Zanni a câștigat Survivor All Stars România și premiul de 100.000 de euro

Distribuie articol

Emoțiile au fost la cote maxime în finala Survior All Stars România, desfășurată joi, 30, mai, la Pro Tv! După luni de aventură, supraviețuire și lupte aprige, a fost desemnat câștigătorul sezonului sezoanele! Trei concurenți s-au luptat pentru titlul de Survivor All Stars: Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni, iar câștigătorul trofeului și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro a fost desemnat de telespectatori!

Zanni a câștigat finala Survior All Stars România, după ce a obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și se întoarce acasă mai bogat cu 100.000 de euro, dar și cu multe amintiri din cel mai dur reality show difuzat pe micul ecran. Locul doi a fost ocupat de Iancu Sterp, iar podiumul a fost completat de Războinicul Andrei Ciobanu.

„Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri”, a spus Zanni înainte ca Daniel Pavel să dea start vot.

Câștigătorul Survivor All Stars România a vorbit și despre colaborarea cu ceilalți concurenți, pe parcursul sezonului sezoanelor.

„Cine m-a ajutat cel mai mult.,. Jorge, datorită lui am dormit bine, el ne-a făcut acoperișul, el a contribuit cel mai mult. TJ Miles și Moroșanu au contribuit și ei. A fost Zmărăndescu cu Moroșanu care au fost doi titani, doi oameni mai înțelepți care au ținut echipa într-un echilibru. Jador, din nou, am avut o altă perspectivă”, a mai spus Zanni, citat de Pro TV.

Update 30 mai:

Finala Survivor All Stars 2024 va avea loc joi, 30 mai. În ediția de miercuri, 29 mai, parcursul lui Sorin Pușcașu a luat sfârșit, după ce a pierdut duelul din semifinală cu Andrei Ciobanu.

„A fost foarte greu. Să lupt împotriva lui Sorin nu am crezut că o să fie atât de greu. Unul din regretele mele este că, poate, l-am subestimat un pic cam mult pe Sorin. A devenit atât de bun, că niciodată nu eram sigur dacă o să iau puncte la el. Nu era cot la cot cu mine. Era înaintea mea. A fost un munte de ambiție” – a declarat Andrei Ciobanu, după câștigarea duelului, notează Pro TV.

„Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit” – a zis, la rândul său, Sorin Pușcașu.

Cei care au ajuns în marea finală Survivor All Stars 2024 sunt doi concurenți din echipa Războinicilor și unul din a Faimoșilor – Iancu Sterp, Andrei Ciobanu și Zanni.

„Mi-am dat tot sufletul. Jur pe tot sufletul meu! Mi s-a făcut rău, am amețit, la un moment dat, nu mai vedeam. Iancu mi-a luat fața. Sufletul meu e împăcat. Am trecut prin foc și am meritat. Sunt pentru a doua oară pe acest jilț. Dumnezeu nu mi-a dat mai mult decât am putut să duc” – a declarat Zanni după performanța de a ajunge și mai aproape de marele premiu.

https://www.youtube.com/watch?v=TN4dZoEyXe4&feature=youtu.be

Update 29 mai:

Robert Moscalu a părăsit echipa Războinicilor de la Survivor All Stars înainte de semifinală. Tânărul, în vârstă de 33 de ani, a pierdut duelul cu Sorin Pușcașu și a plecat acasă.

„Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni, sper ca cel mai bun să câștige, nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și abia aștept să ne distrăm după ce ieșim…”, a spus Robert Moscalu, după duelul cu Sorin Pușcașu.Diseară, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp, Sorin Pușcașu și Zanni se află în fața ultimului pas înaintea finalei. Mai au de trecut printr-un nou joc și un potențial Duel pentru a face un nou salt spre momentul visat, cel în care publicul va decide. Survivor All Stars se apropie de finala sezonului suprem, iar miercuri, 29 mai, de la 21:30, patru concurenți își vor testa forțele într-o probă care le poate schimba viitorul. Rămâne de văzut cine se califică în marea finală de joi, 31 mai, de la Pro TV!

Update 28 mai:

Cinci concurenți s-au calificat în săptămâna finalei și, începând cu această seară, vor da cele mai dure lupte pe traseu cu un singur gând – să mearg până la capăt. Doar unul dintre ei va câștiga sezonul suprem, Survivor All Stars! 

Rândurile s-au strâns, iar concentrarea celor rămași în competiție este la cote înalte. Fiecare dintre ei simte că finalul se poate vedea!

”S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”, va mărturisi în această seară, Iancu Sterp.

Tot acesta va admite că de acum e totul sau nimic și că nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a pierde: ”Mă surprind niște sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu crede că presiunea momentului ar trebui să-i impacteze în mod pozitiv pe eroii aflați în joc: ”Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alții”.

”Națiune Survivor, ne-am întors pe țărmul unde am început această aventură a navigației epice. Am rămas cu cinci concurenți, starurile sunt pregătite să vină pe acest țărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel celor de acasă.

Odată ajunși la joc, Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni vor afla de la prezentator care este miza serii: ”Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă. Astăzi, luptați pentru accederea în semifinală. Faceți spectacol, scrieți istorie”.

Trei se vor califica direct în semifinală! Doi vor ajunge la Duelul eliminatoriu! Un concurent va părăsi competiția în doar câteva ore. Pentru cine se va stinge flacăra atât de aproape de final? 

Update 24 mai:

TJ Miles a părăsit Survivor All Stars România în urma unui duel cu Zanni. Parcursul fostului Faimos în competiție s-a încheiat cu doar câteva zile înainte de marea finală.

Deși a dat tot ce a avut el mai bun pentru a rămâne în competiție și a reușit, Zanni a fost dezamăgit de rezultatul final, considerând că el și TJ nu meritau să ajungă la duel.

„Mi-a bătut și inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decât emoții. Sufletul mi-a fost pustiu până am văzut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teamă. TJ era de temut pentru toți de aici. A fost mondial”, a spus Zanni.

„Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care au crezut în mine! Trebuie să îi mulțumesc Franciscăi, că am întâlnit o așa femeie! Mă bucur că am făcut parte din echipa asta!”, a spus și TJ, după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția din 23 mai.

TJ și iubita lui, Francesca, s-au logodit în Republica Dominicană. Recompensa acestei săptămâni a fost foarte emoționantă, fiecare concurent având ocazia de a revedea, în carne și oase în Dominicană, un om drag lor. În cazul lui TJ, acest om drag a fost viitoarea lui soție.

Potrivit Gândul.ro, TJ Miles ar fi câștigat câte 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor All Stars România. Astfel, pentru cele 19 săptămâni în show, TJ ar fi primit 76.000 de euro.

În mediul online, telespectatorii Survivor și-au exprimat regretul față de eliminarea lui TJ, considerat de mulți unul dintre cei mai buni concurenți.

