(P) Idei de ținute cool cu haine de blană

Distribuie articol

În moda anului 2020, hainele de blană se pot purta și altfel decât în stilul clasic! Acest lucru îl demonstrează marii designeri vestimentari, care în fiecare an aduc noi concepte în materie de fashion. Sezonul acesta, hainele de blană au revenit în mare forță și le vedem în diverse outfit-uri, pe podium, pe stradă și nu numai. Dacă nu ai avut curajul să adopți un stil ce implica haine de blană, cu siguranță la finalul acestui articol vei avea o opinie cu totul diferită!

IATĂ 3 ȚINUTE COOL CU HAINE DE BLANĂ

  1. Haină de blană cu cizme peste genunchi și blugi super skinny

Cizmele lungi sunt și ele un „must have” al sezonului. Se asortează foarte bine cu fuste și rochii midi, dar se potrivesc de minune și cu jeansii super skinny. Un outfit cool poate include o pereche de cizme peste genunchi, o pereche de blugi și o haină de blană. Dacă ți se pare o ținută prea banală sau total nepotrivită, poți pune o curea fancy asupra oricărei haine de blană pe care o vei purta. Chiar dacă sunt ceva mai costisitoare, hainele de blană prezintă numeroase avantaje. Prin urmare, e o idee bună să achiziționezi doar atunci când sunt reduceri la haine de blană

      2. Haine de blană asortate cu ținute black

Dacă nu ți-ai dat seama până acum, ținutele all black sunt întotdeauna la modă. Iar atunci când pui deasupra haine de blană, rezultatul este uimitor. Imaginează-ți că porți o maletă neagră, o pereche de jeansi negri, niște botine cu toc și o haină de blană în nuanțe neutre, care să aducă ținutei un plus de eleganță. Poți accesoriza ținuta fie cu o curea, fie cu o geantă cu inserții. Mai trebuie să știi că o astfel de ținută se poate purta în diverse circumstanțe, fiind foarte versatilă. 

      3. Haine de blană asortate cu piele sau latex

Articolele din piele sau latex au devenit și ele la mare căutare, iar o modalitate chic și ușor de abordat de a purta haine de blană este să le combini cu pantaloni din latex sau piele ecologică. O ținută foarte stilată poate rezulta în urma asortării unor pantaloni negri din piele ecologică cu o haina de blană într-o nuanță neutră, la care să adaugi cu încredere o pereche de bocanci. La acest tip de ținută poți completa cu un rucsac sau cu o pereche de mănuși, ambele accesorii din piele naturală sau ecologică. Și aceasta este o ținută versatilă, putând fi purtată în diverse circumstanțe. 

Acum că te-am convins că hainele de blană merită locul lor în garderoba ta, mai trebuie să știi că cele mai inteligente achiziții sunt atunci când prinzi produsele favorite la preț promoțional. Din colecția de haine de blană de la Vesa le poți alege pe cele la reducere și să te bucuri tot sezonul de outfit-uri de invidiat. Hainele de blană sunt în general versatile, prin urmare, le poți asorta cu diferite ținute. Nu trebuie să optezi doar pentru culori neutre, ci poți să fii mai îndrăzneață și mergi și pe cele mai vii culori din colecție.