George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și evoluția ei în Clanul: “A demonstrat public”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul lui student / Exclusiv

Distribuie articol

Cu o experiență vastă în teatru și film, George Ivașcu l-a făcut iubibil pe Pelicanu’, personajul său din Clanul, care prin limbaj, mod de acțiune, dar și îmbrăcăminte s-a remarcat de la prima vedere.  Serialul difuzat la Pro TV marchează o premieră pentru el, întrucât este primul proiect în care joacă alături de foștii săi studenți, Ivașcu fiind și profesor la UNATC. În exclusivitate pentru UNICA.ro, celebrul actor ne-a mărturisit că își tratează de la egal la egal colegii – foști studenți, pe care îi admiră pentru profesionalismul de care dau dovadă. În colimatorul său de profesor de actorie a intrat și Theo Rose, a cărei evoluție la filmările de la Clanul a fost analizată pentru UNICA.ro.

George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și foștii studenți cu care joacă în Clanul

Theo Rose a intrat în distribuția de la Clanul în urma unui casting riguros, artista neavând experiență în domeniu. A ascultat indicațiile, a pus în aplicare sfaturile primite, și-a învățat temeinic replicile, iar rezultatul a fost pe măsura muncii depuse. În prezent, Theo Rose și Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, sunt părinții unui băiat și urmează să își oficializeze relația la vară.

Ce puteți să ne spuneți despre evoluția lui Theo Rose? A uimit cu talentul ei, deși nu e actriță.

Theo Rose nu e actriță, dar e artistă. Are un simț artistic, are o sensibilitate anumită, are o rigoare dată de profesie pentru că muzica înseamnă foarte multă rigoare, să respecți notele, să respecți partitura, până la urmă denotă o poziție și o condiție profesionistă obligatorie. Iar Theo, după cum vedeți personajul ei, Vera, se dezvoltă foarte frumos. Dintr-o fată senină, fără griji, ajunge chiar unul din personajele destul de dure. Deci e foarte frumoasă evoluția, ceea ce înseamnă că publicul și-a dorit foarte mult treaba asta și lucrurile au evoluat în sensul ăsta.

Theo Rose și Anghel Damian

Crede că Theo Rose poate face carieră în actorie

O vedeți făcând o carieră în actorie?

Categoric, adică ar fi și păcat aș putea spune, după o reușită a unui rol, ceilalți producători sau regizori să nu fie interesați de prestația unui actor care deja a demonstrat public că poate fi profesionist și convingător în fața publicului.

Cum a fost să lucrați la Clanul cu foștii dumneavoastră studenți?

Foștii mei studenți sunt Denis Hanganu, Mihai Brătilă care este unul din regizori, Anghel Damian evident. Este o minune! Lucrul a fost foarte frumos pentru că realmente ei sunt foștii mei studenți, dar ei sunt niște profesioniști foarte buni în primul rând și atunci ce s-a întâmplat s-a bazat în primul rând pe încredere. Având unul încredere în celălalt, pentru că toți ne facem foarte bine profesia și întâlnirea nu a fost decât o bucurie.

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că divorțează: „Credeam că e o glumă”

Citește și: Mihai Bendeac, declarație emoționantă pentru George Ivașcu: „Îi sunt recunoscător pe viață”

Citește și: Maria Lungu, probleme după eliminarea de la Survivor All Stars: „Organismul nu a înțeles neapărat ce s-a întâmplat” / Exclusiv

Citește și: Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachete cu icre de sturion, sarmale și dulceață de trandafiri, date de pomană la cimitir

George Ivașcu: “Anghel Damian era în facultate la fel de serios și la fel de împătimit de profesie”

Ați rămas domnul profesor și pe platourile de filmare pentru ei?

Nu, nu dau indicații, nu mă comport ca profesorul, suntem colegi foarte buni. Eu le spun să mă tutuiască și unii mă tutuiesc, alții spun: ‘nu, lasă așa, e mai simplu, ne e și nouă mai confortabil’. Eu din punctul acesta de vedere nu impun o regulă a relației, ci pur și simplu prima relație este cea profesională, aia primează și cel mai important este că ne admirăm unii pe ceilalți, pentru că și eu îi admir pe ei foarte tare pentru faptul că ei, prin puterile lor, prin talentul lor, au reușit. Ce înveți în școală este abecedarul, restul, cum îți faci tu propozițiile, frazele, cum construiești viața ta este exclusiv meritul tău și atunci eu îi admir foarte tare pe ei.

Sunteți la primul proiect cu Anghel Damian? Cum era el în facultate?

Da, este primul proiect. El era la fel de serios și la fel de împătimit de profesie. Aș putea spune că este un om care își dedică foarte mult timp profesiei, acum, iată și familiei, dar cu aceeași seriozitate. Anghel a fost printre premianții școlii.

George Ivașcu: “Aprecierile chiar dacă uneori sunt în contradictoriu sunt constructive”

Pe plan personal, ați avut parte de aniversări în lanț luna asta.

Pe 14 februarie, de ziua îndrăgostiților, e născută soția mea, Alice, iar eu pe 15 februarie. În primul rând că am petrecut ca de obicei în tihnă pentru că viața profesională ne ocupă foarte mult timp. Eu, cel puțin, în ultimul an am avut imens de multă treabă, ceea ce mă bucură profesional. Pe marele ecran cu cele două premiere care au avut loc: Tati part-time și Visul, apoi serialul Clanul, apoi spectacolele de la teatru și nu în ultimul rând pentru că iată contează foarte mult: facultatea, unde predau și am acum o nouă generație, care termină anul acesta.

Cum este conviețuirea dintre doi artiști?

E firească relația, pentru că până la urmă ce ne unește în afară de iubirea și respectul reciproc între două persoane este și pasiunea pentru același tip de profesie, de artă și atunci subiectele sunt tot timpul comune, aprecierile chiar dacă uneori sunt în contradictoriu sunt constructive. Deci e foarte frumos tipul acesta de relație.

Citește și: Smiley, Gina Pistol și Josephine, peripeții la Disneyland: „Cel mai scump balon din viața mea!”

Citește și: George Ivașcu, povești din spatele cortinei. Cum a ajuns să joace în „Visul” rolul unui mare regizor: „Am făcut-o cu mare tandrețe” / Exclusiv

Citește și: George Ivașcu, actor în „Clanul”, strigat pe stradă Pelicanu’: „Noul sezon are foarte multă tensiune” / Exclusiv

Sursa: PR Pro TV, Instagram