„A ieșit adevăratul SURVIVOR. Omul corect cu toată lumea, omul sociabil și fun, omul care aducea puncte, nu supăra pe mine și era… minunat. De fapt, este! Și este câștigat cu tot ceea ce are, cu toate ca, merita și acest titlu. Felicitări, TJ!!!”, a comentat cineva.

„Felicitari TJ pentru parcursul tău. Meritai o ieșire mult mai respectabilă, dar, din păcate, așa-zișii Războinici au călcat in picioare orice principiu de bun simț, au ales să cânte și să danseze când tu încercai să te resemnezi cu faptul că drumul tău se oprea în Survivor”, a mai scris un telespectator.

„Un duel fain și greu de privit. Mai ales distracția „bărbaților” de la final!”, a mai fost un comentariu.

„Era om de finală. La fel și Ștefania Ștefan, însă brigada Alfa a decis tot de la Unificare încoace, din păcate. Unii susțin că vor pe cei mai buni în finală, însă faptele arată fix contrariul”, a mai considerat cineva.

Update 23 mai:

Iancu Sterp a câștigat ultimul colan de imunitate de la Survivor All Stars România. Proba a fost dură, iar lupta a fost strânsă, dar Iancu a fost unicul învingător.

„Acum, ca să câștigi Colanul, exact cum spunea și Andrei, este cel mai muncit, iar cine îl are îl merită. Îi felicit pe toți băieții și îmi pare bine că am rămas cei mai buni dintre cei mai buni. Ne batem mai ceva ca barbarii, pentru că eu, personal, mă consider rezistent fizic”, a spus Iancu Sterp.

Ulterior, Zanni și Iancu au discutat între patru ochi. Artistul a încercat să-l convingă pe Iancu să nu-l voteze la consiliu, mizând pe abilitățile care l-au adus până în acest moment al competiției. Totodată, fostul Faimos a încercat să-l convingă pe Iancu să-l trimită la duel pe Sorin Pușcașu, care este un sportiv mai slab din punctul lui de vedere.

„Ori îți este rușine de mine, ori de Sorin. Altceva nu este…”, a spus Zanni.

„Nu îmi este rușine, vorba este că pun pe primul loc cuvântul pe care l-am avut toți”, a fost răspunsul lui Iancu.

„M-ai votat prima dată, ai spus că ți-a fost rușine pentru că sunt cel mai bun. Faptele cântăresc, că de vorbe ne pare rău tuturor”, a încheiat Zanni.

Patru dintre cei șase concurenți rămași în competiție sunt logodiți. Iancu Sterp, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu erau logodiți dinainte să înceapă Survivor All Stars România, în timp ce TJ Miles s-a logodit cu iubita lui, Francesca, chiar la Survivor. Robert Moscalu este căsătorit, iar Zanni este, cel puțin pentru moment, singur.

Recompensa acestei săptămâni a fost timpul cu cei dragi. Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert Moscalu, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au venit în Republica Dominicană pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni.

Mama lui Iancu a adus și o scrisoare de la logodnica lui, Denisa Coțolan, cu care se va căsători în această toamnă.

„Am fost să probez prima rochie de mireasă și am avut niște emoții de nedescris, gândindu-mă că vom face acest pas important. Abia aștept să vii acasă, să ne iubim și să facem mulți copii, cum ai zis și tu”, a fost o parte din scrisoarea pe care i-a trimis-o Denisa lui Iancu, alături de câteva imagini cu ea, printre care și una în rochie de mireasă.

Zanni a spus că va merge cu drag atât la nunta lui TJ, cât și la cea a lui Iancu. Tot anul acesta se căsătorește și gazda show-ului, Daniel Pavel.

„Dacă mă duc la o nuntă, trebuie să îmi pese de oamenii ăia care se căsătoresc. Nu mă duc doar ca să mă afișez. La nunta lui TJ m-aș duce, la nunta lui Iancu. Suntem colegi aici, camarazi de Survivor. Ne-am iubit, ne-am șicanat, au fost scântei, ne-am luptat. M-aș duce lejer la nunta cuiva de aici. Îmi pare rău că nu am fost la botezul lui Culiță”, a spus Zanni.

Update 22 mai:

Ultimii șase concurenți rămași în competiție s-au luptat pentru cea mai valoroasă recompensă de la Survivor All Stars România, și anume timp cu cei dragi în Republica Dominicană. Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert Moscalu, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au călătorit în America de Nord pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni.

Zanni, TJ Miles și Iancu Sterp au câștigat recompensa și au putut petrece o seară întreagă alături de cei dragi. Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu au pierdut recompensa și au avut la dispoziție doar 3 minute cu cei de acasă.

„A fost greu, foarte greu să o văd după atâta timp, tremura carnea pe mine. Când am simțit că am pierdut, am zis că mor, că leșin, am zis că mă duc să tai toți palmierii ăia, nu ai voie să tai palmierii”, a mărturisit Sorin Pușcașu.

„Domnu’ Dan, este foarte, foarte greu la Survivor. Uneori stau și mă gândesc câte lacrimi mai pot să scot din mine în competiția asta. Nu simt că am dezamăgit, dar simt că e cea mai dureroasă pierdere. Nu mi-a părut rău la nicio recompensă ca acum. Acum mă simt un copil inutil. Aș vrea să dau timpul înapoi și să îi las și pe ei să se bucure, că merită, dar să ne bucurăm și noi. Am vrut de două ori asta. Prima dată a fost cu mama mea, știu că nu se poate. E greu, e foarte greu”, a spus și Andrei Ciobanu.

De cealaltă parte, Zanni, TJ Miles și Iancu Sterp au petrecut întreaga seară alături de cei dragi lor. Momentul a fost atât de special și de intens încât TJ a simțit să-și ceară iubita în căsătorie. Într-un gest simbolic, i-a oferit Franciscăi o pungă de orez, considerat cel mai de preț lucru pe care îl mai avea în concurs.

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-05-22EEST10:06:36+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit! Ce i-a oferit concurentul în loc de inel: „E tot ce am” / Video” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-05/tj-francesca-logodna-frame-at-1m2s.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/tj-francesca-logodna.mp4″ /><script id=”video_insert_21234″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/21234″></script></div>

„Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici. Și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!”, i-a spuis TJ Francescăi.

„A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește”, a mai spus concurentul la testimoniale.

Cu toate că i-a oferit punga de orez la Survivor, întors în țară, TJ i-a oferit Francescăi și inelul de logodnă. Prima imagine cu bijuteria a fost folosită drept copertă la videoclipul cu momentul cererii, postat de cuplu pe Instagram. Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai jos!

TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit la Survivor All Stars România, în ediția din 21 mai 2024

TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit la Survivor All Stars România, în ediția din 21 mai 2024

TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit la Survivor All Stars România, în ediția din 21 mai 2024

TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit la Survivor All Stars România, în ediția din 21 mai 2024

TJ Miles și iubita lui, Francesca, s-au logodit la Survivor All Stars România, în ediția din 21 mai 2024

Inelul de logodnă primit de Francesca de la TJ Miles

Update 17 mai:

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor All Stars România în urma unui duel cu Zanni. Ulterior, artistul și-a exprimat regretul față de plecarea fostei Războinice acasă.

