Un costum de cursa lunga

Distribuie articol

Costumul SARTO bespoke


Ce va doriti de la costumul pe care urmeaza sa il purtati la nunta? – este intrebarea pe care consilierii SARTO au adresat-o in conversatia cu peste 1000 de miri de-a lungul timpului.

Multe raspunsuri implica aspecte referitoare la estetica, la felul cum va arata costumul in timpul evenimentelor si in poze. Insa adevarata preocupare se leaga intotdeauna de confort, de cum se va simti mirele in timp ce il poarta si de libertatea de miscare pe care o va avea.

Comod si foarte potrivit in orice situatie

Costumul ideal va arata impecabil si in acelasi timp ii va permite sa reziste solicitarii din timpul ceremoniei si al receptiei. Mai exact, mirele isi doreste sa poata dansa, socializa, sa se miste rapid si dezinvolt si sa se bucure de eveniment in felul sau – totul fara ca tinuta sa constituie un obstacol.

Vestea buna e ca un costum bespoke ii poate oferi toate aceste lucruri, contribuind la relaxarea si confortul mental din timpul evenimentului. O spunem cu toata convingerea, deoarece la SARTO am testat personal rezistenta si nivelul de performanta ale costumelor in cadrul unui maraton.

Alexandru Dragan a participat in 2018 la Bucharest Marathon purtand un costum bespoke si a alergat 42 de kilometri cot la cot cu oameni imbracati sport. Costumul sau si-a pastrat aspectul impecabil si nu l-a impiedicat cu nimic sa ajunga la finish line, alaturi de ceilalti participanti. In anul precedent, Alex a alergat semimaratonul, avand acelasi succes si purtand aceeasi pereche de pantaloni ca la maraton.

Avantajele costumelor SARTO bespoke

Cum a fost posibil acest lucru? In primul rand, calitatea tesaturilor folosite este una superioara, acestea avand proprietati care ajuta costumul sa dea randament chiar si in conditii mai putin obisnuite:

• nu se sifoneaza

• respira in caldurile toride

• sunt elastice si au natural stretch

• sunt rezistente la peeling

• sunt rezistente la apa si la impregnarea cu lichide ce pot pata

• sunt confectionate cu tehnologie sun-reflecting, fiind racoroase

• performeaza bine in conditii de stres

In al doilea rand, datorita procedeului complex de manufactura, costumul s-a pastrat intact, fara sa se deterioreze in vreun fel din cauza efortului si a miscarilor ample.

Putem spune ca fiecare costum SARTO bespoke este un costum de cursa lunga, pe care va recomandam cu toata increderea sa-l alegeti pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra.

***