Iubire în vreme de coronavirus: cum a cucerit un fotograf o femeie cu drona

Distribuie articol

Pandemia de coronavirus ne forțează să stăm acasă, departe de interacțiunile sociale atât de firești odinioară, dar asta nu înseamnă că iubirea nu găsește o cale.

În aceste vremuri de izolare socială cauzată de coronavirus, întâlnirile și începerea de noi relații pot părea imposibile. Din fericire, există și excepții, după cum o arată povestea desprinsă din filme dintre un fotograf și o femeie care dansa pe acoperiș.

Foto: jerm_cohen

Fotograful Jeremy Cohen, care trăiește în Brooklyn, a observat la un moment dat pe acoperișul blocului vecin o femeie care dansa, așa că a decis să își încerce norocul și să vadă dacă o poate cuceri de la distanță. Jeremy a povestit pentru Bored Panda că gestul său a fost inspirat din nevoia de interacțiune:

„De fapt nu am mai fost la vreo întâlnire de cel puțin un an. Cred că îmi doream puțină interacțiune socială și faptul că eram închis între pereții apartamentului meu mi-a inspirat puțină creativitate”.

Foto: jerm_cohen

Când Jeremy a văzut-o pe Tori Cignarella, pe atunci doar o străină misterioasă pentru el, dansând pe acoperișul vecin, a vrut să o salute. Așa că i-a făcut cu mâna, iar ea a făcut la fel. Dar pentru că acest salut de la distanță nu a fost suficient, bărbatul a decis să fie creativ:

„Mi-am luat banda adezivă, stiloul, drona și hârtia. Apoi mi-am scris numărul de telefon pe hârtie și am lipit-o de dronă. De obicei sunt îngrozit de flirturi, dar din moment ce am fost carantinat în apartamentul meu pentru o săptămână, eram disperat după interacțiune socială”.

Foto: jerm_cohen

Foto: jerm_cohen

Foto: jerm_cohen

Tori a așteptat ca drona să aterizeze, a văzut numărul de telefon al lui Jeremy, iar o oră mai târziu, ea i-a trimis un mesaj. A doua zi, Jeremy a invitat-o la o cină romantică. Tori i-a spus entuziasmată că dorește, dar că nu știe cum ar putea fi posibil, ținând cont de carantină.

Foto: jerm_cohen

Însă Jeremy a avut grijă ca, în urmă cu 30 de minute, să o roage pe colega de apartament a lui Tori să pregătească o masă pe acoperiș unde Tori avea să mănânce.

Foto: jerm_cohen

Astfel, când a venit timpul, au cinat împreună de la distanță: Jeremy pe balcon, iar Tori pe acoperiș. În tot acest timp, au discutat pe FaceTime. Prima întâlnire a mers atât de bine, încât cei doi au decis să meargă și la o a doua întâlnire – tot la distanță, desigur.

Foto: jerm_cohen

Foto: jerm_cohen

Foto: jerm_cohen

Jeremy a glumit, spunând:

„[În funcție] de cât de mult va ține carantina aceasta, s-ar putea să fiu într-o relația la distanță cu cineva care trăiește vizavi de mine”.

Sursa foto: jerm_cohen