Maurice Munteanu, despre tendințele în modă în sezonul toamnă-iarnă 2022: „E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută”

Distribuie articol

Maurice Munteanu, unul dintre jurații de la „Bravo, ai stil”, a dezvăluit ce piesă vestimentară nu ar trebui să ne lipsească din garderobă în sezonul toamnă-iarnă 2022.

Maurice Munteanu a fost invitatul Alexandrei Ungureanu la emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”. Printre altele, juratul de la „Bravo, ai stil”, a vorbit și despre piesele vestimentare care se poartă sezonul acesta.

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată accesoriile și care este povestea lor

Copiii Ancăi Serea, probleme de sănătate. „Au luat un virus neplăcut!”

Cristina Bălan ex-Impact este însărcinată! Ce nume deosebit a ales solista deja pentru bebeluș

Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

„E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută”

Fashion editor revistei Elle a dezvăluit că printre propunerile designerilor vestimentari pentru sezonul toamnă-iarnă 2022 se află și haina din blană sintetică.

Hainele din blană sintetică, și aici mă refer la volumele super glamour, genul de haine cum erau capele de vulpe din anii ’40 sau hainele până în pământ cu umeri foarte ’80, sunt un must have sezonul acesta. E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută.

Închipuie-ți că-ți pui un tricou alb, o pereche de jeans și o haină de genul acesta și nu îți mai trebuie nimic; obții o chestii de super impact cu un styling minimal, format din 2-3 piese, a spus Maurice Munteanu.

Sursă foto: Instagram