9 modele de pantofi în care merită să investești. Nu se demodează niciodată

Distribuie articol

Tendințele vin și pleacă, de aceea, când vine vorba de pantofi, merită de investești într-o pereche care a trecut testul timpului. An după an, aceste 9 perechi de pantofi îți vor împrospăta și, implicit, complimenta o varietate de ținute.

În procesul creării unei garderobe de bază, cea mai importantă este calitatea și versatilitatea produselor, precum și felul în care acestea se potrivesc persoanei care le poartă, fie că vorbim de siluetă, nuanța tenului sau stilul personal. Important este și ca produsele din dulap să poată fie combinate între ele.

9 pantofi în care merită să investești. Nu se demodează niciodată

Așadar, aflați din rândurile de mai jos ce pantofi merită păstrați (sau adăugați) în colecția voastră.

Tenișii albi

Cu o pereche de teniși albi nu vei da niciodată greș. Sunt comozi, simpli și se potrivesc unei diversități de ținute lejere. Pot fi asortați la outfit-uri cu jeanși largi, colanți, sau chiar fuste ori rochii scurte și midi. Au un singur dezavantaj: se murdăresc repede.

Pantofii cu vârf ascuțit

Pantofii cu vârf ascuțit nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Sunt eleganți, alungesc silueta și transformă aproape orice ținută casual într-una classy. Sunt alegerea ideală pentru o gamă largă de eveniment, de la o cină romantică, până la o seară în oraș cu fetele.

Mocasinii

Adecvați atât ținutelor office, cât și look-urilor grunge, mocasinii sunt versatili, confortabili și o alternativă care se integrează cu ușurință unei varietăți de stiluri vestimentare care nu au nimic în comun.

Sandalele cu bretele subțiri

Pentru un plus de discreție, dar aceeași alungire a siluetei și eleganță oferite de pantofii cu vârf ascuțit, optați pentru o pereche de sandale cu bretele subțiri. Dacă sunt de o culoare neutră sau metalică, aveți toate șansele să le asortați cu succes oricărei ținute, fără să-i știrbiți din strălucire.

Bocancii

Bocancii sunt practici și suficient de versatili încât să poată fi purtați atât cu jeanși, cât și cu o rochie cu volane, nu simultan, desigur! Sunt ușor de îngrijit și rezistenți și, desigur, foarte cool.

Cizmele peste genunchi

Cu o popularitate oscilantă, cizmele peste genunchi sunt chic, sexy și alegerea înțeleaptă și convenabilă în zilele friguroase în care vrei să porți o fustă mini. Nu sunt pentru oricine, însă sunt o piesă statement în orice garderobă.

Sandalele fără toc

Elegante sau sport, minimaliste sau cu un design ieșit din comun, sandalele fără toc sunt alegerea firească pentru zilele toride de vară. Sunt comode și ușor de încălțat și întreținut, ce le putem cere mai mult?

Balerinii

O pereche grozavă de balerini este delicată, confortabilă și suficient de simplă pentru a putea fi purtată cu aproape orice, fie că vorbim despre o ținută formală sau un outfit discret de zi. Indiferent de stil, vă veți regăsi revenind la ele.

Cizmele cowboy

Indiferent de design, cizmele de cowboy vor da un nou suflu garderobei tale, în orice perioadă a anului. Asemeni bocancilor, și cizmele de cowboy complimentează perfect atât un outfit casual, cât și unul mai elegant.

Foto: Profimediaimages.ro