Totul despre bărbatul Pești – compatibilitate și relații cu alte zodii

Distribuie articol

Bărbatul pești este visător, romantic incurabil și exagerat de tandru, dar poate fi și surprinzător în așternut, dacă se află alături de femeia potrivită. Vezi ce caracteristici, compatibilități și defecte are bărbatul născut în zodia pești.

 Bărbatul pești, caracteristici ale zodiei

Bărbatul pești este un visător prin excelență și nimic nu îl face mai aerian decât atunci când este îndrăgostit.

Ceea ce trebuie să înțelegi despre bărbatul pești este că spiritul lui de sacrificiu nu cunoaște limite atunci când iubește. Deși mulți pot considera aceast aspect o slăbiciune din partea lui, bărbatul pești nu trebuie deznădăjduit și întărâtat, deoarece va rămâne mult timp amărât și își va pierde speranța în iubire pe termen lung.

Ca și alte semne de apă, bărbatul pești tinde să fie:

  • un visător idealist
  • un romantic incurabil dulce și creativ
  • un optimist greu de convins că viața nu e perfectă

Chiar și atunci când relația sau viața nu merge tocmai bine, bărbatul pești se va încăpățâna să spere că totul va fi bine, că lucrurile se vor rezolva și că iubirea va învinge orice greutate.

Pentru partenera bărbatului pești poate deveni o adevărată provocare să-l țină mereu cu picioarele pe pământ, în timp ce capul lui este mai mereu în nori.

Dacă felul lui romantic de a se purta într-o relație de dragoste este drăguț și convingător, firea lui visătoare poate deveni uneori iritantă, deoarece nicio femeie nu vrea să ducă greul relației în fiecare zi pentru tot restul vieții.

Patronat de Neptun, planeta iluziilor și viselor, bărbatul pești își idealizează partenera, îi atribuie calități și o strălucire pe care poate ea nu le are și țese un văl de magie și fantezie poetică în jurul ei, care se poate prăbuși dacă relația nu merge.

Poate fi foarte flatant să fii iubita sau soția unui astfel de bărbat, care te urcă pe un piedestal, dar lipsa realității în relație poate duce la drame de-a dreptul catastrofale în cazul unei despărțiri.

Bărbatul pești în dragoste și relații serioase

Unele semne zodiacale se pot plictisi de realitatea romanțată a bărbatului din zodia pești, în timp ce altele s-ar putea să nu mai vrea să-i dea drumul acestui prinț plin de poezie și culoare. Iată câteva compatibilități astrale pentru bărbatul pești:

  • Rac și Scorpion – ambele semne de apă, ca și peștii, racii și scorpionii sunt obișnuiți să înoate în sentimentalisme și înțeleg foarte bine sensibilitatea bărbatului pești
  • Fecioară, Capricorn, Taur – elementul pământ se potrivește surprinzător de bine cu semnul de apă, deoarece ambele își doresc stabilitate emoțională și o familie frumoasă și fericită mai presus de carieră sau alte obiective.

Peștii nu prea sunt compatibili cu semnele de aer și foc, deoarece acestea îl seacă de energie și îi rănesc adesea sensibilitatea cu superficialitatea și pragmatismul lor.

Cum cucerești bărbatul pești

De regulă, bărbatul Pești nu alege conștient și nu cucerește prin luptă. El se lasă ales, iar dacă îl vrei, va trebui să faci cel puțin jumătate din drumul care duce la el.

Bărbatul Pești se comportă ca o adevarată enigmă: așteaptă să fie ghicit, intuit. Nu-i pune întrebări precise, pentru că va evita să-ți răspundă, îți va aluneca printre degete! Iar dacă totuși îți va răspunde, nu va face decât să-ți sporească starea de confuzie.

Trebuie să înveți să-l înțelegi pe bărbatul Pești fără să-i pui întrebări, să știi să-l analizezi, să ajungi să-i intuiești reacțiile, oricât de contradictorii sau de derutante ar fi acestea.

La rândul lui, bărbatul Pești iubește femeile misterioase. Așadar, dacă vrei să păstrezi asupra lui o oarecare putere, nu trebuie niciodată să i te dezvălui complet, nici psihologic, nici sentimental.

Nu încerca să-l faci gelos pe bărbatul Pești! Nu îl vei incita, vei reuși doar să îl dezamăgești. Dacă vrei totuși să aplici această tactică, fă-o într-un mod foarte subtil, pentru că la el impresia funcționează mai eficient decât faptele.

Ce zodii sunt compatibile cu bărbatul Pești

Pesti au relatii bune cu zodiile de Apa, ca si ei (Scorpionul si Racul) si cu zodiile de Pamant (Capricornul si Taurul, dar mai putin cu Fecioara, zodia diametral opusa Pestilor pe cercul zodiacal, ceea ce face ca relatiile cu cei nascuti in zodia Fecioarei sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate).

Bărbatul pești în pat

Bărbatul pești face dragoste, nu sex. Poate că era de așteptat, dar un astfel de om nu vede activitățile din dormitor ca un sport, sau ca o nevoie fiziologică, ci gândesc totul la nivel de spirit și compatibilitate sufletească.

Cu alte cuvinte, bărbatul pești în pat nu este un animal feroce, ci mai degrabă o creatură senzuală, care se poate juca ore întregi cu o pană pe pielea ta, sau care preferă lumânările parfumate și un preludiu cu masaj de o oră în locul unei reprize scurte, în pauza de masă de la birou.

Deschis la idei noi în dormitor, bărbatul pești nu te va refuza, atâta timp cât propunerea nu pare dureroasă sau periculoasă.

Fiind destul de jucăuș odată ajuns în așternut, bărbatul pești se va distra copios într-o seară cu joc de roluri, costumașe sexy sau dacă folosiți jucării sexuale, deoarece are o latură perversă pe care nu o arată chiar oricui, dar care merită explorată.

Bărbatul pești este poate cel mai romantic semn zodiacal și idealismul lui îl face să viseze mereu la prințesa din turnul de fildeș. Vezi dacă te potrivești cu acest spirit boem în dragoste.

Sursa foto bărbatul pești îndrăgostit: Shutterstock