„Pleacă o adversară pe care am îndrăgit-o. Mi-ar fi plăcut maxim să fi făcut echipă, mi-ar fi plăcut să îi arăt Ștefaniei ce înseamnă să ai un frate de 55kg, mă aruncam în dinți pentru ea. A fost cea mai bună fată, am încercat să o mai dezechilibrez pentru echilibrul alor mele. E dureros că 1 și 2 se luptau, iar 6 și 7 se uitau. Puterea exemplului de acum trebuie să ne facă mai atenți de acum. Nu trebuie să mai existe Războinici și Faimoși, am rămas numai bărbați. Dacă greșesc, să mă trimiteți și săptămâna viitoare la duel”, a spus Zanni.

La rândul ei, Ștefania Ștefan a susținut un discurs emoționant la plecare. Ștefania era ultima fată rămasă în competiția Survivor All Stars.

„Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu să demonstrez! Am vrut să demonstrez că și o femeie e șmecheră și poate! Ca femeie, am reușit să fiu tare, să fiu agilă, îndemânatică. Consider că am coroana, domnul Dan!”, a spus Ștefania Ștefan.

Pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, Ștefania ar fi câștigat 2.000 de euro. Astfel, după 18 săptămâni la Survivor All Stars România, Ștefania ar fi plecat acasă cu nu mai puțin de 36.000 de euro, relatează Gândul.ro.

Plecarea Ștefaniei Ștefan a stârnit reacții puternice în mediul online. Telespectatorii emisiunii de la Pro TV susțin că jocul de la duel a fost ales special pentru a o pune în dificultate pe concurentă. În plus, o parte din public este dezamăgită că Zanni a primit o a doua șansă după ce a pierdut duelul cu TJ Miles, în urmă cu două săptămâni.

„Proba aleasă a fost exact cea în care Ștefania a dat cele mai multe rateuri, cea cu aruncatul cercurilor. Nu s-a simțit niciodată sigură și în largul ei la această probă. Bravo, Ștefania! Ești cea mai bună concurentă din acest concurs regizat”; „Și în sezonul ei a fost eliminată pe nedrept și acum la fel”;

„Rușine. Cărțile sunt făcute de la început. Zanni, de ce toate se învârt în jurul lui? Ce rost mai are să ne uităm la emisiune, când toate duc într-o direcție parcă deja regizată? Nici acum nu înțeleg de ce Zanni are parte de tratamente speciale. Exil, ha ha ha….. trebuia să fie acasă, corect eliminat. De ce nu sunt tratați toți la fel? Pe mine una emisiunea m-a pierdut. Nu mai cred că e real”; „Un duel ilegal! Ștefania este trimisă acasă de un eliminat”, au fost câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Update 16 mai:

În cursa Survivor All Stars România au mai rămas șapte concurenți, Zanni, TJ Miles, Iancu Sterp, Sorin Pușcașu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Ștefania Ștefan.

Seara trecută, lupta finală pentru imunitatea săptămânală s-a dat între Zanni și TJ Miles, TJ ieșind învingător. În această seară mai pleacă un concurent acasă.

În ultimele săptămâni, prietenia dintre Zanni și TJ Miles s-a deteriorat treptat. Zanni consideră că TJ l-a trădat pentru a-și păstra locul în competiție, apropiindu-se de foștii Războinici. În plus, Zanni îl acuză pe TJ că nu s-a bucurat de întoarcerea lui din exil și îi reamintește acest lucru ori de câte ori are ocazia. TJ susține că nu este adevărat, dar și că nu a venit la Survivor All Stars ca să-și facă frați.

„Prietenia mea cu Zanni este cum vrea el să fie. Sunt pregătit să merg înainte pe calea corectă, n-am nevoie de război…e ușor să faci rău, e mai greu să faci bine”, a spus TJ Miles.

„Nu am venit aici să fim frați, e un bonus. Suntem aici să câștigăm Survivor și ne înfrățim să ducem greul”, a mai spus TJ.

Iancu Sterp a considerat nepotrivit din partea lui Zanni să-l acuze pe TJ Miles că nu s-a bucurat de întoarcerea lui în fața tuturor.

Anterior, Andrei Ciobanu a pus paie pe foc, sătul de atitudinea ostilă a lui Zanni la adresa lui.

„Interesul lui cel mai mare acum este să apeleze la o nouă strategie, să intre pe sub pielea tuturor, astfel încât să își vadă interesul suprem de a câștiga competiția”, a spus Andrei Ciobanu despre Zanni.

Zanni este ostil cu Andrei Ciobanu deoarece acesta din urmă a început Survivor All Stars România în tabăra Războinicilor. A luptat alături de ei o lună, iar următoarele două alături de Faimoși. Când urma să fie eliminat, Andrei s-a întors în tribul albastru și a fost poreclit de Zanni drept „cal troian”.

La rândul lui, Zanni urma să fie eliminat, însă, datorită descalificării Anei Porgras, a primit o a doua șansă. A petrecut o săptămână în exil și s-a duelat cu Ștefania Stănilă pentru a-și recăpăta locul în competiție. Întors din exil, Zanni a stârnit reacții acide în camp.

„Eu chiar cred că tu nu meritai. Nu meriți nici să vorbești”, i-a spus Zanni lui Andrei Ciobanu.

„Când merit să vorbesc? Eu în competiție am fost real și mi-am păstrat…”, a răspuns Andrei.

„Real înseamnă să vorbești în prezența mea, nu în absența mea”, l-a întrerupt Zanni.

Update 15 mai:

Întors din exil, Zanni a avut mai multe discuții aprinse cu TJ Miles și Andrei Ciobanu. De TJ Miles s-a simțit trădat, iar în Andrei Ciobanu n-a avut niciodată încredere.

În urmă cu două săptămâni, Zanni și TJ Miles s-au duelat pentru a rămâne în competiție. Zanni a pierdut, însă fiindcă Ana Porgras a fost descalificată, a primit o a doua șansă. A petrecut o săptămână în exil, apoi s-a duelat din nou, de această dată cu Ștefania Stănilă, pe care a învins-o. Înaintea duelului cu Zanni, Ștefania pierduse un duel cu TJ Miles.

Revenit în camp din exil, Zanni l-a pus pe TJ Miles, anterior prietenul lui, în categoria concurenților falși.

„Poate nu am auzit bine! Ai zis numele meu?”, a întrebat TJ Miles.

„Așa am zis!”, a răspuns Zanni.

„A, deci crezi că am fost fake (fals – n.red.) cu tine? Bă, ești ok? Ești bine, Zanni?”, a fost replica lui TJ.

„Eu știu că cei din baracă mi-au dat dreptate. Și Războinicii mi-au dat dreptate, pentru că m-au văzut!”, a mai spus TJ, la testimoniale.

