(P) Viephenol – antioxidant minune împotriva îmbătrânirii premature a tenului, acum în spuma purificatoare din gama VIE

Distribuie articol

Cum funcționează antioxidanții în prevenirea îmbătrânirii precoce a tenului

Este clar că timpul își lasă amprenta pe orice organism viu, însă mulți oameni reușesc să-și păstreze tinerețea până la vârste impresionante, în timp ce alții se ofilesc înainte de vreme. Nu te grăbi să dai vina pe genetică, este un fact bine cunoscut deja că radicalii liberi sunt un factor cheie în acest proces. Ei fură electronii celulelor inițial sănătoase, iar acestea, odată deteriorate, încearcă să-i obțină de la alte celule, astfel încât influența negativă se propagă în lanț și țesuturile sunt afectate în progresie geometrică. Evident, substanțele antioxidante sunt soluția optimă, dar sunt ele toate la fel de eficiente?

Sunt cunoscute pe larg acțiunile unor compuși precum vitamina C sau E… dar ce ai zice de un compus nou, de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E?

Care este acest ingredient minunat și de ce trebuie să-l ai în arsenalul tău contra ridurilor premature

Complexul antioxidant Viephenol, obținut din struguri moldovenești, este o descoperire inovatoare brevetată de Viorica ce intră în componența unui produs nou, mai exact spuma purificatoare din gama Vie. Complexul a fost creat în colaborare cu emeritul savant Ion Prida, doctor în științe tehnice și autorul a peste 100 de brevete în domeniul enologiei, iar ceea ce este uimitor în lista beneficiilor complexului pentru piele este fenomenala sa activitate antioxidantă, net superioară altor antioxidanți cunoscuți, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul. Mai exact, polifenolul din componența complexului, proantocianidina, este arma perfectă ce apără pielea de factorii nocivi, contribuie la protejarea țesutului conjunctiv, la formarea și stabilizarea colagenului… astfel se încadrează perfect în spuma pentru față.

Încă câteva detalii despre spuma purificatoare din gama Vie

Aceasta se deosebește de alte produse de curățare a tenului prin formula delicată fără SLS, SLES și alte componente dure, încorporată într-o textură spumoasă care se potrivește ideal pentru curățarea blândă, dar minuțioasă. Este perfectă mai ales pentru tenul sensibil, predispus iritațiilor cauzate de agenții de curățare duri. Formula bogată în nutrienți de origine vegetală, ca lavanda, frunzele de coacăz și aloe vera re-echilibrează și calmează pielea sensibilă. Ingredientele sigure și eficiente fac această spumă purificatoare produsul cheie în rutina de îngrijire facială, iar faptul că nu conține coloranţi sintetici, parabeni, alcool sau uleiuri minerale este un plus evident pentru cei care iubesc să citească etichetele produselor pe care le folosesc și aleg cu atenție ce anume ajunge pe piele.

Nu ezita s-o încerci! Cu siguranță va intra rapid în topul produselor tale preferate de îngrijire a tenului.

SPUMĂ PURIFICATOARE VIORICA VIE
Ingrediente active:

  • Viephenol- efect antioxidant. Previne îmbătrânirea celulelor pielii.

  • Extract din frunze de coacăză neagră- curăță și minimizează porii dilatați și punctele negre