„Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu”. Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

Distribuie articol

Lidia Buble (30 de ani) provine dintr-o familie numeroasă și are o relație specială atât cu frații și cu surorile, cât și cu părinții ei, Rahela și Viorel Buble. Într-un interviu Fresh by Unica, artista a dezvăluit ce părere au părinții ei despre cariera sa muzicală, dar și cum i-au insuflat credința în Dumnezeu.

Părinții Lidiei Buble au aflat de la un vecin că ea s-a lansat în industria muzicală

Familia este cea mai de preț comoară a Lidiei. În sânul ei, Lidia a învățat cât de importante sunt credința în Dumnezeu și generozitatea. Artista are șase frați, patru surori și nu mai puțin de 30 de nepoți. Deși este foarte apropiată de părinții ei, Lidiei i-a fost rușine să le spună că a intrat în industria muzicală.

„Mă poartă în rugăciuni în fiecare zi, mă susțin și-mi dau sfaturi în orice situație m-aș afla. La început le-a fost foarte greu, pentru că eu n-am avut curajul să le spun că am intrat în industria muzicală”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre noul single, „Roșu nuclear”, și iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Sunt binecuvântată” / Exclusiv

„Au fost un pic necăjiți”

Artista s-a lansat în 2014, cu piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, sub îndrumarea lui Adrian Sînă de la Akcent. Părinții Lidiei Buble au aflat de la un vecin că fiica lor era vocea din spatele a două dintre cele mai ascultate piese de la acea vreme.

„«Măi, Lidia, tati, dar e posibil să nu ne spui? Să aflăm din vecini…» Au fost un pic necăjiți că nu i-am anunțat, dar n-am avut curaj și nu am îndrăznit pentru că și pentru mine era ceva ireal”, a explicat Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul primit: „El este omul care m-a împlinit”

Ce făcea Lidia Buble înainte să devină cântăreață

La acea vreme, Lidia era foarte fericită cu jobul ei de bonă, din care câștiga 1400 de RON. Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor. Totodată, în timpul facultății, solista a lucrat ca bonă și ca manager de vânzări auto.

„Îmi mergea fantastic. Mai rămâneam uneori fără bani de bilet la metrou și mâncam biscuiți vărsați fără să-i cumpăr. Eu cică probam, dar probam până mă săturam”, a glumit cântăreața. După aproape un deceniu de muzică, Lidiei Buble îi place să creadă că muzica a fost cea care a ales-o pe ea, și nu invers.

Citește și: Lidia Buble, după ce a primit mesaje răutăciose din cauza aspectului fizic: „Frumusețea vine din interior”. Cum arăta în copilărie / Video

„Verdictul din partea familiei este cel mai important pentru mine”

„Văzând că fac cu foarte multă dragoste acest lucru și că nu fac altceva decât să bucur sufletele oamenilor (n.red.: părinții) or ajuns să mă susțină. A fost șocul mare la început. Începuseră să curgă telefoanele din presă și nu erau obișnuiți cu treaba asta”, ne-a mai spus Lidia, vorbind despre părinții ei, Rahela și Viorel Buble.

Artista ne-a mărturisit că este binecuvântată cu doi părinți înțelepți care nu pleacă urechea la informațiile false despre ea. Întotdeauna o abordează blând și frumos și se asigură, întâi de toate, că este bine.

„În principal asta îi interesează. Ei știu varianta adevărată. Ei au fost foarte echilibrați. Mereu se roagă pentru mine. (…) Dacă nu-i aveam pe ei nu știu dacă aș mai fi fost atât de puternică. Verdictul din partea familiei, cel puțin pentru mine, este cel mai important”, a mai spus cântăreața, la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble, despre repetatele jigniri la adresa nasului ei: „Sunt foarte mândră de ceea ce sunt. Nu am complexe!”

„Consider că un învățător mai bun pentru noi decât Dumnezeu nu există”

După ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Lidia a trecut prin stări de anxietate și depresie, însă nu a simțit nevoia de a merge la terapie. Cântăreața spune că familia și credința sunt lucrurile care o încarcă pozitiv.

„Cred că terapia mea, toată puterea și seva cu care mă încarc o iau de la părinții mei și din faptul că îmi hrănesc sufletul citind din Biblie, nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. În cultul penticostal avem doar postul negru. (…) Crescând într-o familie credincioasă și apropiată de Dumnezeu, eu consider că un învățător mai bun pentru noi decât Dumnezeu nu există. Apoi cred că, mai departe, puterea stă și în noi, în voința noastră și în ambiția noastră de a lupta să mergem mai departe”, a mai spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Am mai vorbit cu Lidia despre anxietatea și depresia pe care le-a experimentat după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre relația specială dintre ea și surorile sale, despre colecția ei de păpuși Barbie, dar și despre pasiunile sale mai puțin cunoscute.

Nu rata interviul integral cu Lidia Buble astăzi, de la 19:00, pe www.unica.ro, pe canalul nostru oficial de YouTube și pe pagina de Facebook Unica.ro!

https://www.youtube.com/watch?v=M9njkVOJYN8

Foto: Unica.ro; Instagram