Descoperă colecția de pijamale de iarnă de la Marks & Spencer, care aduce spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de tine

Distribuie articol

Îmbrățișează spiritul sărbătorilor într-un mod confortabil și plin de stil cu noua colecție de pijamale de Crăciun de la Marks & Spencer. Seturile de pijamale sunt realizate din materiale moi, respirabile, perfecte pentru întreaga familie.

Crează amintiri de neuitat cu pijamalele Marks & Spencer

Fie că petreci sărbătorile acasă sau ești în deplasare, imaginează-ți cum este să te trezești în dimineața de Crăciun în cele mai drăguțe și moi pijamale, gata să despachetezi cadourile lăsate de Moș Crăciun sub brad! Chiar și fotografiile de familie vor ieși cu atât mai bine dacă tu și familia ta veți avea pijamale asortate. 

În acest sezon, Marks & Spencer continuă să răspândească căldură, unitate și bucurie cu o gamă nouă de pijamale potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Indiferent că alegi să te bucuri de o seară de Ajun liniștită, în compania celor dragi sau alături de o ceașcă de ciocolată caldă lângă șemineu, uitându-te cu persoana iubită la unul dintre filmele tale preferate de Crăciun, pijamalele create de Marks& Spencer reprezintă modalitatea perfectă de a sărbători cu stil unul dintre cele mai importante momente ale anului.

Modele fermecătoare, pentru întreaga familie

Marks & Spencer a pregătit mai multe modele pentru întreaga familie, de la cele clasice în carouri (pentru că știm bine că acest model nu se va demoda niciodată), la motive de Crăciun, pentru a satisface preferințele tuturor.

Seturile de pijamale în care îți poți crea cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt realizate din materiale moi, respirabile, perfecte pentru a te relaxa și a te simți comod în fiecare clipă.

Ursulețul Spencer știe și el cât de importante sunt sărbătorile petrecute în familie, astfel că a revenit cu o gamă de haine de dormit cu modele jucăușe, precum pătura super-moale cu glugă și pijamale texturate, ce promit să ofere un plus de căldură în acest sezon.

Pentru persoanele pregătite de distracție, Marks & Spencer a creat un set de pijamale festive, din bumbac pur. Imprimeul cu Moș Crăciun Disco reprezintă o modalitate amuzantă de a-l aduce pe Moș Crăciun și mișcările sale de dans mai aproape de tine.

Dacă ești adeptul stilului tradițional, atunci seturile clasice din bumbac pur, în carouri, vor face deliciul întregii familii, mai ales dacă ai în plan să faci și o ședință foto de familie, de sărbători, în pijamale.

Colecția de pijamale Marks & Spencer este nu doar la modă, ci și confortabilă, practică și sustenabilă. 

Descoperă acum colecția cu care poți aduce magia Crăciunului chiar în confortul casei tale și pregătește-te să creezi amintiri de neuitat cu noile pijamale Marks&Spencer care pot fi găsite în cele trei magazine din Băneasa Shopping City, Plaza România sau București Mall.