această metodă inovatoare este singura care elimină definitiv grăsimea prin înghețarea celulelor adipoase, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

Citeşte şi: Nicole Cherry, tratamente anti-celulită la numai 20 de ani

Specialistul Wasim Nazer recomandă o singură ședință de criolipoliză, cu o reducere de până la 30% a țesutului adipos, iar rezultatele devin vizibile în aproximativ 15 zile. Pentru un efect optim, se recomandă un interval de 30 – 40 de zile între ședințe, pe aceeași zonă tratată.

Sursă foto: profimediaimages.ro