Ce relație are Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu

Distribuie articol

Antonia (33 de ani) și Alex Velea (38 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului 2012. Cuplul s-a logodit în iulie 2021 și împreună are doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, artista mai are o fiică, Maya.

Ce relație are Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, găzduită de Oana Radu, Alex Velea a vorbit, printre multe altele, și despre relația dintre el și tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu. Artistul nu are permis de conducere, motiv pentru care, de mai bine de 10 ani, are șofer.

„Am șofer de pe la vreo 25 de ani. Am avut vreo 10-15 mașini, dar n-aș fi știut să-ți zic dacă merg pe benzină, motorină, ce motor au. Mă consultam cu 2-3 și luam ce le plăcea lor. (râde) Mașinile au fost ale mele. De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie. Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal”, a declarat solistul.

Luna trecută, despre întâlnirea lui Alex cu părinții ei, Antonia ne-a mărturisit: „Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească”.

„Cu Alex mă înțeleg minunat! Suntem ca doi amici. Îmi spune Denise și când mă vede îmi zice: «Ce faci, frumoaso?». (…) Aproape că mă face să roșesc. Da, mă complimentează tot timpul, îmi aduce câte o floare. Își educă foarte frumos copiii să îmi spună că mă iubesc. «Buna, buni», «La revedere, buni!». Îi întreabă: «Ai pupat-o pe buni? I-ai spus că e frumoasa?». E un tată bun. Sunt mulțumită de alegerea Antoniei!”, declara mama Antoniei, Denise Iacobescu, în primăvara anului 2020, potrivit Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: EXCLUSIV. Antonia, despre viața cu trei copii: „Sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare”

Citește și: EXCLUSIV. Cum i-a cunoscut Antonia pe părinții lui Alex Velea și ce relație are cu ei

Citește și: Ce relație au Antonia și primul soț, Vincenzo Castellano, la 10 ani de la despărțire

„Când ne-am cunoscut, Alex era mai rușinos, iar eu aveam o listă cu întrebări pentru el, dar a făcut față. Voiam să știu de ce a ales-o pe Antonia și ce planuri au, ce-i place lui în general să facă în viață”, mai spunea Denise Iacobescu în 2018, pentru Unica.

Părinții Antoniei sunt divorțați. Din al doilea mariaj al tatălui ei, artista are o soră mai mică, Alexia. „Ea este mult mai mică decât mine, ne vedem destul de des, este un copil bun și sensibil”, ne mai spunea Antonia în iunie 2022.

De ce nu mai poate deveni Antonia mamă?

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene… Antonia are și RH negativ. Nici grupa sanguină nu-i mai permite să aibă un alt copil. Și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți copii, să avem o familie mare. Bine, am fi avut cu siguranță nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim foarte mult să investim în educația lor. Ne dorim să aibă lucruri pe care noi nu le-am avut și asta costă”, a mai declarat Alex Velea, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Foto: Captură YouTube; Instagram