Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta. Îți pun în pericol relația

Distribuie articol

Fiecare dintre noi are anumite defecte care sabotează partidele de sex sau relaţia de cuplu în general. Iată ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta.

Dragostea și sexul sunt aspecte importante ale vieții noastre. Modul în care le experimentăm poate varia în funcție de personalitatea noastră, care este influențată, în parte, de zodia noastră. Fiecare zodie aduce cu ea anumite caracteristici care pot avea un impact asupra relațiilor noastre. În acest articol, vom explora greșelile comune pe care le fac oamenii în dragoste și sex în funcție de zodia lor și vă vom oferi sfaturi despre cum să le evităm.

Berbec

Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta? Cea mai frecventă greşeală pe care o fac Berbecii este aceea că se „aprind” prea repede, atât în pat, cât şi în afara lui. Te îndrăgosteşti repede şi fără să ai toate „datele” despre bărbatul respectiv, faci declaraţii şi fapte măreţe, plănuieşti, promiţi, sar din prima în patul lui, apoi îţi dai seama că lucrurile nu sunt chiar atât de roz pe cât ai crezut şi nu ştii cum să faci să ieşi din relaţie mai repede.

Taur

Cu lenea şi lentoarea specifică zodiei tale, reacţionezi greu la ceea ce ţi se întâmplă, astfel că bărbaţii ajung să-şi piardă răbdarea înainte să ajungeţi prea departe. Iar dacă începi o relaţie, el va simţi tot timpul că trebuie să „tragă” de tine, să facă eforturi ca să te ţină lângă el pentru că tu nu îţi doreşti nimic anume, nu ai nicio preferinţă, nu ceri şi nu oferi nimic.

Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

Gemeni

Gemenii sunt foarte comunicativi, lucru de dorit într-o relaţie. Din păcate, femeile sunt prea vorbăreţe şi ajungă să spună lucruri pe care ar trebui să le ţină doar pentru ele. Ai obiceiul să spui tot despte tine din prima, astfeş că dispare cam repede acea aură de mister care dă magia unui început de relaţie. Vorbeşti din prima şi despre viaţa ta, şi despre preferinţele sexuale, astfel că el nu mai are ce descoperi.

Rac

Eşti o persoană caldă şi sensibilă, iar partenerul de viaţă este totul pentru tine. Pe unii bărbaţi îi încântă asta, dar cei mai mulţi se cam sperie când văd că depinzi de ei încă de la începutul relaţiei. El îşi doreşte să-ţi fie iubit şi amant, nu tată. Atitudinea ta îi cam taie cheful şi de sex, şi de relaţie. Trebuie să fii mai independentă şi mai sigură pe tine.

Leu

Orgoliul şi egoismul tău îţi pot strica multe relaţii dacă nu eşti atentă la felul cum te comporţi. Eşti egoistă în pat, în afara lui, peste tot. Obişnuită să fii pe primul loc, să primeşti, îţi vine greu când trebuie să faci un compromis sau când trebuie să oferi ceva persoanei iubite. În plus, nu suporţi ca el să-ţi ia locul în lumina reflectoarelor, nici măcar când e ziua lui sau sărbătoreşte o reuşită.

Fecioară

Îţi este greu să începi sau să păstrezi o relaţie pentru cp eşti prea pretenţioasă. În primul rând, puţini sunt bărbaţii care corespund criteriilor tale. Ceri atât de multe de la un eventual partener, încât cei care se înscriu în tiparul tău se speri şi consideră că nu vor face faţă, aşa că se retrag. Cei pe care nu îi deranjează pretenţiile cedează din cauza nervilor pentru că eşti foarte critică şi ironică.

Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

Balanţă

Problema ta, când vine vorba de dragoste şi sex, este că te decizi foarte greu. Speriată să nu alegi greşit, stai mult ca să pui în balanţă fiecare decizie, o întorci pe toate părţile, ceri sfaturi, iar când te hptărăşti în sfârşit e prea târziu. Majoritatea bărbaţilor nu au atâta răbdare ca să te vadă cum te gândeşti atât la fiecare lucru mic şi nu înţeleg de ce nu poţi să trăieşti viaţa pur şi simplu fără să o diseci atât.

Scorpion

Greşeala ta este că eşti prea pasională în orice domeniu, pui prea mult suflet, te dedici cu totul fără să gândeşti bine lucrurile. Deşi ai parte de multe dezamăgiri, nu te înveţi minte niciodată şi continui să te arunci cu capul înainte în orice relaţie. Poate că nu ar strica să fii un pic mai rezervată şi mai reţinută în gesturi, măcar la începutul relaţiei.

Săgetător

Eşti o persoană cam schimbătoare şi foarte greu de „citit”. Te aştepţi că cel de lângă tine să-ţi ghicească gândurile când nici măcar tu nu ştii exact de vrei de la viaţă, de la o relaţie, de la un bărbat. Combinaţia dintre pretenţiile tale şi nehotărârea ta este de multe ori fatală pentru o relaţie aflată la început de drum. Când vine vorba de sex eşti la fel de ciudată.

Capricorn

Capricornul este foarte introvertit, precaut, rezervat. La primele întâlniri, poate fi un lucru bun pentru că el te vede într-o aură de mister şi îi place să te descopere. Dar cu timpul îşi dă seama că nu eşti misterioasă, ci doar foarte introvetită şi că îi e greu să comunice cu tine, mai ales atunci când sunt probleme în relaţie.

Vărsător

Greşeala ta este aceea că îţi doreşti prea multă libertatea. Nu spune nimeni că trebuie să stai permanent lângă iubit sau să nu-i ieşi din voie, dar trebuie să înţelegi că un cuplu are nevoie de activităţi comune – altele decât sexul – de fidelitate, încredere, comunicare. Aceste lucruri sunt greu de construit când tu îţi doreşti mereu să fii în altă parte.

Peşti – Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta

Ai o fire sensibilă, romantică, ce atragii bărbaţii puternici, dornici să protejeze o domniţă firavă. Asta până când îşi dau seama că eşti mult prea sensibilă, că nu eşti capabilă să porţi o discuţie serioasă fără plângi sau că nu poţi rămâne singură câteva zile fără să faci reproşuri. Trebuie să fii puţin mai independentă, mai sigură pe tine şi mai puternică.

Acestea sunt doar câteva din greșelile comune pe care le pot face oamenii în dragoste și sex în funcție de zodia lor. Este important să ne amintim că zodia noastră nu ne definește complet. Suntem în continuă evoluție. Comunicarea deschisă și empatia sunt cheia unei relații sănătoase, indiferent de zodia ta sau a partenerului.

Foto: Pixabay