Ulterior, într-un alt context, Andrei Ciobanu a adus acest dialog dintre Zanni și TJ Miles în discuție.

„Zanni s-a întors din exil, sunt sigur că i-a fost greu cât a fost. A meditat, a reluat fiecare acțiune, s-a contrazis de multe ori. O dată a luptat pentru echipă, o dată individual, acum nu mai știe. Ideea e că el a luptat pentru echipă cât să își țină spatele. (…)Acum, deodată, e cu Războinicii, îl desconsideră pe TJ”, a spus Andrei Ciobanu.

„Nu cred că mă desconsideră! Dacă e să mă desconsidere, să zică el cu gura lui”, a intervenit TJ.

„Vreau cu Ciobanu să vorbesc în arte marțiale, că văd că artele vorbirii… Eu pe TJ nu îl desconsider, îl iubesc în continuare. Așa sunt eu, când nu simt iubire înapoi… Dar eu îl iubesc în continuare. Ca la MMA vreau să vorbesc cu tine. (…) De ce e greșit să își dea Ciobanu cu părerea? Exact motivul pentru care a devenit cal troian. El nu are voie să vorbească”, a fost răspunsul lui Zanni.

Andrei Ciobanu a avut un parcurs atipic la Survivor All Stars România. A început competiția în tabăra Războinicilor, alături de care a luptat timp de o lună. Următoarele două le-a petrecut în tabăra Faimoșilor, iar când urma să fie eliminat s-a întors în tribul albastru. Din acest motiv, Zanni l-a catalogat drept cal troian. După ce Zanni a primit a doua șansă, Andrei Ciobanu a atras atenția asupra asemănărilor dintre ei.

„Cal troian, bă! Bă, nu ne comparăm noi doi! Unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu! (…) Eu nu vorbesc despre prietenii mei, despre frații mei de acasă, cum vorbești tu! Nu am jucat cum ai jucat tu!”, a fost replica lui Zanni.

„Eu de-a lungul competiției nu am făcut decât să îl demasc pe Zanni și să îi arăt faptul că și noi înțelegem ce încearcă el să facă, și noi suntem inteligenți, poate mult mai inteligenți decât el, pentru că noi am avut o altfel de viață”, a spus și Andrei Ciobanu, la testimoniale.

Update 10 mai:

Ștefania Stănilă a părăsit competiția Survivor All Stars România după două dueluri, unul cu TJ Miles și unul cu Zanni, abia întors din exil. Ștefania a pierdut ambele dueluri și a fost eliminată din reality show în ediția serii trecute.

„Am emoții și nu pot să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Am vrut să rămân, dar eram conștientă că o să vină pentru că a fost o perioadă destul de dificilă pentru noi, Faimoșii, și era evident că unul dintre noi o să plece acasă. Cred că TJ are o misiune destul de grea, dar nu imposibilă. Am mare încredere în el. TJ, ești ultimul faimos, ne bazăm pe tine, avem încredere în tine”, a spus Ștefania Stănilă după ce a pierdut în fața lui TJ Miles.

Lupta ei pentru a rămâne în competiție a continuat însă, cu un al doilea duel, de această dată împotriva lui Zanni, care a petrecut ultima săptămână în exil, după ce, săptămâna trecută, a pierdut duelul eliminatoriu. „Vin din exil, o pădure urâtă, am înnebunit și m-am gândit la toate. M-am gândit la toată lumea de aici, v-am visat”, a spus Zanni.

După ce și-a încheiat parcursul în emisiunea de la Pro TV, Ștefania Stănilă a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Fosta gimnastă ar fi primit 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Așadar, după 20 de săptămâni, Ștefania s-ar fi întors acasă cu 30.000 de euro.

„Acum un an, Survivor All Stars pentru mine era doar o dorință pe care mi-am pus-o în ultimul consiliu. Din fericire, atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul se materializează mai repede decât te aștepți. Anul acesta a fost diferit, cu siguranță corpul meu nu se aștepta să primească în mai puțin de 12 luni un alt șoc, însă sufletul a dansat de fericire în momentul în care am primit invitația de a participa la Survivor.

A fost un sezon mult mai dur decât precedentul, am luptat alături de oameni minunați, alături de care am suferit atât de mult la începutul competiției. Plec împăcată, știind că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a mă bucura de experiența unică pe care doar cei norocoși au avut ocazia să o trăiască”, a scris Ștefania Stănilă în mediul online.

Update 9 mai:

Iancu Sterp, Andrei Ciobanu și Ștefania Ștefan au câștigat recompensa săptămânii și s-au bucurat de o excursie cu elicopterul în Las Terrenas, o cazare de lux cu multă mâncare și o călătorie cu barca pe mare, în timpul căreia au văzut balene.

Ulterior, concurenții s-au luptat pentru imunitatea acestei săptămâni, iar învingător a ieșit Andrei Ciobanu. „Am muncit să îl primesc. Îl dedic micuțului meu de acasă, mulțumesc echipei și Bunului Dumnezeu pentru susținere”, a spus concurentul.

Vestea că Andrei Ciobanu a câștigat colanul de imunitate nu i-a încântat deloc pe foștii Faimoși Ștefania Stănilă și TJ Miles. „Sunt supărată pentru că știu ce urmează să se întâmple la consiliu. (…) Asta e cel mai trist, o să merg la duel cu TJ, asta e soarta noastră”, a spus Ștefania.

Încă aflat în exil, Zanni este recunoscător pentru timpul pe care l-a primit pentru a-și readuna forțele. Cu toate acestea, este pregătit să revină în joc.

„O iau ca pe o pregătire, reculegere, evaluare. Sunt gata de orice, eram gata și înainte, acum sunt prea gata. Sunt prea soldat. (…) Nu sunt făcut să stau așa, sunt un om al oamenilor, al intențiilor, al calculelor, eu trebuie să știu ce gândește toată lumea, nu poți să mă lași singur aici. (….) Îmi lipseasc calculele, îmi lipsesc reacțiile adversarilor mei”, a spus Zanni.

„Tot ce vreau e să treaca noaptea asta. Astă seară sunt mofturos, am figuri… O voce să îmi zică și mie noapte bună, un orez de seară, nimic. Stau ca șobolanul… Of, of, of, aud cum merg tarantulele în tavan”, a completat.

Zanni a făcut și un top al concurenților rămași în competiție. Artistul se vede luptând în finală alături de Iancu Sterp, Robert Moscalu și Ștefania Ștefan. Despre Sorin Pușcașu a spus că, deși are vorbele la el, îi lipsește viteza. Iar Andrei Ciobanu, TJ Miles și Ștefania Stănilă spune că l-au trădat.

„Mi se pare o oportunitate să te creadă toată lumea eliminat, mi se pare tare că toți au recunoscut că sunt cel mai bun când am plecat. (…) Și când mă întorc… M-am simțit trădat ca la prima dragoste. Mi-am rupt capul pentru echipă. Am făcut o strategie colaterală nu ca să dau pe cineva afară, ci ca să o protejez pe Ana. Ana care oricum a cedat, din toate punctele de vedere…”, a mai spus Zanni.

