6 tratamente faciale de primăvară, cu rezultate imediate. Medicul estetician recomandă

Distribuie articol

Jet Peel pentru curățarea perfectă a tenului

Jet Peel este tratamentul ideal pentru curățarea perfectă a tenului și pentru purifierea în profunzime a pielii. Tratamentul tip peeling hidromecanic îndepărtează blând celulele moarte și îmbunătățește circulația sangvină.
Straturile pielii sunt curățate, complet neinvaziv, cu ajutorul unui jet de oxigen și ser fiziologic medical. Acesta introduce în straturile dermului substanțe biologic active (acid hialuronic, vitamina A, C, E, B5, acid glicolic), astfel că tenul va deveni mult mai sănătos și luminos, explică dr. estetician Iancu Morad de la clinica Luxury Aesthetics.
Practic, după tratamentul de 30-40 de minute, vei avea un ten pur, strălucitor, complet revigorat. Pielea va deveni mai elastică, ridurile vor fi reduse, porii închiși, punctele negre și albe aliminate, acneea și cicatricile post acneice diminuate.

Dermapen

Dermapen este tratamentul vedetă în toate colțurile lumii, deoarece ne ajută să avem un ten proaspăt și întinerit chiar și cu 10 ani. Prin intermediul unui dispozitiv cu o rețea de ace minuscule și fine, se introduce în derm un cocktail de vitamine, oligoelemente și acid hialuronic. Obținem astfel un efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină. Tratamentul este recomandat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial, în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Se recomandă la început 4-6 ședințe la interval de 3 săptămâni, spune dr. Morad. Urmând apoi o ședință de întreținere odată la câteva luni, astfel încât să avem apoi pielea perfectă pentru o lungă perioadă de timp, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Citește și: Cele trei tratamente estetice ale momentului. Profesioniștii răspund

Mezoterapia

Mezoterapia facială este un tratament anti-aging și de regenerare ce îmbogățește, hidratează și împrospătează tenul, rezultatele fiind spectaculoase, dar totodată cu aspect natural și care este disponibilă și la clinica LuxuryAesthetics. Tratamentul se aplică prin microinjecții cu substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi. Tratamentul este nedureros și nu presupune timp de recuperare.

Tratamentele faciale moderne nu necesită timp de recuperare

Tratament pentru rejuvenarea gâtului și a decolteului

Să nu uităm totuși de pielea din zona gâtului și a decolteului, pentru că aceasta trădează, de cele mai multe ori, vârsta, în cazul doamnelor, fiind direct expusă la ultraviolete. Tenul este, de regulă, cel pe care îl îngrijim cu atenție, facem diverse proceduri în clinică ori folosim creme antirid speciale, și putem ignora zona gâtului și a decolteului. Astfel apar riduri, pete pigmentare, iar pielea își pierde rapid din elasticitate și fermitate. Tratamentul minim invaziv pentru o îngrijire intensivă a acestor zone este o procedură proprie pentru hidratarea și rejuvenarea gâtului și a decolteului cu micro botox, peptide și celule stem. Un tratament cu efecte spectaculoase, care se mențin în timp. Putem face o cură de tratamente anual, de câteva ședințe, care să reîntinerească pielea din adâncime, recomandă specialistul. Mai ales că se apropie sezonul estival când vom expune mai mult aceste zone la soare.

Citește și: Adrian Perjovschi anunță tendințele de coafuri pentru 2022

Face Contouring fără operație

Una dintre cele mai solicitate intervenții în ultimii ani este cea de Face Contouring fără operație. Ea corectează aspectul căzut al mandibulei ori bărbia dublă prin injectarea unei substanțe ce conține cristale de calciu. Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Odată injectat în zona dorită, acesta stimulează colagenul, iar, la 3-4 luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței. Ambele tipuri de proceduri sunt minim invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este de fiecare dată remarcabil.