Cât costă sandalele roșii, făcute în România, de care vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit

Distribuie articol

Mai multe vedetele internaționale, printre care Jennifer Lopez, Heidi Klum, Rita Ora și Janelle Monae au fost fotografiate în ultima perioadă purtând același model de sandale roșii, cu toc.

Perechea de încălțăminte este fabricată în România și aparține brandului Hardot.

La recentul eveniment de lansare a liniei sale de băuturi alcoolice, Delola, Jennifer Lopez a ales sandalele românești ca accesoriu la rochia ei roșie ca focul. Artista a mai fost fotografiată și cu alte ocazii purtând același model de încălțări, într-o altă culoare, atât pe străzile din New York, cât și la premiera filmului „Marry Me”, în 2022.

Citește șiTop 12 cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile. Cum au arătat la nunta lor mai multe celebrități

Citește și – Cum se poartă cămașa albă? Propuneri de ținute care au în comun cămașa albă

Citește și – Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle New Media Awards. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, în ținute uluitoare

Citește și – Festival de Film sau show de modă? Heidi Klum și Eva Longoria au făcut spectacol la Cannes 2023

Cântăreața nu este singura care adoră acest model de sandale, făcute în România. Și Rita Ora, Heidi Klum ori Janelle Monae au fost fotografiate purtând același model de încălțăminte.

Sandalele preferate ale vedetelor de la Hollywood se numesc Blood Sandals și costă 1,688 lei pe site-ul oficial al brandului sibian.

Foto – Instagram