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor All Stars după ce și-a fracturat glezna.

„L-am văzut pe TJ destul de nemulțumit de faptul că Ștefania a plâns pentru mine. De ce să fii, vărul meu, nemulțumit!? De ce să nu înțelegi că am fost eu, Ana, Ștefi și abia după ai fost și tu. Cum poți să îmi întrebi tovarășele, surorile, de ce plâng pentru mine. (…) TJ a încercat să mi le ia pe fete, să rămână el cu ele. (…) Spunea că suntem frați. Un frate se comportă ca un frate. 

Și Ștefania Ștefan, credeam că e loială față de echipă, dar dacă și-a pupat brățara înseamnă că voia să câștige ea. De ce să pupe brățara? Sau măcar o pupa când ajungea în camp. (…) Eu știu că pupa brățara când câștiga. (…) Dacă vrei în finală, să vrei cu cei mai buni, dacă crezi că meriți în finală”, a mai spus Zanni.

Update 8 mai:

Săptămâna trecută, Zanni a intrat la duel cu TJ Miles și a pierdut. În loc să părăsească reality show-ul, fostul Faimos a fost trimis în exil. Fără să știe acest lucru, restul concurenților rămași în competiție l-au criticat pe Zanni pentru strategiile sale.

„În viață, cum îți așterni, așa dormi. Zanni tot ce a făcut, a făcut cu mâna lui. Tot ce face el, cred eu, pleacă dintr-o strategie gândită, dar și dintr-o disperare de a fi printre ultimii. Cred că asta l-a împins să facă un gest necugetat. El cumva crede că poate manipula pe toată lumea…”, a spus Andrei Ciobanu.

Sorin Pușcașu consideră, la rândul lui, că strategia pe care Zanni a făcut-o i-a adus eliminarea. „Mutarea mea cu colanul și mutarea echipei este fix replică la strategia lor…”, a spus fostul Războinic.

Cât timp Zanni s-a aflat în exil, concurenții au primit scrisori de la cei dragi de acasă. „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea, de Paște. Am simțit foarte multă fericire”, a mărturisit Andrei Ciobanu, în timp ce Iancu Sterp a adăugat: „Aceste cuvinte ne dau putere. Mă iau lacrimile, că sunt om până la urmă”.

În exil, Zanni a povestit ce emoții l-au încercat când a pierdut duelul în fața lui TJ Miles.

„În momentul ăsta că nu mai sunt, ei se văd campioni și merită unii dintre ei să înainteze, însă nu toți… Am crezut că niciodată nu aș putea să îmi dau seama sau că nu aș putea trece printr-o eliminare. Durerea eliminării eram convins că e cea mai mare durere pe care n-am experimentat-o”, a spus Zanni.

Update 3 mai:

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor All Stars România în ediția de joi, 2 mai, după ce și-a fracturat glezna pe traseu la începutul săptămânii. Duelul dintre Zanni și TJ Miles s-a încheiat în favoarea lui TJ.

„Simt că m-am gândit mai mult la alții, că am zis că asta trebuie să fac ca să devin bărbat. Să mă gândesc la sentimentele celor din jurul meu. Să nu mă mai comport urât cu lumea. Nu doar să câștig un trofeu, ci să-l câștig bărbătește. Poate dacă mă gândeam mai mult la mine nu eram acum aici. Țin să vă contrazic pentru ultima oară. Survivor nu este doar un joc, atâta timp cât mi-a schimbat viața. Total, radical, 180 de grade…”, a spus Zanni, după ce a pierdut duelul cu TJ Miles.

Ceilalți concurenți nu știu acest lucru, însă Zanni nu a plecat acasă, ci a fost trimis în exil.

„Mă bucur că am primit a doua șansă, nu am crezut niciodată în a doua șansă, acum cred. Aici e pustiu, e urât, e întuneric. S-au răzbunat, m-am dus la duel cu TJ. A fost dureros”, a spus Zanni în ediția Survivor All Stars de seara trecută.

Recunoscător pentru oportunitatea care i s-a oferit, Zanni și-a reanalizat parcursul din competiție și a concluzionat că prea multe dintre deciziile sale au fost făcute raportat la Ana Porgras.

„Cred că am luptat prea mult pentru echipa mea. Am crezut prea mult în Ana. De aceea cred că toate strategiile s-au învârtit în jurul ei”, a spus Zanni.

Update 2 mai:

Ana Porgras are piciorul în ghips după ce, în ediția din 30 aprilie, s-a accidentat pe traseu în timpul jocului de recompensă. Fosta gimnastă este în pericol de a fi descalificată de la Survivor All Stars România din cauze medicale.

„În momentul în care a zis că este o fractură, n-am mai ascultat nimic din tot ce-au zis băieții. Pur și simplu nu mai eram acolo conectată, mă gândeam doar la Ana. Nu știu, simțeam o durere foarte mare, pentru că îmi pare foarte rău de ea, că este posibil să plece medical. Cred că e cel mai nașpa lucru care se poate întâmpla în Survivor”, a spus Ștefania Stănilă la testimoniale.

Cu toate că au legat o frumoasă prietenie la Survivor All Stars, foștii Faimoși și-au pierdut încrederea unii în ceilalți. Zanni și Ana Porgras au dezbătut ce s-a întâmplat la ultimul consiliu eliminatoriu, unde Zanni consideră că TJ Miles și Ștefania Stănilă l-au vorbit pe la spate cu foștii Războinici.

„Nu am sută la sută încredere în cineva de aici”, i-a spus Ana Porgras lui Zanni. „Teoretic, n-ar trebuie să am încredere în nimeni”, a completat Zanni. 

Ulterior, Zanni a dezbătut acest subiect cu TJ Miles și Ștefania Stănilă. Ștefania s-a apărat, iar TJ Miles a fost deranjat de acuzații.

„M-a deranjat puțin, pentru că nu este mulțumit de loialitatea mea și a Ștefaniei”, a mărturisit TJ la testimoniale.

„În ziua cu consiliul, m-au vorbit prost pe la spate, s-au dus să le spună Războinicilor că «da, a fost o strategie proastă din partea lui Zannidache». Știam că Ștefi poate fi ușor influențată de către TJ. Eu când mă alăturam discuțiilor, se opreau discuțiile”, a spus și Zanni, tot la testimoniale.  

Colanul de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Sorin Pușcașu. În ediția din această seară aflăm ce concurent pleacă acasă.

Update 1 mai:

Ana Porgras s-a accidentat grav pe traseu în timpul jocului pentru recompensă. Cursa s-a întrerupt, iar fosta gimnastă a fost transportată de pe traseu de colegii de trib. „Nu îl mișca, mor!”, a țipat Ana Porgras, când co-echipierii au încercat să o ajute.

