Cele mai excentrice apariții la Paris Fashion Week. Kylie Jenner a purtat un cap de leu, iar Doja Cat a apărut îmbrăcată în cristale

Distribuie articol

Paris Fashion Week a dat startul săptămânilor modei, iar ținutele vedetelor prezente la show-uri au uimit întreaga lume.

Celebritățile vor să fie cât mai vizibile și mai apreciate atunci când calcă pe covorul roșu. Iar o săptămână a modei este locul ideal pentru a te face remarcat.

Colecția de primăvară-vară a casei de modă Schiaparelli

Kylie Jenner, Doja Cat, Naomi Campbell și Irina Shayk sunt doar câteva din vedetele care au șocat cu aparițiile lor la prezentarea colecției de primăvară-vară a casei de modă Schiaparelli.

Un leu, un leopard alb și un lup au făcut parte din colecția extravagantă a lui Daniel Roseberry pentru Schiaparelli.

„Nimic nu este ceea ce pare în Schiaparelli’s Inferno Couture”, a scris brandul pe rețelele de soclizare, postând un video cu look-ul lui Kylie Jenner, ca parte a colecției.

„Niciun animal nu a fost rănit în crearea acestui look”, a notat casa de modă.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la premiera „Avatar: The Way of Water”. Heidi Klum a făcut furori cu o rochie ce pare făcută din apă. Galerie foto

Citește și: Ținutele cu care Kate Middleton a făcut furori în 2022. Cele mai frumoase 24 de outfituri ale Prințesei de Wales

Citește și: Alina Eremia și Elena Gheorghe, în vizorul lui Neculai Stanciu. Stilistul a comentat ținutele vedetelor de Revelion: „Unora le-am dat unfollow”

Citește și: Exclusiv. Andreea Tincu spune povestea ținutelor lui Carmen Iohannis și prezintă tendințele în modă pentru 2023

Cele mai excentrice apariții ale vedetelor la Paris Fashion Week

„Leopardul” care a sărit din pieptul lui Shalom Harlow, „lupul” care se uita insistent de pe haina lui Naomi Campbell, captele de „leu” îmbrăcate de Irina Shayk pe podium și Kylie Jenner în primul rând. Daniel Rosenberry a aruncat în aer internetul cu aceste piese false de taxidermie marca Schiaparelli.

Spectacolul a fost unul pe măsură și a fost întrecut doar de apariția artistei Doja Cat, al cărei trup și chip au fost îmbrăcate în cristale roșii. Ținita ei a fost completată de o rochie roșie, cu mărgele, tot roșii.

Doja și-a creat acest look cu ajutorul make-up artistului Pat McGrath, care a avut nevoie de 4 ore pentru a-l realiza.

„A fost o onoare să colaborez cu Doja Cat pentru look-ul Doja’s Inferno pentru colecția lui Schaparelli. Angajamentul Dojei pe parcursul celor patru ore, cât a durat crearea acestui look, timp în care a fost acoperită cu 30.000 de cristale Swarovsky, a fost însuflețitor. Rezultatul final a fost o operă de artă magică”, a afirmat Pat McGrath, potrivit Hola.com.

Vezi în Galeria foto care au fost cele mai excentrice apariții la Paris Fashion Week

Sursă foto: Hepta