Top 5 tunsori pentru femeile cu păr subțire și rar. Nu dai greș cu ele dacă vrei volum

Distribuie articol

Nu toate femeile se bucură de un păr des și sănătos. Există o soluție simplă dacă te confrunți cu această problemă. Trebuie doar să alegi tunsoarea potrivită care va oferi mai mult volum părului. Dacă ești în căutarea unei tunsori care să adauge un plus de volum părului subtire și rar, ți-am pregătit cele mai recomandate tunsori în tendință.

Să-ți lași părul să crească sau să ți-l tunzi? O întrebare care dă mari bătăi de cap femeilor cu părul fin și subțire atunci când fac o vizită la salon pentru o schimbare de look.

Ce tunsori sunt potrivite pentru părul subțire

Fiecare femeie își doreste un păr des și cu mult volum însă nu toate am fost înzestrate cu noroc din acest punct de vedere.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Părul subțire se aranjează mult mai greu

Problema principală a părului subțire este că se aranjează destul de greu și este destul de capricios. Motiv pentru care trebuie acordată o atenție deosebită tunsorii pe care o alegi. Tunsorile scurte, fie că este vorba de un bob, o tunsoare lob sau una în scări, sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru părul fin, spun specialiștii.

De ce unele femei au părul subțire

Obiceiurile de zi cu zi, anumite afecțiuni cu care ne confruntăm, dar și bagajul genetic își spun cuvântul atunci când vorbim despre structura firului de păr, spun specialiștii de la healthline.com. Vopsitul mult prea des, placa folosită în exces și o dietă săracă în nutrienți se va vedea și la nivelul podoabei capilare.

Pixie și bobul alungit – printre tunsorile recomandate femeilor cu firul de păr subțire

Pixie

Această tunsoare se potrivește atât femeilor tinere, cât și celor trecute de prima tinerețe. Lungimea poate varia în funcție de trăsăturile faciale.

Tunsori cu breton

Tunsorile cu breton sunt în vogă în acest an. Există numeroase variante de breton, iar fiecare femeie trebuie să-și găsească stilul care i se potrivește cel mai bine.

Tunsoare scurtă și elegantă

Femeile îndrăznețe și curajoase pot opta pentru o tunsoare scurtă. Această tunsoare va scoate din anonimat orice femeie și va adăuga vizual volumul podoabei capilare.

Bob alungit

Această tunsoare este elegantă și foarte ușor de purtat. Oferă impresia unui păr des, voluminos, fără prea mult efort. Veți arăta uimitor.

Bob ondulat cu șuvițe

Această tunsoare este perfectă pentru părul subțire. Lungimea medie a părului, dacă este combinată cu buclele ușoare și cărarea dată într-o parte, are ca rezultat o tunsoare care-ți alungește fața și îți conturează trăsăturile feței.

Și produsele pe care le folosești sunt la fel de importante. Adaugă textură părului folosind ondulatorul pentru a crea bucle cu aspect natural și aplică spray pentru texturare, care oferă volum fără să încarce părul.

Sursa Foto: Shutterstock