Inițial, Daniel Pavel a spus că Ana a suferit o entorsă, pentru ca, ulterior, medicii să confirme că a fost vorba de o fractură. Restul concurenților au câștigat recompensa în timpul în care fosta gimnastă a primit îngrijiri medicale. Pentru Ana, această accidentare reprezintă cel mai negru scenariu de la Survivor All Stars România.

După ce a țipat pe traseu din cauza durerii și a plâns în hohote cât era îngrijită medical, Ana Porgras a purtat o discuție de suflet cu Iancu Sterp. În timpul conversației, Anei i s-a confirmat că Zanni ține la ea.

„Ține mult la tine, a venit de dimineață cu vibe-ul ăla bun și când ai plecat a căzut”, i-a spus Iancu Sterp Anei Porgras, la Survivor All Stars România.

„El ține la ea, am simțit să îi spun lucrul acesta, pentru că în ultima periodă s-au cam răcit”, a mai spus Iancu Sterp la testimoniale.

Ana Porgras s-a retras din gimnastică în 2012, din cauza mai multor accidentări.

Update 26 aprilie:

Alex Delea, câștigătorul de anul trecut al trofeului Survivor, a fost eliminat în urma unei lupte strânse cu Sorin Pușcașu. Concurentul și-a luat un rămas bun sfâșietor de la Survivor All Stars România și de la colegii lui rămași în lupta pentru marele premiu.

„Plâng ca o vită și nu înțeleg de ce!”, a spus Alex Delea după ce a fost eliminat de Sorin Pușcașu de la Survivor All Stars.

„Nu mă feresc să o spun, dar singura persoană de aici care merită să câștige ești tu”, i-a spus Alex Delea Ștefaniei Ștefan, când și-a luat rămas bun de la ea.

„Știți că vă iubesc pe toți!”, spune Alex Delea, în timp ce-i pupă și îmbrățișează pe rând pe cei alături de care a petrecut atâta timp în jungla dominicană.

Update 25 aprilie:

Ștefania Ștefan a câștigat colanul de imunitate al săptămânii după o luptă strânsă cu Zanni. Loială foștilor colegi, Războincii, Ștefania este 100% convinsă că niciun Războinic nu va pleca astăzi acasă.

Din tribul unificat Los Bandidos fac parte patru foști Faimoși, Zanni, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, și șase foști Războinici, Ștefania Ștefan, Iancu Sterp, Alex Delea, Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu și Robert Moscalu. Numeric mai mulți, votul Războinicilor va cântări mai mult în ecuația eliminărilor.

„Mă simt prost, domnul Dan, pentru că… Da, merita Ștefa colanul, cum l-am meritat și eu, dar ea îl are și îl merită. Dar nu credeam că merita să meargă acum acasă un Faimos, sută la sută, de asta mă doare. De asta e amar momentul. În mâinile mele a stat acest duel eliminatoriu. Șansele pentru noi erau mici, acum sunt imposibile, inexistente. O felicit pe Ștefa. Ai fost foarte bună. Și da, a fost greu, a fost greu…”, a spus Zanni, după ce a pierdut colanul de imunitate.

După traseul solicitant din ediția de ieri seară, Ana Porgras a acuzat dureri abdominale.

„Doctorul, chemați-l pe Teo!”, a spus unul dintre colegii ei.

„O doare ovarul drept”, a spus Andrei Ciobanu, care stătea lângă ea. 

„Nu pot să stau dreaptă”, i-a spus Ana Porgras medicului. Fosta gimnastă a ieșit de pe teren și a mers spre ambulanță pentru consultație.

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Ana Porgras a avut dureri abdominale la Survivor All Stars România, în ediția din 24 aprilie 2024

Update 24 aprilie:

Noul trib, Los Bandidos, a pierdut jocul de recompensă al săptămânii. După unificare, prietenia dintre Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă a avut de suferit. Ana și Ștefania consideră că Zanni nu va putea ajunge în finala Survivor All Stars România fără sprijinul lor.

„În momentul de față, ca să reușim, trebuie să fim, în continuare, o echipă. Zanni nu o să poată să ajungă în finală fără noi. Simt că s-a rupt ceva de când ne-am unificat. Zanni a intrat în febra jocului și încearcă să schimbe mentalitatea Războinicilor”, a observat Ștefania Stănilă.

„Mi se pare o prostie! Poți să vii, să vorbești cu mine. Dacă nu mi le zici între patru ochi, înseamnă că mi le reproșezi. Faptul că ai ținut atâta timp, deschizi asta aici, este vorbită după atâtea zile. Mi se pare că nici nu ești transparantă, ai și păstrat niște frustrări, nici nu înțeleg de ce nu ai comunicat cu mine”, a răspuns Zanni.

Zanni este de părere că doar cei mai buni concurenți ar trebui să ajungă în finala Survivor All Stars România și nu consideră un motiv de mândrie pentru Ana și Ștefania să-i propună spre eliminare pe cei mai puternici participanți.

„Manipulează Războinicii, să le schimbe mentalitatea. În momentul în care a zis chestia asta, s-a gândit strict la el”, a remarcat Ana Porgras.

Înaintea jocului de recompensă, Zanni a crezut că el și Ștefania Stănilă s-au împăcat. Cu toate acestea, fosta gimnastă încă era supărată, împăcarea venind abia după joc.

„Ne-am întors de la joc cu problemele rezolvate. Noi ne împăcasem înainte de joc, în camp sau așa părea. După mi-a zis Ștefi că ei nu îi trecuse. A încercat să arunce pe mine niște chestii. Singurul lucru pe care mi-l puteți reproșa e că nu v-am ținut de mână și că nu ne-am făcut codițe împreună”, a spus Zanni, la Survivor All Stars România.

„Sunt multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta, și de tristețe și de fericire. Am avut ceva discuții cu foștii Faimoși, constructive zic eu. Sper să fim cum eram până acum: uniți”, a spus și Ana Porgras.

Update 19 aprilie:

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor All Stars România în urma unui duel cu Ana Porgras. Alexandra a fost propusă de TJ Miles, câștigătorul imunității săptămânale, în timp ce Ana a fost votată de restul colegilor de trib.

Daniel Pavel l-a întrebat pe Zanni ce părere are despre cum s-a încheiat duelul. „Sunt fericit, atât”, a spus artistul, fără să pară foarte încântat însă. Până acum, Zanni a dat de înțeles că ar avea sentimente atât pentru Ana Porgras, cât și pentru Alexandra Duli.

„O să vorbesc Ana Pal pentru că îmi place hanoracul ei”, i-a zis Alexandra Duli lui Zanni la plecare. „S-o saluți din partea mea. Spune-i că-i mulțumesc”, a fost răspunsul lui Zanni.

Ana Porgras și Alexandra Duli s-au felicitat reciproc după duel. „Bravo! Felicitările mele pentru toată evoluția!”, a spus Ana Porgras.

„Bravo și ție! Să știi, din ce mi-ai povestit astăzi, din contră, se întâmplă, mai poți! Prin ce mi-ai zis tu ești nebună că vrei să pleci de aici. Asta e nimic, tu meriți. Bravo, ești puternică rău!”, a spus și Alexandra Duli.

