Ioana Ginghină, despre curiozitățile de adolescentă ale Ruxandrei. „Am ajuns în liga cu drogurile” Cum gestionează situațiile în care e pusă

Distribuie articol

Ioana Ginghină a vorbit deschis despre situațiile mai delicate cu care se confruntă de când fiica ei și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra, a devenit adolescentă.

Fiica Ioanei Ginghină, curioasă în legătură cu fumatul

Fata celor doi actori are deja 15 ani și își dorește să facă diverse lucruri pe care le fac colegii și prietenii ei. Ioana Ginghină a povestit în emisiunea „La Măruță” cum fiica ei aduce din ce în ce mai des în discuțe fumatul. Tânăra are deja un piercing în buric, deși și-ar fi dorit unul în sprânceană.

„Asta e marea problemă la părinți. Ideea este că sunt destul de permisivi. Eu n-am ajuns la liga asta cu drogurile, dar fii-mea îmi spune, ‘Care e treabă dacă mă apuc de fumat pentru că… Cutărescu… mama, chiar ea, îi cumpără țigări’. Eu îi spun, ‘Eu n-am fumat niciodată. Te iubesc de nu mai pot’. Eu n-am fost niciodată foarte permisivă. Acum, în funcție de vârstă… Uite, a vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană. Am zis că în buric îl poate ascunde. Ultimul până la 18 ani” – a explicat actrița.

Ioana Ginghină vrea să-i cunoască anturajul Ruxandrei

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol spune că încearcă să-i cununoască mai bine cercul de prieteni, pentru a o putea urmări și monitoriza.

„Tot timpul discutăm pe tema asta. Pentru că eu îi văd prietenii, lucrez și cu adolescenți. Și ieri am vorbit. Nu fumează, dar mi-e frică. Cred a încercat. Nu mi-a zis, dar eu sunt sigură. Vorbim de… să-și cumpere țigări, să aibă țigările ei. Eu acum sunt într-o perioadă în care încerc să-i cunosc prietenii. Ce-am cunoscut până acum nu este foarte nasol. Ne-am văzut. Sunt niște fete drăguțe – a mai explicat Ioana Ginghină.

Artista se teme că dacă fiica ei se-ar apuca de fumat, următorul pas ar fi consumul de substanțe interzise, lucru de care se teme cel mai tare. Din ce spune actrița, fata ei are în anturaj persoane care pot face rost de substanțe interzise.

Citeşte şi: Cum și-a dat Ioana Ginghină seama că Alexandru Papadopol are o nouă iubită: „După ce s-a confirmat, îi spuneam ‘iubițica lui tata’!”

Citeşte și: Câți bani de buzunar primește lunar fiica Ioanei Ginghină. „Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș. M-a terminat!”

Citeşte şi: Ioana Ginghină a vorbit cu familia înainte să apară în revistele pentru adulți: „Și datorită tatălui meu am pozat în Playboy”

Citeşte şi: Ioana Ginghină dezvăluie ce dietă ține la 46 de ani: „Mănânc și dulciuri”. Ce spune despre relația cu fiica ei / Exclusiv

„Am auzit și de tot felul de prietenii din astea. (…) Și de asta mi-e frică și nu vreau să o las să fumeze. Mie mi se pare că de la fumat la iarbă e un pas. Acum le pot și accesa foarte ușor. Pe vremea noastră nici nu știu dacă fuma cineva. Mă întreabă acuma fii-mea, ‘dacă vrei îți aduc eu mama, că știu pe unul’” – a adăugat artista.

Cum o convinge Ioana Ginghină pe fiica sa să nu îi iasă din cuvânt

Pe lângă discuțiile dese, Ioana Ginghină mai are o metodă prin care o determină pe Ruxandra să nu o ia pe „căi greșite” – negocierea. Actrița i-a spus fetei că poate pierde beneficiile financiare de care se bucură momentan dacă nu o ascultă și dacă nu îi respectă regulile.

„Știi care e chestia? Și asta cu fugitul de acasă și toate lucrurile astea… Ea are nevoie de mine, să o las într-o tabără. Totul e o negociere. Vrea acum în vară două săptămâni în tabără la Cambridge, costă de te rupe. N-are cum singură. Dacă fuge de acasă în club, s-a dus Cambridge-ul” – i-a mai spus Ioana Ginghină lui Cătălin Măruță.

Foto – Facebook