Uscător de păr – ce trebuie să știi când îți alegi un foehn

Distribuie articol

Un uscător de păr bun este o necesitate pentru orice femeie. Atunci când îți alegi un foehn este important să ții cont de câteva criterii și, desigur, de nevoile părului tău. Căci, până la urmă, o podoabă capilară sănătoasă este ceea ce ne dorim toate.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Ce trebuie să știi când îți cumperi un uscător de păr

Un păr sănătos este un păr frumos, așa că toate produsele pe care le folosim pentru îngrijirea lui sunt importante și calitatea lor primează.

Atunci când vrei să achiziționezi un nou foehn este bine să ai în vedere câteva criterii importante.

Puterea – este un factor important. Cu cât puterea este mai mare, cu atât viteza de uscare va fi mai mare, în consecință timpul în care îți expui părul la aerul cald din uscătorul de păr este mai mic. În acest caz, șansele de a se deteriora părul în timpul uscării scad.

Posibilitate de reglare a temperaturii și intensității aerului. Câteodată folosim un uscător de păr pentru fixare și atunci este posibil să nu avem nevoie de o temperatură foarte ridicat. Este important să putem adapta funcțiile foehn-ului la nevoile părului nostru.

Numărul de accesorii. Dacă tot investim într-un foehn, poate vrem și anumite accesorii care ne pot ajuta în dorința noastră de a ne așeza părul. De exemplu, un difuzor este o necesitate pentru a menține buclele definite. Iar o duză concentratoare este esențială pentru îndreptare și încrețire

Greutatea este, de asemenea, importantă. Este posibil, mai ales în cazul părului lung, să fie nevoie să ținem mai mult timp uscătorul în mână și ultimul lucru de care avem nevoie este să simțim o greutate prea mare.

Uscător de păr profesional

Uscătoarele de păr profesionale sunt cele care asigură o uscare eficientă și au mai multe funcții pentru a evita distrugerera părului. În plus, au o durată de viață mai mare.

O opțiune poate fi uscătorul de păr profesional Valera Swiss Silence, silențios, cu ioni negativi care previn uscarea și deteriorarea părului. Datorită utilizării Tehnologiei Smart Airflow acest uscător de păr asigură o micșorare a duratei de uscare a părului cu 35%.

Uscătorul de păr profesional Valera Swiss Silence
Uscătorul de păr profesional Valera Swiss Silence

O altă variantă poate fi uscătorul Philips Pro de 2300 W pentru uscare rapidă, cu două concentratoare. Ggrație concentratorului Style & Protect inovator împiedică supraîncălzirea părului în timp ce păstrează aceeași performanță de coafare. În plus, viteza de uscare poate scădea cu până la 50%.

Uscător de păr cu difuzor

Un uscător cu difuzor este întotdeauna o alegere bună, asta pentru că îți oferă posibilitatea ca, pe lângă uscarea părului, să îl așezi potrivit dorințelor tale, mai ales dacă ai părul ondulat.

Uscătorul de păr Philips HP8281/00 are o putere destul de mare, 2300 W și șase trepte de reglare a temperturii, precum și difuzor și concentrator. Senzorul MoistureProtect măsoară în timp real nivelul de umiditate a părului și adaptează automat temperatura la nivelul optim, păstrând hidratarea naturală a firului de păr.

Uscătorul de păr Rowenta Studio Dry Glow are, de asemenea, șase trepte de reglare a temperaturii, o gamă variată de funcții și o putere mare. Generatorul de ioni oferă strălucire părului și reduce efectul de electrizare, lăsându-l moale și ușor de coafat. În plus, tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrică.

O variantă accesibilă ca preț o reprezintă uscatorul de păr Remington D3190, care are trei trepte de temperatură, difuzor și concentrator. Este un uscător de par puternic este perfect pentru îndreptarea părului. Datorită motorului de 2200 W și a generatorului de ioni pentru coafuri cu efect antistatic, acest uscător de păr inteligent te va ajuta să ai un păr strălucitor și aranjat, în fiecare zi, oricare ar fi coafura dorită de tine.

Uscatorul de păr Remington D3190
Uscatorul de păr Remington D3190

Uscător de păr cu perie

Un uscător de perie poate fi o alegere bună pentru atunci când vrei să-ți coafezi și usuci părul dintr-o singură procedură, cu mai multă ușurință.

Pentru coafuri rapide și eficiente poți opta pentru o perie rotativă BaByliss AS960E cu 4 capete diferite, extrem de utile pentru uscare, volum, îndreptare și coafare. Peria Beliss Big Hair BaByliss este ideală pentru orice tip de păr, drept, creț sau ondulat.

O altă opțiune poate fi peria rotativă Rowenta Brush Activ, cu placă ceramică. Datorită perilor din păr natural, îi oferă părului tău o bună îngrijire, fară a-l agresa. Datorită rotației automate și a celor doua setări de viteză și temperatură, părul este uscat și coafat în același timp.

Peria rotativă Rowenta Brush Activ
Peria rotativă Rowenta Brush Activ

Peria cu aer cald Remington Hydraluxe usucă și coafează parul la o temperatura mai scăzută, în timp ce tamburul cu înveliș ceramic cu microparticule pentru fixarea hidratării ajută la păstrarea echilibrului și sănătății părului.

Atunci când știi ce tip de păr ai și care sunt nevoile poate fi mai ușor să alegi un uscător de păr bun. Indiferent ce ai alege, ia în calcul că poate fi o investiție pe termen mai lung, iar sănătatea părului tău este o prioritate.