Update 18 aprilie:

Faimoșii și Războinicii au devenit un singur trib, Los Bandidos. După eliminarea Anei Pal, TJ Miles s-a impus în următorul joc, obținând imunitatea săptămânii. În ediția din această seară doi concurenți vor intra la duel, unul propus de TJ Miles și celălalt votat de echipă.

Înainte să se mute pe aceeași insulă, concurenții au sărbătorit unificarea printr-o petrecere la care li s-a impus să stea câte doi la masă. Zanni, pentru care au sentimente atât Ana Porgras, cât și Alexandra Duli, a ales să stea la masă cu Alexandra. În ediția de seara trecută, fosta gimnastă a recunoscut că s-a simțit ciudat.

„M-am simțit foarte ciudat aseară. Nu înțelegeam de ce Zanni a ales-o pe Duli să stea cu ea la masă și, pe lângă faptul că a ales-o pe Duli, era și faptul că erau conectați. Adică am văzut doar eu treaba asta sau?! (…) Cred că așteptarea era să stam amândoi la masă, de-asta supărarea mea, în ghilimele, a fost evidentă aseară. (…) O să am o discuție cu Zanni pentru că, atunci când eram cu Zanni și Duli, am simțit că sunt în plus acolo. Nu gelozie neapărat. (…) Dacă el simte ceva pentru Duli, să ia atitudine, să fie asumat, să spună treaba asta! Să stea mai aproape de ea. Nu «eu vreau să îmi petrec timpul cu ea, dar de fapt sunt aici, dorm aici lângă tine». Nu, să fie lămurite lucrurile!”, a spus Ana Porgras, la Survivor All Stars România.

Update 17 aprilie:

Ana Pal a fost eliminată de la Survivor All Stars în ediția din 16 aprilie.

„Nu mai zic nimic. Doar atât: «Plec acasă». Baftă colegi!”, a spus Ana Pal în lacrimi.

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2024-04-17EEST10:31:53+0300″ /><meta itemprop=”name” content=”Ana Pal eliminată de la Survivor All Stars” /><meta itemprop=”description” content=”” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2024-04/gh.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/survivorromaniaoficial-1713301935-3347741188619842501-8626261191.mp4″ /><script id=”video_insert_20962″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/20962″></script></div>

Anterior, concurenții au sărbătorit unificarea. Au mâncat, au băut și au fost provocați să răspundă sincer la o serie de întrebări despre viitorii foști colegi de trib.

Zanni a spus că, deși are cea mai multă încredere în Ana Porgras, nu o mai iubește. Totodată, Zanni a dezvăluit că el și Alexandra Duli au avut o aventură în trecut.

Update 12 aprilie:

Lola Crudu a părăsit Survivor All Stars după un duel cu Andrei Ciobanu. Săptămâna viitoare, concurenții vor face dușuri împreună, se vor îmbrăca elegant și vor petrece înainte de unificarea triburilor.

După ce va flirta la dușuri cu Alex Delea, Alexandra Duli își va petrece restul serii cu Zanni, în privirile geloase ale Anei Porgras. „Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să rămân sub apa aia caldă și cu Delea spălându-mă pe spate pentru totdeauna”, a spus Alexandra Delea.

Alexandra Duli și Zanni la Survivor All Stars România

Ana Porgras la Survivor All Stars România

Ana Porgras, Alexandra Duli și Zanni la Survivor All Stars România

Alex Delea și Alexandra Duli, la duș la Survivor All Stars România 2024

Alex Delea și Alexandra Duli duș la Survivor All Stars România 2024

La rândul lui, Zanni a împărțit dușul cu Ana Porgras, pe care a ignorat-o în a doua parte a serii pentru a flirta cu Alexandra Duli. În teaser, Zanni îi sărută mâna Alexandrei Duli, deși este conștient că Ana este „cu ochii pe el și s-a supărat”.

„Pare-se că nu-i este așa greu să aleagă între mine și Duli”, spune Ana Porgras în teaserul Survivor All Stars România. De mai multe săptămâni, între Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli s-a format un triunghi amoros.

Update 11 aprilie:

Războinicii au pierdut și recompensa și jocul pentru imunitate al săptămânii. Iancu Sterp a câștigat colanul de imunitate individuală, iar duelul de astăzi se va da între Lola Crudu și Andrei Ciobanu.

După o lună petrecută alături de Războinci, două alături de Faimoși și acum iar în echipa Războinicilor, Andrei Ciobanu își găsește cu greu stabilitatea în competiție. Săptămâna trecută s-a duelat cu Ana Pal și a pierdut, iar săptămâna aceasta a fost propus din nou spre eliminare.

„Ai venit ca un câine la noi în echipă să te dai cu ei și să spui că nu ai vrut să spui asta. Despre Iancu ai spus că face manevre cu publicul. Ți-ai luat bandana roșie și ți-ai schimbat năravul ca șarpele”, a spus Zanni, la Surviror All Stars România.

Pe lângă provocările clasice ale unei astfel de competiții, Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli formează un triunghi amoros. În ediția de seara trecută, Alexandra Duli a spus că este geloasă pe apropierea dintre Zanni și Ana.

Update 10 aprilie:

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă și le-au oferit un sac de nuci de cocos adversarilor, deoarece ei duc lipsă pe insula lor. Războinicii suportă cu greu înfrângerea și o consideră vinovată pe Lola, după ce a pierdut ștafeta la limită. După ce Alexandra Duli i-a atras atenția Lolei în ceea ce privește modul în care a jucat, Ștefania Stan a sărit în apărarea ei, arătând cu degetul spre întreaga echipă.

„Toți am fost paletă, în afară de Iancu. Iancu a fost singurul care a adus punct. Toți am dat prost și de 300 de ori astăzi. Nimeni nu a dat bine. Jocul de azi a fost unul dintre cele mai groaznice pentru mine, cel puțin”, a spus Ștefania Stan.

Săptămâna aceasta, Andrei Ciobanu s-a întors în tribul Războinicilor, după aproape două luni petrecute alături de Faimoși. „Mă simt fericit. Simt că nu mai am nimic de pierdut. Totul sau nimic”, a spus concurentul de la Survivor All Stars România.

Vestea întoarcerii lui Andrei Ciobanu în tribul albastru i-a bucurat pe aproape toți Războinicii, singurul nemulțumit fiind Sorin Pușcașu.

„Andrei s-a întors în echipa noastră și toată echipa este bucuroasă, mai puțin un singur membru, Sorin Pușcașu. Ei continuă să se înțepe unul pe altul. În cazul în care cearta lor va degenera, va deranja sau va destabiliza echipa, eu o să intervin între ei doi. Am mai încercat să îi împac, dar nu a dat roade. Nu voi putea sta cu mâinile în sân. Nu ar fi bine să avem doi oameni care să deranjeze”, a spus Iancu Sterp.

