Cine este Stormy Daniels, vedeta de filme pentru adulți care l-a dus în instanță pe Donald Trump. Are o fată și a divorțat de trei ori

Distribuie articol

Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, este o vedetă de filme pentru adulți și figura centrală în cazul care îl face pe Donald Trump primul fost președinte al Statelor Unite ale Americii care se confruntă cu un proces penal. Fostul președinte american este acuzat de aceasta că a plătit-o în schimbul tăcerii ei despre o aventură pe care ar fi avut-o cu Trump în anul 2006.

Cine este Stormy Daniels, vedeta de filme pentru adulți din cauza căreia Donald Trump a fost pus sub acuzare

Stephanie A. Gregory Clifford s-a născut pe 17 martie 1979. Aceasta este o actriță, regizoare și fost star american de filme pentru adulți. Femeia a ajuns rapid în centrul atenției publicului în urma unei dispute legale avute cu Donald Trump în 2018. Avocatul lui Trump, Michael Cohen, ar fi plătit-o cu suma de 130.000 dolari pentru a o reduce la tăcere în legătură cu o aventură pe care ea spune că a avut-o cu Trump în 2006, la doar un an de la nunta cu Melania Trump. Fostul președinte a negat aventura și a acuzat-o pe femeie că a mințit.

Părinții lui Daniels, Sheila și Bill Gregory, au divorțat la aproximativ trei sau patru ani de la nașterea ei, Stormy fiind apoi crescută de mama ei.

Ea a absolvit Scotlandville Magnet High School din Baton Rouge, Louisiana în 1997 și s-a gândit să devină jurnalist. Daniels a spus că „provine dintr-o gospodărie medie, cu venituri mai mici”, precizând la un moment dat că nu a avut nici electricitate.

Stormy Daniels locuiește în Forney, Texas. A fost căsătorită cu Michael „Mike Moz” Mosny între 2007 și 2009. Înainte de acesta, Stormy a fost măritată timp de doi ani cu Pat Myne. În 2015, aceasta s-a măritat cu Brendon Miller cu care are o fată. Nici acest mariaj nu a ținut, cei doi ajungând la divorț în iulie 2018. În anul 2022, a ajuns din nou în fața altarului, de data aceasta cu un star al filmelor pentru adulți.

Citește și: Melania, cel mai dur inamic al lui Donald Trump

Citește și: Sora lui Donald Trump a murit la 86 de ani. Maryanne Trump Barry și-a criticat dur fratele în trecut

Cum a început scandalul cu Donald Trump

În anul 2011, Stormy Daniels a descris aventura pe care a avut-o cu Donald Trump în anul 2006, în cadrul unui interviu exclusiv acordat revistei InTouch. Ea a spus că, după întâlnire, el i-a cerut să semneze un DVD cu un film în care a jucat. Data viitoare când s-au întâlnit, Daniels a spus că nu au făcut sex, ci au vizionat un documentar „Săptămâna rechinilor”. InTouch nu a publicat interviul cu Daniels până în 2018.

În anul 2016, femeia a vorbit cu jurnalistul Jacob Weisberg de la Slate și a descris o relație sexuală cu Trump care a durat aproape un an și a inclus promisiuni de a-i cumpăra un apartament și de a o prezenta ca concurentă la „Celebrity Apprentice”. Ea a spus că avocatul ei a negociat un acord de șase cifre cu fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, pentru a-i cumpăra tăcerea. Jurnalistul nu a publicat detaliile conversației lor până în ianuarie 2018.

Scandalul a luat amploare în anul 2018, când o declarație semnată de Daniels a fost publicată la câteva săptămâni după ce Wall Street Journal a raportat că Trump a aranjat o plată de 130.000 de dolari prin Cohen pentru a o împiedica să vorbească despre aventura lor.

O declarația făcută publică apoi spunea că Daniels „neagă această aventură pentru că nu s-a întâmplat niciodată”. În cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, Stormy Daniels a afirmat că nu știe de unde provine declarația, sugerând că semnătura ei a fost falsificată.

La finalul anului 2018, femeia a lansat o carte în care a vorbit despre interacțiunile cu Donald Trump, în care a descris în detaliu organele sexuale ale celui care atunci era președintele Americii.

Citește și: Un preot de 63 de ani s-a însurat cu o fetiță de 12 ani. A ales-o de soție în urmă cu 6 ani

Citește și: O.J. Simpson a murit la 76 de ani. Fostul sportiv și actor, achitat de dublă crimă, a fost răpus de cancer

Donald Trump neagă acuzațiile

Deși avocatul lui Trump a recunoscut că i-a dat cei 130.000 de dolari lui Stormy Daniels, acesta a spus că i-a dat banii din buzunarul său și că președintele nu a fost implicat. Mai târziu, când a depus jurământ, Cohen a spus că Trump l-a îndrumat să facă plata și apoi i-a rambursat suma.

Daniels a intentat mai multe procese împotriva lui Trump în legătură cu presupusele plăți pentru păstrarea tăcerii, potrivit Forbes.

Un proces civil depus la Curtea Superioară din Los Angeles în martie 2018 a susținut că acordul ei de confidențialitate a fost invalid, deoarece Trump nu a semnat niciodată documentul (ea a câștigat, dar cazul a fost respins deoarece Trump și Cohen au fost de acord să nu pună în aplicare documentul). Daniels l-a dat în judecată apoi pe Trump pentru defăimare și a pierdut.

Trump, care a repetat în numeroase rânduri că nu a avut nicio aventură cu Stormy Daniels, a încercat să amâne procesul care a început astăzi.

Fostul președinte american a pledat nevinovat pentru cele 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale pentru a acoperi plata.

Sursă foto: Profimedia