(P) De ce este bun COVIFLU pentru răceală și gripă?

Distribuie articol

Gripa sezonieră este o infecție a tractului respirator care se răspândește cu repeziciune și care provoacă decesul a circa 250.000 și 500.000 de persoane în fiecare an, la nivel mondial, potrivit unui studiu publicat în jurnalul de ”The Lancet”. În același timp, milioane de oameni se confruntă cu răceală ori cu complicații date de aceste infecții, însă experții de la Medicinas îți vin în ajutor în această toamnă cu un remediu natural revoluționar, obținut din ingredinte naturale, ce ajută la ameliorarea simptomelor date de răceală și gripă.

Gripa este o afecțiune respiratorie extrem de contagioasă, fiind provocată de virusuri gripale. De obicei, primele simptome apar după 1-4 zile de incubație, însă adulții pot infecta alte persoane chiar și cu o zi înainte de apariția simptomelor. Descrisă ca o infecție a tractului respirator ce se intalează brusc, gripa se manifestă prin mai multe simptome, care pot persista chiar și două săptămâni, între care febră, frisoane, tuse, dureri în gât, nas înfundat ori rinoree, dureri de cap sau musculare, oboseală, vărsături ori diaree, în cazul unor persoane. În cazuri mai grave, bolnavii pot face complicații care le pot pune viața în pericol, precum pneumonie virală, agravarea bolilor preexistente, pneumonie bacteriană, sinuzită ori otită medie.

De cealaltă parte, răceala este o afecțiune cu care se pot confrunta și adulții, dar și copiii și se manifestă prin gât inflamat, dificultate în respirația pe nas, inflamarea sinusurilor, tuse, dureri de cap ori stări de oboseală. Apariția febrei, însă, poate să indice o complicație a răcelii. La fel și ganglionii inflamați și tusea puternică.

Spre deosebire de gripă, care este provocată de virusuri gripale ca A, B sau C (Influenza A, B sau C) sau tulpini A(H3N2) şi A(H1N1), răceala este cauzată de peste 200 de virusuri diferite, între care rinovirusuri, virusul sincitial respirator, adenovirusuri, virusul coxsackie ori enterovirusuri.

Toamna anului 2020 va fi mai dificilă pentru oamenii din toate colțurile lumii, întrucât epidemia de gripă și răceală se va suprapune cu pandemia de coronavirus. Tocmai de aceea, experții de la Medicinas îți propun să elimini riscul de a te îmbolnăvi de răceală ori de gripă prin administrarea de Coviflu, un remediu natural obținut din plante, ce are o formulă unică.

Propus de acad. farmacistul dr. Ovidiu Bojor, Coviflu este un remediu natural ce vine în sprijinul bolnavilor de răceală și gripă, ajutând la ameliorarea durerilor, la reducerea febrei, precum și la îmbunătățirea respirației, desfundând cu ușurință nasul și sinusurilor.  De asemenea, acest remediu natural ameliorează frisoanele, stările febrile, precum și cefaleea, congestia nazală, dar și durerile cauzate de sinuzită.

Gândit special pentru a combate răceala și gripa, Coviflu, acest remediu natural revoluționar de la Medicinas, este recomandat a fi administrat persoanelor predispuse să se îmbolnăvească, dar și celor care suferă de boli cronice de inimă ori pulomnare, celor care trăiesc în cămine ori centre de tratare a unor boli cronice, persoanelor în vârstă, dar și celor care suferă de diabet, boli renale ori hemoglobinopatii sau cei care au sistemul imunitar slăbit, precum pacienții cu HIV ori cei de cancer.

Potrivit experților de la Medicinas, Coviflu este un remediu natural disponibil sub formă de capsule ce acționează rapid în organism, iar doza zilnică recomandată este de o pastilă pe zi.