Tunsori cu breton care sunt un must-have în 2024! Coafuri clasice şi foarte uşor de purtat în vara asta

Distribuie articol

În 2024, bretonul revine în tendințe, aducând cu el diverse stiluri, de la cel tip perdea la cel subțire, care se numără printre cele mai populare coafuri ale anului. Pentru cele aflați în stadiul incomod de creștere a bretonului sau pentru cele care îşi doresc doar o schimbare de look, tunsorile cu breton oferă multiple opțiuni versatile.

Tunsori cu breton care sunt un must-have în 2024!

Unul dintre principalele avantaje ale tunsorilor cu breton este versatilitatea lor. Există numeroase tipuri de tunsori în straturi care se potrivesc fiecărei texturi de păr și forme a feței. De la tunsorile scurte, precum cea a Prințesei Diana, la tunsorile shag edgy din anii ’70 sau a stilurilor lungi, poți colabora cu stilistul tău ca să găsiţi ceva să se potrivească stilului tău.

Deși bretonul are reputația de a fi dificil de întreținut, specialiştii subliniază că acesta poate fi combinat perfect cu o tunsoare în straturi, mai ușor de gestionat. Găsirea unei tunsori în straturi care să funcționeze cu textura părului înseamnă că nu va necesita mult timp pentru stilizare, iar bretonul peekabo sau bretonul subţire reprezintă opţiunea perfectă pentru genul ăsta de tunsoare.

Citeşte şi: 7 trucuri pentru un breton coafat ca la salon, acasă. Ce trebuie neapărat să eviți dacă vrei un rezultat chic

9 idei de tunsori în straturi cu breton pentru 2024

Tunsoarea Hush cu breton subțire

Straturile moi și subțiri ale tunsorii hush a lui Hoyeon se potrivesc perfect cu bretonul subțire, oferind o abordare fără efort a combinației de tunsoare în straturi și breton.

Breton despărțit pe mijloc

Bretonul tip perdea este una dintre cele mai mari tendințe de breton ale anului, arătând bine pe toate lungimile de păr și încadrează perfect stilul mai lung al lui Daisy Edgar-Jones.

Bretonul fluture

Combinând volumul, textura și straturile căzătoare, tunsoarea fluture a fost una dintre cele mai virale tunsori ale ultimului an. Adăugarea unui breton gros care ajunge la sprâncene, ca Billie Piper, este o modalitate excelentă de a actualiza tunsoarea în trend pentru 2024.

Tunsoarea pixie cu breton subţire

Tunsoarea pixie cu straturi și breton subțire a lui Jourdan Dunn reprezintă o mare inspirație pentru părul scurt în straturi, fiind ultra chic.

Păr creţ cu breton

Inspirată de tunsoarea shag din anii ’70, această tunsoare scurtă și creț adaugă volum și definiție texturii naturale a lui Charisse Mone, în timp ce bretonul subțire adaugă o moliciune plăcută.

Breton plin, dar subţire

Bretonul plin, dar subțire al lui Suki Waterhouse este ideal pentru cei care doresc un breton imediat. Asociat cu șuvițele lungi și dezordonate, creează un look atrăgător.

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-05-31EEST11:52:18+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Trucuri şi sfaturi de la Cristi Pascu pentru o îngrijire corectă a părului” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-05/cristi-pascu.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/cristi-pascu.mp4″ /><script id=”video_insert_21315″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21315″></script></div>

Extra volum într-o parte

Cărarea într-o parte a revenit în tendințe, în mare parte datorită renașterii coafurilor inspirate din anii ’90. Straturile mari cu volum şi cu breton – fix ca în imaginea cu Emily Ratajkowski reflectă energia de supermodel din anii ’90.

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, apariție incendiară în mediul online. „Actrița cu cei mai frumoși sâni din lume” s-a fotografiat topless

Tunsoarea mullet cu breton micro

Pentru cei îndrăzneți, tunsoarea mullet este o modalitate excelentă de a experimenta straturile. Greta Lee adaugă un breton micro tăiat pentru o abordare reîmprospătată a unei tunsori mai scurte în straturi.

Breton drept

Juxtapunerea dintre bretonul plin și drept al lui Aziya și straturile pline de valuri creează un look izbitor, care fură privirile tuturor.

Sfaturi pentru întreținerea tunsorilor cu breton

Pentru a menține aceste tunsori, ca să arate chic și fără efort, este important să se folosească produsele potrivite pentru stilizarea și întreținerea lor. În funcție de tipul de păr și de tunsoare, este esențial să se investească în produse care oferă volum, textură și protecție împotriva căldurii. Spray-urile texturizante, mousse-ul pentru volum și serurile anti-frizz sunt câteva exemple de produse care ajută la obținerea și menținerea look-ului dorit.

Citeşte şi: Cristi Pascu dezvăluie tendinţele verii 2024 în materie de păr. Greşeala care îţi distruge podoaba capilară: „Orice exces te va costa”/ Exclusiv

Bretonul revine în 2024 într-o varietate de forme și stiluri, oferind oportunități multiple de a experimenta cu tunsorile în straturi. Indiferent dacă se optează pentru un breton subțire, un breton tip perdea sau unul gros, este important să se colaboreze cu stilistul pentru a găsi tunsoarea perfectă care să complimenteze textura părului și forma feței. Cu puțină întreținere și produsele potrivite, se poate obține o coafură chic și la modă pe tot parcursul anului.

Sursa foto: Instagram