Ținutele vedetelor de la Breakthrough Prize 2024. Margot Robbie, Katy Perry și Lizzo, cele mai elegante apariții / Foto

Distribuie articol

O noapte pe an, Hollywood-ul și lumea științifică își dau întâlnire la gala Breakthrough Prize, eveniment care recunoaște contribuțiile inovatoare din trei domenii fundamentale: matematică, fizică și științele vieții. De zece ani, gala își propune să reducă decalajul dintre lumea științifică și cea a filmului, prin asocierea improbabilă dintre cei mai respectați oameni de știință și cei mai talentați actori. La cea mai recentă ediție a evenimentului au participat, printre mulți alții, actorii Bradley Cooper și Robert Downey Jr. și actrițele Margot Robbie și Michelle Yeoh.

Ce au purtat vedetele de la Hollywood pe covorul roșu al galei Breakthrough Prize 2024

Kim Kardashian și Kris Jenner la Breakthrough Prize 2024

La gală au mai foste prezente celebrități precum artista Katy Perry și logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, modelul Behati Prinsloo și soțul ei, solistul trupei Maroon 5 Adam Levine, Kim Kardashian și mama ei, Kris Jenner, cântăreața Lizzo și fosta jucătoare de tenis Maria Sharapova.

Citește și: Actrițe celebre de la Hollywood care au renunțat la carieră după ce au devenit mame. „Sunt atât de obsedată de copiii mei!”

Cuplurile de la Breakthrough Prize 2024

Câteva cupluri au cucerit covorul roșu. Bill Gates și iubita lui, Paula Hurd, au bifat prima lor apariție în calitate de cuplu la un astfel de eveniment. Katy Perry și Orlando Bloom și Robert Downey Jr. și soția lui, Susan, au zâmbit larg pentru fotografi, în timp ce Adam Levine și Behati Prinsloo și Zoe Saldana și soțul ei, Marco Perego, au pozat ca niște adevărate supermodele.

În 2022, Adam Levine și Behati Prinsloo au fost protagoniștii unui scandal mediatic după ce solistul trupei Maroon 5 a înșelat-o pe modelul Victoria’s Secret în timp ce aceasta din urmă era însărcinată cu al treilea copil al lor. Adam a negat acuzațiile de infidelitate pe care amanta i le-a adus public, oferind presei imagini cu mesajele dintre ei.

Zoe Saldana și Marco Perego, care au, la rândul lor, trei copii, și-au oficializat relația în 2013. După căsătorie, fiecare a luat numele de familie al celuilalt. Astfel, numele actriței a devenit Zoe Saldana-Perego, iar al artistului italian Marco Perego-Saldana.

Citește și: Laura Cosoi a întors toate privirile într-o rochie de doar 50 de lei! Cum arată actrița însărcinată în ultimul trimestru / Foto

Elon Musk, glume despre inteligența artificială la „Oscarurile Științei”

Premiile Breakthrough, cunoscute și drept „Oscarurile Științei”, au fost decernate la Academy Museum of Motion Pictures din Los Angeles. Jessica Chastain, Michelle Yeoh, Lizzo și Margot Robbie au purtat cele mai elegante ținute, iar Kim Kardashian și Kris Jenner au fost un duo foarte chic.

La gală au fost invitate și jucătoarea de tenis Venus Williams și cântăreața Alicia Keys. Fondatorul SpaceX Elon Musk a pozat în câteva ipostaze nonconformiste, cu mâinile în aer și privind încruntat spre cer. Vorbind cu Variety, Elon a prezis în glumă că un candidat AI ar putea câștiga președinția SUA în 2032.

Vezi toate ținutele de la Breakthrough Prize 2024 în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro