Totul despre femeia Rac – compatibilitate și relații cu alte zodii

Distribuie articol

Femeia rac este intuitivă, sensibilă și, totodată, parșivă și manipulatoare dacă i se dă ocazia. Vezi cum cucerești femeia rac, ce caracteristici are ea și cum se comportă în dormitor.

Femeia Rac, caracteristici generale

Patronată de Lună, femeia rac are toane după cum bate vântul și se învârte Pământul. Fluidă și schimbătoare, femeia rac este pe de-o parte calmă și liniștită, pe de alta pasională și răzbunătoare atunci când este rănită.

Emoțiile îi controlează viața și ele vin adesea în valuri care mătură totul în cale, mai ales în relațiile cu partenerii nepotriviți. Într-o singură oră, femeia rac poate fi încăpățânată, docilă, furioasă, cuminte, împăciuitoare și deznădăjduită, ceea ce îi zăpăcește pe mulți oameni, indiferent de semnul lor zodiacal.

Femeia rac este cel mai greu de descifrat și de încadrat într-o categorie din tot zodiacul, deoarece poate fi căpoasă și ambițioasă, dar și rezervată, timidă și plângăcioasă, dacă este provocată sau speriată.

Așa cum o spune și numele zodiei, femeia rac are tendința să se retragă și să se ascundă într-un loc sigur atunci când dă de greu, nefiind genul care să ia problemele de zi cu zi în piept cu forță și tenacitate.

Sensibilitatea femeii rac se extinde și asupra celorlalți, adică nu reacționează imediat doar la grijile și nevoile ei, ci are același timp scurt de reacție și ajutor și în cazul celor dragi.

Mame de profesie, cum se spune, fmeile rac sunt făcute să aibă grijă de alții, să satisfacă nevoile celor dragi și să ofere un gând bun și o îmbrățișare dacă ei suferă.

Imaginația femeii născute sub semnul racului nu are margini și chiar o face să pară visătoare și idealistă uneori, deși picioarele ei sunt bine înfipte în pământ.

Intuiția celebră a racilor face din femeia rac un fel de clarvăzătoare, deoarece ea știe mereu care persoane nu sunt de încredere, cine minte și cine spune adevărul.

Cum cucerești femeia rac

Când se îndrăgostește, femeia rac o face lent și conservator. Ea are nevoie de tot tacâmul de cucerire: flori, bomboane, cină romantică, lumina lumânărilor, muzică lină, dans timid și un prim sărut furat de pe buze.

Cum tot ce ține de emoții și senzații o face să tresară, femeia rac în dragoste este mai sensibilă ca niciodată și trebuie protejată. Ea nu prea simte când un bărbat se folosește de ea și este adesea lăsată cu inima frântă de cei care profită de naivitatea și puritatea ei când vine vorba de iubire.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Rac

Femeia rac este compatibilă cu capricornii, scorpionii și peștii, care îi înțeleg bine profunzimea și sunt obișnuiți cu schimbările bruște de stare.

Femeia rac nu face casă bună cu semnele de foc și aer cum ar fi berbecul, săgetătorul, vărsătorul sau gemenii, deoarece aceștia o rănescu cu frivolitatea lor și nu sunt destul de atenți la momentele ei critice.

Femeia rac în dragoste: cum se comportă când cineva îi fură inima

Romantică și ușor naivă în dragoste, ea uită tot despre intuiția care o face deosebită și se lasă pierdută în valurile intense ale iubirii. Când se îndrăgostește, o face cu toată ființa și poate fi ușor rănită fără intenție, deoarece totul este foarte intens pentru o femeie rac în dragoste.

Femeia rac în pat: pisicuță sau felină mortală?

Femeia rac în pat dansează, face dragoste, nu sex. Totul este senzual și lent, iar senzațiile sunt mai importante decât finalizarea pentru ea.

Femeia rac are nevoie de o conexiune puternică pentru a se culca cu cineva și nu va face niciodată dragoste cu cineva pe care nu îl iubește.

Femeia rac este un amestec de sensibilitate, intuiție, barfă și crize hormonale. Dacă ai impresia că o poți citi ușor, te înșeli amarnic și te va taxa cu prima ocazie.

Sursa foto femeia rac îndrăgostită: Shutterstock