10 tunsori la modă pentru femeile peste 30 de ani. Sunt ușor de întreținut și recomandate de specialiști

Distribuie articol

Tunsorile pentru femeile peste 30 de ani care sunt la modă în 2023 sunt foarte ușor de întreținut. Fie că preferi părul scurt, mediu sau lung, cu aceste coafuri vei arăta radiantă și strălucitoare. Iată care sunt cele 10 tunsori la modă peste femeile peste 30 de ani anul acesta.

Orice tunsoare, odată aranjată, va arăta superb pe orice femeie. Însă trebuie să iei în considerare câteva lucruri: textura părului, abilitățile tale de styling și modul tău de viață.

10 tunsori la modă pentru femeile peste 30 de ani

Punând întrebările corecte îți vei putea alege o tunsoare care să ți se potrivească. Vei elimina astfel frustrarea și vei avea un stil inconfundabil în fiecare zi. Potrivit lui Nivein, un director artistic din Ontario, SUA, spune că trebuie să știi cum să îți pregătești părul și cum va arăta fără să fie coafat. Acesta le recomandă femeilor să se sfătuiască de fiecare dată cu stiliștii lor, în privința produselor și ustensilelor, precum și a tehnicilor pe care le pot folosi acasă.

„Buclele au nevoie de întreținere la fiecare două, trei săptămâni, în timp ce decupările cer vizite dese la salon”, a precizat Nivein, potrivit Latest-Hairstyles.com.

Păr lung cu balayage

Părul lung cu balayage arată minunat pe părul subțire. Rădăcinile închise la culoare cu vârfurile sărutate de soare oferă un stil cu vibe de plajă.

Pentru a-l întreține ai nevoie de un ondulator și un spray cu sare pentru a-i menține strălucirea văratecă.

Bob inversat

Dacă ai peste 30 de ani, ia în considerare tunsoarea bob inversat. Tunsorile profesionale nu trebuie să fie plictisitoare, iar această formă epică este dovada vie a acestui lucru. Stilul este unul potrivit pentru birou, iar seara în oraș îl poți purta în bucle.

Citește și: 4 tunsori pe care să le eviți după vârsta de 40 de ani. Te fac să arăți mai bătrână

Citește și: 5 tunsori pentru părul scurt, la modă în 2023

Tunsoare pixie

Tunsoarea pixie este una dintre cele mai căutate anul acesta. Dacă ești adepta tunsorilor scurte, atunci nu ezita! Indiferent de textura părului tău, acest stil este ușor de întreținut.

Bucle lejere

Dacă nu vrei să renunți la părul tău lung pentru a fi la modă, atunci nu o face! Buclele lungi lejere se află pe lista tunsorilor la modă pentru femeile peste 30 de ani din 2023. Mai mult, ele îți vor scoate și mai mult trăsăturile chipului. Utilizează un ondulator pentru a le pune și mai mult în evidență.

Bob lung

Bobul lung te va întineri cu câțiva ani. Este tunsoarea potrivită pentru o femeie de succes. Îl poți aranja cu o placă de păr sau îl poți lăsa liber. Câteva onduleuri nu strică niciodată.

10 tunsori ce sunt la modă în 2023 – Tunsoare pentru păr mediu

Tunsorile medii sunt versatile și tinerești. Cel mai bun lucru la acest tip de tunsoare este că o poți aranja după bunul plac. O poți lăsa rebelă sau o poți aranja puțin cu un ondulator sau o placă de păr pentru vârfuri. Indiferent cum îți vei aranja părul, tunsoarea te va ajuta din plin.

Citește și: Top 6 tunsori pentru părul creț. Sfaturi de la hairstyliștii vedetelor de la Hollywood

Citește și: Top 10 tunsori și coafuri pentru femeile de peste 50 de ani. Hairstyliştii celebrităților te învață să fii cool!

Bob rotund pentru păr creț

Părul creț este destul de greu de întreținut. De aceea, stiliștii le recomandă femeilor peste 30 de ani care au păr creț să încerce această tunsoare: bob rotund. Straturile în coroană și în jurul feței încurajează volumul, iar părul scurt este modern și tineresc. Pentru a-l aranja dimineața ai nevoie doar de o cremă de păr, iar o dată pe săptămână este recomandat să folosești o mască de păr hidratantă.

Bob franțuzesc cu breton

Bobul franțuzesc este apreciat de doamnele peste 30 de ani în 2023. Iar stiliștii îl recomandă cu căldură. Și dacă îi adaugi și un breton, cu siguranță vei avea o tunsoare nu doar la modă, ci și una care îți va oferi încredere în tine.

Tunsoare în scări

Da, scările sunt la modă și anul acesta! Și se potrivesc perfect femeilor care au față lunguiață. Forma acestei tunsori, cu scările care se lasă pe lângă chip, îți va scoate în evidență cele mai frumoase trăsături. Și nu este o tunsoare deloc greu de aranjat. Ai nevoie doar de o perie.

Decupările

Dacă ești o persoană mai excentrică sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, atunci acum este timpul pentru acest tip de tunsoare. Tinerească, cu un vibe ce emană energie și frumusețe, tunsoarea cu decupări îți va da sentimentul de libertate. Vei arăta mai curajoasă, pregătită să înfrunți orice te așteaptă.

Sursă foto: Profimedia, Shutterstock