Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinți: „Ne gândim cu atâta bucurie încât nu pot să mă abțin” / Exclusiv

Distribuie articol

Sunt tineri, frumoși, se iubesc și sunt nerăbdători să devină părinți. Multă vreme, Oana Moșneagu a evitat subiectul întemeierii unei familii alături de Vlad Gherman. Acum, însă, actrița se gândește cu atâta bucurie la momentul în care va fi mamă și ne-a povestit cât de entuziasmați sunt ea și Vlad cu gândul la primul lor copil.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să devină părinți după nuntă

Invitată în studioul Fresh by Unica, Oana Moșneagu ne-a spus cât de nerăbdătoare este să devină mamă, dar și de ce, până acum, a evitat să vorbească pe marginea acestui subiect. Actrița ne-a dezvăluit și cum își dorește ca ea și Vlad Gherman să fie în rolul de părinți.

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu din august 2021 și s-au căsătorit civil pe 6 aprilie 2024. Cununia religioasă și petrecerea vor avea loc duminică, 2 iunie, pe un domeniu de 2,5 hectare, la liziera Pădurii Snagov. Cu nunta la mai puțin de două luni distanță, Oana ne-a spus ce emoții o încearcă înaintea marelui eveniment, dar și cât de nerăbdătoare este să devină mamă.

„Mult timp am evitat subiectul pentru că e foarte neplăcut. E o presiune care vine din partea familiei, din partea societății. Cu toate intențiile bune, e un pic invaziv. Te scoate din zona de confort, te irită, te deranjează. Ca să nu mai zic de situațiile în care o femeie nu poate să conceapă. Deja apeși un punct foarte dureros”, a spus Oana Moșneagu, la Fresh by Unica.

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă la nuntă. Vlad Gherman a ajutat-o să aleagă: „I-am arătat poze cu mine” / Exclusiv

„Ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin”

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-04-9EEST06:13:11+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă la nunta cu Vlad Gherman. „I-am arătat poze cu mine în rochie” / Exclusiv” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-04/oana-mosneagu-low-res-frame-at-1m41s.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/oana-mosneagu-tease.mp4″ /><script id=”video_insert_20881″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/20881″></script></div>

Mai mult decât atât, actrița ne-a explicat că un alt motiv pentru care a ocolit subiectul a fost și faptul că ea și Vlad nu luaseră încă o decizie în această privință. Întemeierea unei familii este un subiect intim pe care fiecare cuplu îl gestionează în mod diferit.

„Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept!”, a mai spus Oana Moșneagu, pentru Unica.ro.

Dacă ar putea decala momentul întemeierii unei familii în prezent, Oana și Vlad ar face pasul chiar acum. Au căzut însă de acord că ar fi mai bine să bifeze nunta și abia apoi să devină părinți. Fiind o perioadă încărcată atât profesional, cât și personal, actorii au decis să mai amâne puțin venirea pe lume a primului lor copil.

Citește și: Cum reacționează Vlad Gherman și Oana Moșneagu la scenele lor intime cu alți actori: „Aproape că ne punem mâinile la ochi” / Exclusiv

Gândurile Oanei Moșneagu dinainte de a deveni mamă: „Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”

„Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a mai spus actrița, la Fresh by Unica.

Oana Moșneagu nu și-a făcut proiecții referitoare la ce fel de mamă va fi. Actrița ne-a mărturisit că este o persoană destul de stresată, care pune multă presiune, care e destul de critică, mai ales cu propria persoană, și care e foarte perfecționistă. Oana a realizat că, dacă s-ar manifesta astfel în raport cu viitorii ei copii, ar pune o presiune mult prea mare pe ei, lucru pe care nu și-l dorește.

„Aș vrea să fie liber. Cred că cea mai importantă lecție pe care aș vrea să o învețe de la noi, de la mine și de la Vlad, și separat și împreună, ar fi să iubească. Dacă noi reușim să formăm un cuplu funcțional, sănătos, cred că ar fi cel mai mare câștig. Dacă învață ce înseamnă iubirea, generozitatea, să lași de la tine, înțelegerea și efortul constant pe care-l faci într-o relație și tu cu tine, ce să-l mai învăț? Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”, a completat actrița, la Fresh by Unica.

Citește și: Ce relație au părinții lui Vlad Gherman cu părinții Oanei Moșneagu: „Habar n-aveam. Am aflat ulterior” / Exclusiv

Oana Moșneagu, la Fresh by Unica

Oana Moșneagu știe că trebuie să lucreze cu ea ca să poată să-și crească copiii cât mai frumos. Am mai vorbit cu actrița despre ultimele pregătiri dinaintea nunții, lecțiile învățate la terapia de cuplu, dar și despre drumul întortocheat de la adolescenta visătoare din Mioveni la actrița de succes din prezent. Urmărește interviul integral pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

https://www.youtube.com/watch?v=sfcP-z6Y3TA

La sfârșitul anului trecut l-am avut invitat și pe soțul Oanei, Vlad Gherman, care ne-a dezvăluit, printre multe altele, cum gestionează el și Oana bugetul familiei și gelozia din cuplu și cum își doresc să arate viitoarea lor casă.

https://www.youtube.com/watch?v=zJhefOFZEmI

Foto: Unica.ro; Instagram