Tendințele în materie de rochii de mireasă pentru sezonul de toamnă-iarnă

Distribuie articol

Deși sunt multe femei care preferă lunile mai calde pentru a se căsători, tot mai multe aleg lunile de toamnă sau iarnă pentru a spune cel mai important „da”. Pentru a face acest lucru, trebuie să căutați rochii de mireasă astfel încât să nu răciți, dar fără să renunțați la a fi superbă într-o zi atât de importantă. Accesoriile pentru sezonul rece sunt infinite și foarte măgulitoare. Puteți opta pentru cele sofisticate precum jachete de puf, rochii de mireasă cu mânecă lungă, pelerine, sau altele mai inovatoare, precum jachete de piele în stil rock și bolero cu care veți lăsa pe toată lumea surprinsă. Iată mai jos câteva tendințe.

Palton lung

În cele mai reci luni ale anului, paltoanele devin o piesă fundamentală în dulapurile noastre și, de asemenea, în cea a miresei. Multe fete recurg adesea la acest tip de îmbrăcăminte pentru a se proteja de temperaturile scăzute și poartă dedesubt rochii de mireasă care pot fi realizate din țesături mai fine, au un decolteu mai pronunțat în spate sau chiar să fie mâneci scurte.

O haină ușoară

A te gândi la o haină calduroasă nu înseamnă neapărat să pariezi pe un design realizat dintr-o țesătură foarte groasă. Dacă nunta va avea loc în interior sau într-o zonă în care temperaturile reci sunt blânde, ar fi suficient un model realizat dintr-un material ușor care să se coordoneze bine cu cel al rochiei.

O pelerină

Pelerinele sunt tipuri de haine elegante, care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de rochii de mireasă. Multe domnișoare aleg pelerinele pentru acea zi specială, întrucât le protejează de frig și pot continua să poarte rochia de mireasă a viselor lor, indiferent de condițiile meteorologice.

Un sacou

Dacă există o îmbrăcăminte care nu lipsește (sau nu ar trebui să lipsească) din garderoba unei femei, acesta este un blazer sau un sacou. Sacoul, mai mult sau mai puțin structurat, funcționează aproape în orice aspect. Acest element tipic în viața de zi cu zi poate deveni o piesă centrală în ținuta de nuntă, potrivindu-se cu multe rochii de mireasă. Este o propunere semi-couture, care reușește să definească diverse stiluri pentru a îmbrăca femei de diferite personalități.

Mâneci lungi și guler ridicat

Iarna, mânecile lungi sunt esențiale. În plus, mulți designeri insistă asupra faptului că includerea lor în modele nu trebuie să fie plictisitoare, ci mai degrabă opusul, deoarece ajută la înzestrarea îmbrăcămintei cu eleganță și la umplerea ei cu detalii. Acele rochii de mireasă cu mâneci lungi pot fi cu adevărat atemporale, iar gulerul înalt adaugă rafinament. Poți fi o mireasă sofisticată și elegantă, în special în sezonul rece, datorită acestor artificii stilistice. Nu trebuie să expui deloc piele pentru a fi sexy. În acest fel, îți vei proteja și mâinile și gâtul de vântul rece și te vei putea bucura de momentul tău unic și special. Nu uita că atât mânecile cât și gulerul pot fi decorate cu dantelă pentru a adăuga un plus de eleganță.

Straturi suprapuse

Modelele de rochii de mireasă 2 în 1 au devenit foarte populare în lumea modei pentru mirese. Un avantaj foarte mare al acestor tipuri de rochii de mireasă este că vă permit să purtați o rochie tipică lunilor de iarnă în timpul ceremoniei, iar la petrecere, unde temperatura este de obicei mai mare, să îndepărtați un strat și să optați pentru un design cu decolteu mai pronunțat sau fără mâneci. Rochiile din mai multe piese sunt, fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru o nuntă de iarnă, deoarece permit miresei să poarte cel puțin două ținute diferite.

Rochie și pulover

Tot mai multe mirese se alătură acestei tendințe pentru lunile de iarnă. Pulover cu guler din cașmir sau tricot, opțiuni care se potrivesc perfect cu fustele vaporoase din țesături precum mătase sau tul. Pentru cei mai îndrăzneți, puteți alege puloverul cu aspect metalizat sau tonuri pastelate.