(P) #EstetiqMakeover: Găsește-ți echilibrul între frumusețe și spirit

Distribuie articol

La începutul verii, după o perioadă în care multe dintre noi am lucrat de acasă, fără acces la centre de înfrumusețare și concentrate pe cu totul alte lucruri decât cele legate de frumusețe, Estetiq Medical Center și Unica au lansat campania #EstetiqMakeover. 

5 femei extraordinare au beneficiat de 2 luni de tratamente estetice faciale și corporale de ultimă generație, aplicate în baza unui plan personalizat, realizat de o echipa multidisciplinară de medici și terapeuți cu experiență vastă în estetică.

Anda Barbu, 44 de ani, ne-a convins că merită să facă parte din această campanie, prin contribuția, în calitate de Director de Dezvoltare, la crearea unui info point turistic, care facilitează informarea cu privire la spațiile de cazare, opțiunile de transport și obiectivele culturale din București.

Dr. Adrian Alexandru a creat pentru ea un plan de tratament cu fire resorbabile, acid hialuronic și mezoterapie injectabilă cu un cocktail de substanțe esențiale pentru ten, care au șters câțiva ani buni de pe chipul Andei. 

Programul său la Estetiq Medical Center a fost completat cu un program complet de remodelare, cu Accent Prime (ultrasunete și radiofrecvență), Legend (radiofrecvență tripolară și activare dinamică a mușchilor), dar și terapii spa fitness.

Tratamentul non-invaziv împotriva celulitei Accent Prime folosește o combinație de energie RF și masaj mecanic pentru a crește metabolismul țesutului adipos, reducând volumul celulelor grase, stimulând drenajul limfatic și netezind vizibil textura pielii. Tratament selectiv. Acțiunea focalizată la adâncimi multiple permite un control mai mare al tratamentului și rezultate mai bune, lăsând țesutul înconjurător nevătămat.

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa tripolară TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră neinvazivă, precum şi întinderea pielii.

Infrashape, capsula în care pedalezi sub acțiunea razelor infraroșii și a vacuumului, a ajutat-o pe Anda să elimine din țesutul adipos și să îl transforme în energie. Infrashape determină o curățare a organismului de toxinele pe care le luăm zilnic din apă, din aer și din alimente și ajută organismul să neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, înseamnă mai puține afecțiuni.

Pentru a beneficia și voi de tratamentele estetice de la Estetiq Medical Center, faceți-le o vizită:

Str. Romulus, nr. 35, Sector 3, București / www.estetiqmedical.ro /  0752 111 264