Costume de mire pentru o nuntă în aer liber

Distribuie articol

Dacă nunta voastră are loc vara aceasta, cel mai probabil v-ați (re)orientat către un eveniment organizat în aer liber. În acest context sunt multe detalii de care va trebui să țineți cont, iar costumul mirelui este unul dintre cele importante.

Pe lângă aspectul impecabil pe care trebuie să i-l ofere mirelui, costumul trebuie să asigure și un grad înalt de confort, deoarece va fi supus la numeroase încercări: mișcare, dans, deplasare în aer liber, temperaturi ridicate și posibile surprize meteorologice. La toate acestea se adaugă, desigur, și compatibilitatea cu tema și atmosfera nunții.

SARTO bespoke, atelierul autentic de croitorie masculină, vine în anticiparea tuturor acestor nevoi cu cea mai nouă colecție – Freedom, inspirată de nevoia de mișcare, dar și de relaxare. Primul pas în alegerea look-ului pentru evenimentul tău din această vară este să decizi ce îți dorești mai mult: o ținută elegantă sau o ținută nonconformistă.

Mirele elegant

Dacă atracția ta pentru stilul clasic elegant primează, atunci costumul ar trebui să reflecte acest lucru. Pentru un aspect sofisticat, poți alege un smoching negru pe care să-l porți cu o cămașă albă de ceremonie – cu nasturi din piatră neagră sau cu fentă ascunsă – și un papion din satin, asortat cu reverul, de asemenea satinat, al smochingului. Batista simplă de culoare albă și pantofii negri – cu șireturi pentru un aspect clasic sau loafers pentru o abordare aparte, vor completa o ținută impecabilă din registrul black tie.

costum nunta aer liber

Deși un astfel de dress code este mai riguros, poți obține confortul dorit alegând țesături fine și ușoare din fibre 100% naturale. De asemenea, în atelierul SARTO se pot realiza și alte mici adaptări care să îți permită să te miști în voie și să te bucuri de o senzație de răcoare, chiar și atunci când porți o culoare închisă. Toți ce trebuie să faci este să discuți detaliile cu un consilier vestimentar, care te va ajuta să obții rezultatul perfect pentru tine.

costum mire aer liber

Mirele relaxat

Dacă vrei să îți păstrezi stilul relaxat și nonconformist chiar și în ziua marelui eveniment, ai o multitudine de opțiuni pentru o ținută memorabilă. Pe lângă țesăturile din in și bumbac, ideale pentru un eveniment pe plajă, colecția de vară SARTO îți propune și țesături prețioase, cum sunt cele din mătase sau chiar din păr de cămilă. Astfel, poți fi cel mai elegant bărbat de la eveniment și în același timp te poți bucura de o ținută confortabilă și relaxată, în culori de vară. Mai mult decât atât, îți poți exprima stilul unic prin pattern-uri creative pe căptușeală sau pe batista de buzunar.

tinuta mire aer liber

Încălțămintea ar trebui să completeze imaginea de ansamblu, așa că opțiunile recomandate sunt fie loaferii, fie pantofii tip trainer sau sneaker, cu un design modern și realizați din materiale ce asigură confortul. în ceea ce privește accesoriile, mirii au o varietate de modele, texturi și imprimeuri din care pot alege. Pentru un look sofisticat, cravata ascot din mătase naturală este alternativa perfectă la clasicul papion, iar butonii textili pot înlocui butonii metalici păstrând eleganța manșetei duble a cămășii.

tinuta nunta aer liber

Ce stil te caracterizează mai mult? Fie că știi răspunsul fără ezitare, sau încă îți cântărești opțiunile, consilierii și croitorii SARTO bespoke vor face ca întregul proces de obținere a ținutei de nuntă să fie o experiență plăcută și cu adevărat unică.

The post Costume de mire pentru o nuntă în aer liber appeared first on WEDMAG.