Ce a învățat Ramona Dumitrescu lucrând cu fostul iubit: „A fost o perioadă plină de provocări” / Exclusiv

Distribuie articol

Ramona Dumitrescu spune despre ea că este o femeie greu de iubit, dar modul în care se descrie ne face să credem, de fapt, contrariul. În spatele noii voci a matinalului Rock FM se află o femeie matură și plină de umor care știe ce vrea și, cel mai imporant, cum să-și atingă fiecare obiectiv. Chiar dacă ea consideră că acest lucru o face dificilă, noi credem că, dimpotrivă, asta o face o parteneră de cuplu ideală.

Ce a învățat Ramona Dumitrescu lucrând cu fostul iubit

https://www.youtube.com/watch?v=CsatP5Pa3Nk

Ramona Dumitrescu se dedică 200% carierei în prezent. Tânăra de 31 de ani face parte din două proiecte notabile, matinalul Morning Glory de la Rock FM și sezonul 2 „Săriți de pe fix!” de la Pro TV. Invitată la Fresh by Unica, Ramona ne-a vorbit despre copilăria ei, anii în care a locuit la Paris, pasiunea pentru radio, televiziune și online, dar și despre experiența lucratului cu un fost iubit.

Ramona Dumitrescu a lucrat la Pro FM, Smart FM și Virgin Radio România înainte de a găzdui timp de un an matinalul unui radio online de muzică electronică, Extravaganza Radio, alături de iubitul ei de la acea vreme, Ionuț Bodonea. Ramona și Ionuț s-au despărțit, însă au continuat să lucreze împreună vreme de mai multe luni.

Citește și: Ramona Dumitrescu de la Rock FM și „Săriți de pe fix!” s-a confruntat cu depresia: „Nu mai ieșisem din casă de trei luni” / Exclusiv

„M-a ajutat foarte mult”

„A fost o perioadă plină de provocări, mai ales că noi după câteva luni de matinal ne-am despărțit. Am luat-o pe drumuri separate și-am fost nevoiți să mai lucrăm împreună vreo 6-7 luni. A fost foarte interesant. Mie-mi place ideea de matinal foarte mult. Și a fost extraordinar că am fost pusă în fața acestei provocări de a lucra foarte mult cu fostul meu iubit. Din punct de vedere profesional m-a ajutat foarte mult. Am reușit să dobândesc o maturitate foarte mare de a învăța să diferențiez personalul de profesional”, a spus Ramona Dumitrescu, la Fresh by Unica.

Ramona Dumitrescu se consideră o femeie greu de iubit pentru că știe ce vrea și se pricepe la a impune limite clare în relația de cuplu. Din punctul nostru de vedere, acestea sunt două dintre cele mai importante calități ale unui partener de cuplu. O relație sănătoasă se bazează, printre altele, pe abilitatea partenerilor de a-și comunica cât mai eficient nevoile.

Citește și: Motivul pentru care Diana Munteanu nu are iubit la 45 de ani. „E simplu” / Exclusiv

De ce crede că este o femeie greu de iubit

„Sunt o femeie greu de iubit pentru că știu foarte bine ceea ce vreau. Am niște limite foarte clare în interacțiunea cu omul de lângă mine. Spun clar de la început ce nu accept și, pe lângă asta, sunt un om care spune deschis tot ceea ce gândește. Nu o fac brut. Nu o să vin niciodată să rănesc omul de lângă mine. Mulți nu știu să deal-uiască (gestioneze – n.red.) cu asta și probabil asta mă face dificilă și greu de iubit”, a spus Ramona Dumitrescu, pentru Unica.ro.

Fosta concurentă de la MasterChef România ne-a spus că nu este o iubită geloasă și că a fost atât înșelată, cât și infidelă partenerului.

Citește și: Flavia Mihășan, de la îndoiala medicilor că va merge vreodată, pe scena musicalului „Chicago”. „Dansul mi-a salvat viața” / Exclusiv

„Cred că cea mai mare greșeală pe care o facem este să credem că alți oameni ne aparțin”

„Nu sunt geloasă pentru că mi-am dat seama că nu poți controla simțământul altcuiva. Cred că cea mai mare greșeală pe care o facem este să credem că alți oameni ne aparțin. Nu sunt geloasă pentru că nu aș vrea ca partenerul meu să fie gelos. Eu nu dau motive de gelozie”, a explicat.

Datorită celor spuse mai sus, Ramona Dumitrescu nu s-a confruntat cu parteneri geloși. „(n.red. – Doar) în ultima relație spre final, dar cumva justificat, pentru că nu mai eram prezentă în relație. Dar n-am avut pentru că nu dau motive”, a completat.

Citește și: „Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu.” Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

A fost înșelată și infidelă

La Fresh by Unica, Ramona a fost la fel de transparentă cum este la radio, în mediul online și pe micul ecran. Deschisă și onestă, tânăra ne-a mărturisit că a fost atât înșelată, cât și infidelă partenerului.

„Ambele. Am fost înșelată, dar n-am știut la vremea respectivă, deși cumva simțeam. Am și înșelat, deși am zis că n-o să fac niciodată asta. Am aflat ulterior la terapie că a fost modul meu de a pune punct unei relații. Am încercat în repetate rânduri să ies din relația respectivă. Nu am reușit să fac asta și ăsta a fost felul meu de a ieși din relația respectivă. Nu este deloc corect. Nu am nicio scuză. Sunt ferm convinsă că am rănit omul respectiv și regret, evident. Dar, totodată, mă bucur pentru că am reușit să ies dintr-un loc în care nu mai eram fericită”, a mai spus Ramona Dumitrescu, pentru Unica.ro.

Ramona Dumitrescu, invitată la Fresh by Unica

Ramona găzduiește în prezent matinalul Morning Glory de la Rock FM, alături de Răzvan Exarhu, iar în curând o vom revedea și pe micul ecran, în emisiunea „Săriți de pe fix!”.

Tot la Fresh by Unica, am mai vorbit cu Ramona Dumitrescu despre perioada dureroasă de după încheierea colaborării cu Pro FM, despre experiența ei de la MasterChef România, despre cele mai frumoase și bizare complimente pe care le-a primit, manifestare și iubire de sine.

Nu rata interviul integral astăzi, de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu Ramona Dumitrescu

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-04-24EEST09:54:13+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Q&A Ramona Dumitrescu” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-04/ramona-dumitrescu-la-fresh-by-unica-1.JPG” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/ramona-dumitrescu-qa.mp4″ /><script id=”video_insert_21044″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21044″></script></div>

Foto: Unica.ro; Instagram