Tunsori scurte care avantajează orice femeie de peste 50 de ani. Sunt preferatele vedetelor

Distribuie articol

Odată cu trecerea anilor, părul își schimbă culoarea, textura și volumul, iar tunsorile scurte, ușor și rapid de întreținut se numără printre preferatele femeilor.

Din fericire, după anumite vârste, alegerea unei tunsori potrivite chiar face minuni pentru imaginea noastră. Iar experții în hairstyling recomandă coafurile scurte femeilor de peste 50 de ani pentru un aspect proaspăt, modern, elegant și, de ce nu, cu efect de întinerire.

În clipele următoare vom vorbi despre tunsorile scurte preferate ale vedetelor care sunt foarte la modă și din care te poți inspira dacă îți dorești o schimbare semnificativă și interesantă de look, care să te avantajeze.

Pixie cu breton pe o parte

Halle Berry

Tunsoarea pixie este o coafură scurtă și modernă, caracterizată prin părul tuns foarte scurt în spate și pe laterale.

Pentru un plus de volum, expeții în frumusețe recomandă în cazul acestei tunsori ca pieptănătura bretonului să fie pe o singură parte a capului. Este una dintre tunsorile preferate ale actriței Halle Berry, pe care o poartă și acum la 57 de ani și care îi dă un aspect tineresc, foarte proaspăt. Actrița Viola Davis, în vârstă de 58 de ani, este și ea o mare fană a acestei tunsori.

Bob ultra scurt

Helen Mirren

Celebra Helen Mirren, care pe 26 iulie va împlini onorabila vârstă de 78 de ani, a experimentat de-a lungul timpului diverse coafuri și tunsori. Bobul ultra scurt, până la nivelul urechii, este un stil de tunsoare care avantajează persoanele de etatea ei și care se menține foarte ușor. Bobul se poate purta cu sau fără breton, în funcție de preferințe.

Tunsoarea „băiețească”

Jane Lynch

Este modernă, dinamică și va rămâne mereu la modă. La 63 de ani, actrița Jane Lynch o poartă cu mândrie pentru că o scapă de bătaia de cap a pierderii timpului cu aranjatul și coafatul părului. Această tunsoare se numără și printre preferatele unei alte vedete de la Hollywood, Sharon Stone, care a împlinit 66 de ani în primăvară și este de mult timp adepta coafurilor foarte simple.

Citeşte şi: 6 tunsori-vedetă ale anului 2024, dezvăluite de Adrian Perjovschi. Butterfly, Octopus sau Wolf-haircut sunt la mare căutare

Citeşte şi: Tunsori cu breton care sunt un must-have în 2024! Coafuri clasice şi foarte uşor de purtat în vara asta

Citeşte şi: Tunsoarea în forma literei C, din nou, în trendurile din 2024! Ce vedete au optat pentru acest hairstyle

Citeşte şi: Top 6 tunsori și coafuri care nu mai sunt la modă în 2024

Pixie dezordonat

Ellen DeGeneres

Pixie-ul blond dezordonat al lui Ellen DeGeneres îi dă, la 66 de ani, un look cool și proaspăt, fără ca ea să depună prea mare efort pentru asta. Actrița Holland Taylor nu își arată nici ea vârsta de 81 de ani mulțumită acestei tunsori pe care o poartă de multă vreme.

Tunsoarea Undercut

Tilda Swinton

Foarte populară în anii ‘30 și cunoscută în ziua de astăzi și ca Peaky Blinder, Undercut este preferata actriței Tilda Swinton (63 de ani) care are mereu un look elegant, șic și îndrăzneț. Avantajul este că pieptănătura poate fi de o parte sau de alta a capului, dar și dreaptă pe centru.

Foto – Profimedia