Fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului cu Ana Maria Pop. Interviu exclusiv cu „domnul Dan” după ce a spus DA: „Am început să plâng”

Distribuie articol

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unei ceremonii emoționante care a avut loc la Palatul Snagov. Prezentatorul emisiunii Survivor și partenera sa au spus DA într-un cadru de poveste, iar alături le-au fost prieteni, familia și oameni importanți din viața lor. Marele absent de la eveniment a fost chiar fiul vedetei Pro TV , Antoniu, în vârstă de 19 ani, care studiază la Viena.

Zi cu emoții pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop. Cei doi s-au căsătorit după aproape trei ani de relație, iar evenimentul a fost organizat într-o locație luxoasă, atent aleasă de miri. Ceremonia civilă a avut loc pe malul lacului Snagov și, după ce au spus DA, proaspăt căsătoriți, Daniel și Ana au plecat cu barca pe lac. Pentru ziua cea mare, mireasa a ales trei rochii, iar prima, cea de la cununia civilă, l-a impresionat pe Daniel Pavel care a fost copleșit de emoții. Ana Maria Pop a pășit către noua etapă din viața ei la brațul tatălui, imaginea cu cei doi făcându-l chiar și pe „Domnul Dan” să lăcrimeze.

La slujba religioasă, Ana Maria Pop a purtat o rochie de mireasă – sirenă, cu trenă lungă. Cei aproape 400 de invitați vor fi răsfățați un un meniu select, iar atmosfera de la petrecere va fi întreținută de Giulia, Jorge și Dirty Nano.

Chiar înainte de eveniment, prezentatorul a aflat că fiul său nu poate fi prezent. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Daniel Pavel a dezvăluit că Antoniu are examen la Viena, acolo unde studiază Dreptul, și nu a putut ajunge în România.

Daniel, felicitări. Emoții?

Mulțumesc foarte mult! Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emotionat. Mireasa, adusă de tată, nu știu… la un moment dat am început să plâng. Si voi plânge. Asa ceva nu se întâmplă. Am avut mari emoții și e doar prima etapa din trilogie… adică înțeleg că mai vin.

Cum e soția ta, Ana? Descri-o în câteva cuvinte…

Pot să spun că, văzând-o acum pe trepte cu tăticul ei, repet, mi-am făcut un scenariu… Ca n-am știut rochiile, n-am avut voie și mai zic… cum pot să fie rochiile… voaleta asta pe chipul ei… extraordinar. Ana este frumoasă, radiază. E un om foarte calm, foarte blând, zodie de aer, echilibrează foarte mult focul meu. Poate că și aici o simbioză. Plus ca n-am căutat-o. În momentul în care am văzut-o, am zis “Doamne!”. Eu veneam din Austria, cu o întreagă poveste personală, am zis “Ea e”. Adică n-am căutat-o, am primit slavă Domnului mult mai mult decât n-am căutat, mi-a fost dată!

Sunt momente în care, de exemplu, în Survivor facem lucruri foarte dinamice, foarte puternice și eu simt nevoia să mă descarc pentru că țin foarte mult la concurenți, la echipă și mă descarc. Și îmi dau seama că de fapt, în esență nu am cu cine, pentru că ea nu este un partener de luptă. E un partener de viață realmente, deci asta e Ana: partener de viață, tandră, blândă, frumoasă.

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-06-8EEST07:36:53+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Daniel Pavel si Ana Maria Pop s-au căsătorit” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-06/daniel-pavel-si-ana-maria-pop-mire-si-mireasa.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/da-daniel-ana-maria-danielpavel-weddingplanner-weddingdress-reels-zenday-getaungurean-happycouple.mp4″ /><script id=”video_insert_21398″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21398″></script></div>

Și atunci când există mici tensiuni, cum reușești să o împaci?

Foarte bună chestia. Știi ce face? Pleacă din cameră fizic, deci părăsește locația, și în momentul ăla avem doua probleme pentru că eu pot să rulez bucla asta de tip… sunt dragon de foc în zodicacul chinezesc și nu știi când dragonul arde tot. E un moment în care e umbră pe ochii ei verde pădure așa… și ochii ăia îmi spun, “da, ar trebui să mă opresc”, deci ea mă oprește. Eu pot să spun că niciodată, în aproape 3 ani, nu am avut impulsul să n-am ce să opresc, că ea e totdeauna un flow.

Vă completați…

Da, ne completăm și de asta spun, adică mă gândesc și acum, când a spus ea “da”-ul ăla… M-am gândit: “Doamne, deci femeia se căsătorește cu mine, adică, da!”. Deci nu mă consider vrednic de această femeie în acest moment și trebuie să lucrez pentru că știu ce sunt în momentul când mă apucă.

Ce planuri aveți după eveniment?

Planurile după eveniment sunt, pe lângă niște apariții la noi, în PRO, să povestim un pic, mergem la Cluj, unde avem tot cu Pro TV un eveniment, Sports Events, și urmează să prezint acolo ceva.

După care, în sfârșit, o să ne gândim, după un sezon și o nuntă, unde mergem. Baiatul meu vine în iulie în București și vreau să îl văd, nu l-am văzut de câteva luni. Dar miresei i-am promis o lună de miere și credeți-ne, nu știu unde mergem, dar de luni încolo am zis că ne uităm pe oferte.

Nu aveți nicio destinație în gânduri?

Am vrea să vedem America! Eu, ca ofițer de marină, îmbrăcat ca ofițer de marină, am fost cu vapoarele mele, în vremea mea veche, când eram mai tânăr, și am ajuns pe la Miami, pe la New York. Dar, în fine, cum ajunge un om care vede și se întoarce la navă? Și aș vrea să-i ofer, pentru că ea a fost în cariera ei ca avocat acolo…. și îi place America și cred că asta va fi. O surpriză, dar nu știe încă.

Ce promisiuni v-ați făcut?

Promisiunea a fost așa: “Ana, în momentul în care fitilul meu scurt este foarte scurt, în momentul ăla va lua foc. Îți promit că voi avea secundele de respirație, îți promit că o să țin cont, e ca și cu mama care ne urmărește din Ceruri, ca și cum mama e cu noi aici, ca și cum mama ta pe care o iubesc foarte mult e cu noi aici. Adică i-am promis că mă voi liniști, iar ea și-a promis că se va trezi un pic mai devreme pentru că Vărsătorul din ea se trezește întotdeauna boem”.

Sursă foto: Unica.ro