„M-am trezit singură într-o junglă.” Cum a ajuns AMI să lucreze pentru Andra, după ce s-a mutat în București, și în ce relații au rămas / Exclusiv

Distribuie articol

AMI a urmat un drum „ca la carte” către celebritate. Și-a descoperit pasiunea pentru scenă timpuriu, a studiat din greu, a învățat meserie alături de un artist pe care-l admiră, Andra Măruță, ulterior urmându-și adevăratul vis, acela de a avea o carieră solo. Piesele ei cumulează zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, cel mai recent single lansat, „Ador, Ador”, adunând nu mai puțin de 1,8 milioane de vizualizări în doar o lună de la lansare. În ediția Fresh by Unica din 19 mai, am vorbit cu artista în vârstă de 34 de ani despre mutarea ei de la Baia Mare la București, despre perioada în care a făcut parte din echipa Andrei și, desigur, despre evoluția carierei sale muzicale solo.

AMI, dezvăluiri despre primii pași în industria muzicală. A fost backing vocals și asistent manager pentru Andra Măruță

https://www.youtube.com/watch?v=cN5uWFFBP1Q

AMI a descoperit că iubește scena la vârsta fragedă de doar trei ani. Sprijinită de familie, artista și-a urmat acest vis încă de atunci, făcând sacrificiile necesare pentru ca acesta să se îndeplinească. În clasa a XII-a, cântăreața s-a mutat cu o prietenă la București, cu toate că era foarte atașată de familie și de orașul natal. Conștientă că doar astfel va putea evolua din punct de vedere muzical și nu numai, AMI s-a mutat în Capitală. La scurt timp după, AMI a început să lucreze pentru Andra Măruță.

„M-am trezit singură într-o junglă. A trebui să iau hățurile în mână, să dau înainte și să mă lupt cu tot ce era în jurul meu. Am reușit să realizez multe lucruri pe cont propriu și să-mi demonstrez că sunt capabilă să fiu luată în considerare. Făcusem o schimbare majoră. M-am simțit singură, fără suport, în afara celui emoțional. Am stat în chirie cu o prietenă foarte bună. Ne-am susținut una pe cealaltă, dar tot singură m-am simțit”, a povestit AMI despre mutarea ei la București, la Fresh by Unica.

Citește și: „Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu.” Pierderea dureroasă care a făcut-o pe AMI mai puternică / Exclusiv

„Am avut o forță de care au rămas surprinși și ai mei”

Deși nu i-a fost ușor, AMI nu a regretat niciodată decizia pe care a luat-o. S-a simțit singură, dar a conștientizat foarte rapid că doar în acest fel se va maturiza și va reuși să-și atingă obiectivele profesionale.

„Nu m-am speriat, a fost decizia mea. Am fost foarte hotărâtă. Am avut un curaj, o forță și o putere de care au rămas surprinși și ai mei. Am știut că este bine pentru viitorul meu. Mi-am dorit să devin independentă din toate punctele de vedere și e un proces mai dificil. A fost spre binele meu”, a explicat AMI, pentru Unica.ro.

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

Cum a ajuns AMI să lucreze pentru Andra Măruță

Andra Măruță și AMI

Andra Măruță și AMI

Nicole Cherry, AMI și Andra Măruță

AMI la Fresh by Unica

AMI la Fresh by Unica

AMI la Fresh by Unica

AMI la filmările videoclipului piesei „Ador, Ador”

AMI la filmările videoclipului piesei „Ador, Ador”

AMI la filmările videoclipului piesei „Ador, Ador”

AMI, ședință foto pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În clasa a XII-a, AMI a aflat că Andra era în căutarea unei soliste care să o acompanieze pe scenă. Fiind o mare fană și cunoscându-i pe de rost toate melodiile, artista a mers la casting și cu vioara ei, instrument pe care l-a studiat timp de 12 ani.

„O apreciez din tot sufletul și o iubesc. M-am dus cu totul (la casting – n.red.). Și l-am întâlnit pe tatăl ei, domnul Mihai Alexandru, care mi-a zis: «Wow, super, gata, te iau!». A fost dragoste la prima vedere și ascultare. Sunt și ei acea familie tradițională tot de prin zona de nord a țării. Am avut o mare chimie de la bun început. Cred că ei au fost colțișorul în care eu m-am retras. Am găsit un refugiu în familia lor, pentru că îi consideram exact ca pe familia mea. Au ținut locul fizic al familiei mele”, ne-a povestit AMI.

Citește și: AMI: „Îmi place mult să gătesc. Fac o ciorbă delicioasă!“

„Perioada în care am stat lângă Andra și în familia ei a fost una care a pus cel mai mult bazele începuturilor mele”

Experiența aceea a fost extrem de frumoasă pentru cântăreață, care a învățat incredibil de multe lucruri atât de la Andra, cât și de la tatăl ei. Cu toate că nu avea deloc experiență ca asistent manager, care a fost primul ei job, tatăl Andrei a luat-o sub aripa lui și a învățat-o tot ceea ce ținea de zona administrativă. Deși i-a plăcut foarte mult ca job și a evoluat enorm în acea perioadă, AMI a părăsit echipa Andrei pentru a se dedica facultății și carierei sale solo.

„Pentru că am spus de la bun început că îmi doresc o carieră solo, clar ei au înțeles. Eu deja intrasem la facultate și n-am mai avut timp să mă ocup, deși mi-aș mai fi dorit să mai rămân în preajma lor în acea perioadă. Perioada în care am stat lângă Andra și în familia ei a fost una care a pus cel mai mult bazele începuturilor mele. Mi-aș dori din sufletul să fac o piesă cu Andra. Am și vorbit deja cu ea. A fost un exemplu pentru mine. Este în continuare. O respect și mereu mă inspiră”, a mai spus AMI, la Fresh by Unica.

AMI, 12 ani de carieră solo în această vară

AMI a lansat single-ul ei de debut, „Trumpet Lights”, în vara lui 2012. Doisprezece ani mai târziu, cântăreața ne-a mărturisit că, deși s-a lansat cu o piesă în limba spaniolă, a fost „întotdeauna atașată de România, de români, de a cânta în română”. Solista nu spune nu unei cariere internaționale, însă acest lucru nu este o prioritate pentru ea acum.

Artista este de părere că, în prezent, există o presiune mult prea mare pe artiști să lanseze muzică pe bandă rulantă. AMI este de părere că, în acest ritm, piesele nu-și mai ating potențialul maxim.

„Îmi place să fac muzică de calitate și să o lansez atunci când simt”, ne-a mai spus AMI, la Fresh by Unica.

În același timp, cântăreața este receptivă la cerințele publicului și trage de ea să ofere atât calitate, cât și cantitate.

AMI, invitată la Fresh by Unica

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-06-18EEST04:18:42+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Teaser AMI / Fresh by Unica” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-06/ami-low-res-frame-at-1m49s.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/ami-tease.mp4″ /><script id=”video_insert_21523″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21523″></script></div>

Tot la Fresh am mai vorbit cu artista despre relația pe care o are cu părinții și cu fratele ei, despre ce caută într-o relație de cuplu, despre secretele ei de frumusețe, dar și despre planurile ei personale și profesionale pentru a doua jumătate a anului.

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica astăzi de la 19:00 pe YouTube, www.unica.ro și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu AMI

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-06-18EEST04:19:18+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Q&A cu AMI / Fresh by Unica” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-06/ami-qa-frame-at-0m1s.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/ami-qa.mp4″ /><script id=”video_insert_21524″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21524″></script></div>

Foto: Instagram/@ami_official_insta