Preludiul potrivit în funcţie de zodie. Care sunt cei mai seducători nativi

Distribuie articol

Pentru femei mai ales, preludiul – adică mâgâierile care preced actul sexual, este foarte important. Iată la ce te poţi aştepta de la iubitul tău, în funcţie de fiecare zodie.

În flăcările focului, Berbecul își găsește pasiunea. Începe cu o explozie de curaj și inițiativă, conducând în ritm rapid spre extaz, în timp ce Racul își exprimă latura sa emotivă și protector, în lumina caldă a lunii. Pentru Fecioară, fiecare atingere și sărut sunt pline de devotament și grijă, iat atingerile Scorpionului sunt profunde și misterioase. Vezi mai jos care este preludiul potrivit pentru fiecare zodie.

Berbec

Ce preludiu? El ar sări direct la acţiune şi ar considera că se cheamă preludiu cei 5 kilometri în care te-a urmărit cu maşina sau cele 5 minute pe care le-aţi petrecut discutând în pauza de cafea.

Taur

Ca în orice ţine de simţuri, Taurul este – sau cel puţin îi place să fie – un artist. Va prelungi mângâierile până când e sigur că eşti suficient de dornică şi îşi va face cu tine toate fantasmele cu ciocolată sau frişcă mâncate de pe piele…

Gemeni

E imprevizibil, adică ba te înnebuneşte cu preludii rafinate, ba le sare cu totul. Specialitatea lui sunt cuvintele, aşa că îţi scrie mailuri savuroase sau îţi face un hot line din trafic în timp ce conduce spre tine.

Rac

Un Rac adevărat nu va neglija niciodată preludiul. Sensibilitatea îi permite să ştie exact care e gradul tău de excitare şi nu te-ar penetra înainte de maximum decât dacă e supărat sau vrea să se răzbune…

Leu

Face spectacol inclusiv în pat, aşa că te poţi aştepta la preludii somptuase, cu mătase fină sau pene. Este foarte vizual şi presupune că şi tu eşti la fel. Deci nu va stinge lumina, ca să vă puteţi admira reciproc în voie.

Citește și: Zodii predestinate să aibă succes pe plan financiar. Ei sunt nativii pentru care pică bani din cer

Citește și: Cum să-ți surprinzi partenerul în funcție de zodie. Ce le aduce nativilor zâmbetul pe buze

Fecioară

Poate avea reţineri în a-şi manifesta sentimentele, inclusiv pe cele erotice. Chiar dacă e un bărbat fermecător, în intmitate poate deveni un pic rigid, sau grăbit. Important este să nu te superi şi să vă relaxaţi amândoi.

Balanţă

Dacă e un reprezentant tipic al zodiei, îţi va oferi nişte preludii memorabile, demne de povestit la nepoţi. Se pricepe la o mulţime de trucuri romantice şi are o înţelegere a sensibilităţii feminine care altora le lipseşte.

Scorpion

Ai putea să crezi că deţine puterea paranormală de a te excita la voinţă. La voinţa lui, adică! Ca şi cum ar cunoaşte un buton secret. Chiar dacă erai ferm convinsă că n-ai chef de sex în seara asta, îţi arată el.

Citește și: Stilul de a dormi în funcţie de zodie. Ritualurile nativilor din fiecare seară

Citește și: Succesul în afaceri în funcţie de zodie. Care sunt cele mai norocoase zodii pe plan financiar

Săgetător

El poate considera preludiu jocul de tenis, baschet sau golf pe care l-aţi jucat împreună înainte, hârjoneala din lift sau bătaia cu perne de la trezire. Nu se dă în vânt după romantisme sofisticate, dar e cuceritor.

Capricorn

Principala lui calitate este că învaţă şi e conştiincios. Aşa că dacă are experienţă cu femeile, va ştii exact ce trebuie să facă, chiar dacă fără prea multă spontaneitate. Dacă nu, fă un bine omenirii şi învaţă-l.

Vărsător

Preludiul cu un Vărsător tipic poate fi de-a dreptul obositor. Pentru că lui îi vine mereu altă şi altă idee, ba să încercaţi asta, ba ailaltă… Îi place să experimenteze şi vei constata că poate să se detaşeze de simţuri ca şi cum n-ar fi vorba de el, ci de altcineva acolo.

Peşti

Ca amanţi pricepuţi ce sunt, au în sânge şi preludiul, fără să fie nevoie să îi înveţe cineva. Empatia cu femeia iubită le e suficientă şi pot trezi în ea cea mai complexă gamă de stări…

Sursă foto: Shutterstock