“Mama mea biologică nu e normală. O cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea, Venus”. Zanni, declarații despre femeia care i-a dat viață și l-a abandonat

Distribuie articol

Invitat în podcastul lui Bursucu, Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a făcut o serie de dezvăluiri din lumea mondenă și a vorbit și despre colaborarea cu Alex Velea, dar și despre mama lui biologică.

 

De ce nu își mai vorbesc Zanni și Alex Velea

Zannidache, cândva unul dintre protejații lui Alex Velea, a vorbit deschis despre legăturile lui cu artistul. Deși a mărturisit că a avut de învățat lecții importante de la el, câștigătorul Survivor a spus că nu vrea să vorbească despre aceste lecții.

Mai mult, Zanni a povestit că a plecat de la studioul lui Velea pentru că nu simțea o conexiune cu tot ce se întâmpla acolo.

Citește și – Cine i-a pus inima pe jar lui Zanni? „Am cunoscut o fată!” Câștigătorul Survivor România își dorește o relație serioasă

Citește și – Zanni are planuri mari cu banii de la Survivor All Stars 2024. Ce vrea să construiască „undeva în munți”

Citește și – Cum arată casa verde full smart în care locuiește Zanni, dublu câștigător Survivor România. „A fost visul meu!”

Citește și – Zanni a câștigat Survivor All Stars România și premiul de 100.000 de euro

Citește și – Iancu Sterp, ieșire nervoasă la Survivor All Stars. Mesajele foștilor concurenți, după ce Zanni a câștigat marea finală

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri. În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat”, a dezvăluit Zanni la „Un podcast mișto By Bursucu”.

Zanni, declarații despre mama lui biologică. Câștigătorul Survivor a vorbit despre femeia care i-a dat viață și care l-a abandonat

În cadrul aceluiași podcast, Zanni a făcut câteva declarații și despre mama lui biologică, dezvăluind numele acesteia.

”Adevărul (n.r. că mama lui l-a părăsit) l-am aflat cu mult timp înainte. Mă întreba toată lumea și era prea mult să le zic. Pe mama mea am văzut-o de 2-3 ori în viață. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama. Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea, Venus”, a mărturisit Zanni în podcastul lui Bursucu.