În echipa adversă, Faimoșii Zanni și TJ Miles l-au atacat dur pe Andrei Ciobanu, pe care l-au descris drept „trădător, câine și șarpe”.

Update 5 aprilie:

Faimoșii i-au trimis la duel pe Ana Pal și Andrei Ciobanu, iar tânăra a reușit să își elimine colegul. Înainte de a intra la duel, Faimoasa a spus că este pregătită să lupte cu oricare dintre colegii ei.

„Am spus că o să mă duc cu oricine la duel. Scăparea e doar să plecăm acasă și acolo își vede fiecare de treaba lui”, a zis Ana Pal, care a și reușit, după o luptă istovitoare, să îl învindă pe Andrei Ciobanu.

Deși toată lumea credea că acesta va părăsi competiția, Daniel Pavel a făcut un anunț surprinzător.

Prezentatorul a precizat înaintea consiliului, că va avea loc o revenire spectaculoasă și așa a fost. Andrei Ciobanu nici nu a plecat bine, că s-a și întors în competiție, însă nu la Faimoși, ci din nou, în tabăra Războinicilor.

„Îți reaprind torța pentru a-ți lumina drumul spre barcă. Dar barca asta nu te va duce la aeroport, te va duce în tribul advers, în tribul tău de origine, în tribul Rzăboinicilor. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu”, i-a spus Daniel Pavel concurentului, în timpul unei întâlniri unu la unu, după eliminare.

Fostul Faimos a fost profund emoționat: „Vă mulțumesc din toată inima! Sunt în extaz! Cred că o să fiu la cote maxime acum”.

Update 4 aprilie:

Faimoșii au pierdut din nou jocul și odată cu el și imunitatea. Astfel, echipa roșie este nevoită să trimită un alt om acasă. Aflați în tabără, după ce Războinicii au ieșit învingători, Zanni, Ana Porgras și Andrei Ciobanu au purtat o discuție despre strategia ideală pentru eliminare.

„Fiecare plecare e un minus, de aceea nu există strategia perfectă. Strategia perfectă e să câștigăm imunitatea. Eu cred că oricine pleacă e un minus pentru noi”, a afirmat supărat Zanni.

Andrei Ciobanu a recunoscut, însă, că el și Ana Porgras sunt, din punct de vedere sportiv, cei mai slabi din echipă. Acesta a precizat că dacă va fi votat, nu are niciun motiv de supărare.

Pe de altă parte, în tabăra Războinicilor, concurentele se luptă cu dorul de casă.

„Aici e un test de foame cu un test de comunicare cu cei de acasă. Trebuie să luptăm, nu putem să ne lăsăm pentru dor”, a spus Ștefania Ștefan, care a fost curprinsă de lacrimi de dor.

Update 3 aprilie:

Tensiunile au crescut în ambele tabere, după ce Zanni a decis să o nominalizeze pe Alexandra Ciomag, în locul Anei Porgras.

După această nominalizare, Andrei Ciobanu a spus că va fi mai atent la Faimos pentru că acesta are niște strategii bine puse la punct.

„Zanni nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag. Cumva, el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles lucrul ăsta. Nu a fost chiar pe față. Înțeleg că Zanni este un om inteligent, un strateg foarte bun și o să fiu foarte atent. A fost genial Zanni. Nici eu nu mă gândeam la treaba asta. A speculat momentul și a atacat imediat. Dacă mai exista încă un minut două de convingere, sunt sigur că ar fi putut să schimbe ceva. Deși, dacă eram în locul lui Ana Pal, nici eu n-aș fi dat. E șansa ta, joac-o până la capăt. Ceea ce au pregătit și au vrut să facă Războinicii, n-au reușit”, a spus Andrei Ciobanu.

La rândul lui, Iancu Sterp este de părere că Zanni ar face orice pentru a o păstra alături de el, în competiție, pe Ana Porgras.

„L-am văzut pe Zanni disperat când și-a dat seama că Ana Porgras e la duel. De aia a încercat să ia simbolul, să facă orice e posibil doar să nu ajungă Ana la duel. El și-a făcut cu mâna lui acest lucru, pentru că el a folosit prima dată împotriva noastră. Ei cred că se pot juca cu mintea noastră, dar noi ne jucăm cu mintea lor”, a precizat Iancu.

Ștefata a fost pierdută, din nou, de Faimoși, care s-au arătat supărați și dezamăgiți că nu au reușit de ceva timp să mai câștige o recompensă.

Update 29 martie:

Faimoasa Ana Pal a fost salvată de la duel de Războinicul Iancu Sterp. Iancu i-a oferit Anei dintele, un simbol al imunității, după ce a fost votată spre duel de colegii de trib.

Zanni a intervenit și i-a cerut Anei să nu se salveze, ci să păstreze totemul, să participe la duel, să iasă învingătoare, iar Faimoșii să folosească avantajul dintelui cu o altă ocazie.

„Riști ori te salvezi. Soarta Faimoșilor e în decizia ta acum”, a spus Zanni. „Ana, e pentru tine, să te salvezi pe tine”, a intervenit Iancu Sterp, iar Ana a acceptat.

Astfel, la duel au intrat Ana Porgras, următoarea concurentă cu cele mai multe voturi din partea echipei, și Alexandra Ciomag, votul Ștefaniei Stănilă, purtătoarea colanului de imunitate individuală a săptămânii. Ana Porgras și-a păstrat locul în competiție, în timp ce Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor All Stars România. Deși aventura ei la Survivor s-a încheiat, Alexandra Ciomag visează la propria emisiune de televiziune.

Alexandra Ciomag ar fi primit 2.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Așadar, pentru cele 11 săptămâni la Survivor All Stars România, Alexandra Ciomag ar fi câștigat 27.500 de euro, relatează Gândul.

Update 28 martie:

Faimoșii au pierdut imunitatea cu scorul de 10 la 6 în favoarea Războinicilor, în ediția Survivor All Stars România din 27 martie. În confruntarea finală s-au întrecut Alexandra Duli și Ștefania Stănilă. Războinica a câștigat detașat. Ștefania mai avea de dărâmat trei cuburi când s-a auzit fluierul de final.

Între Alexandra Duli, Zanni și Ana Porgras s-a creat un triunghi amoros. După ce, săptămâna trecută, Alexandra s-a duelat cu Maria Chițu și a reușit să-și păstreze locul în competiție, Zanni i-a oferit un trandafir și a sărutat-o pe obraz.

„M-a așteptat o surpriză drăguță din partea lui Zanni. Mi-a dat un pupic pe obraz, cu acest trandafir foarte frumos. Chiar mă rușinez de la unele lucruri. Și acum mi se fac obrajii puțin roșii de la acest gest și… am dormit cu el la cap”, a spus Alexandra Duli.

„Colegii mei sunt foarte amuzanți, plini de caterincă și e normal ca ei deja să se gândească la nunta mea cu Zanni. Rămâne de văzut. Poate, din caterincă în caterincă, poate devine ceva mai mult. Cine știe?”, a adăugat Războinica.

Înaintea nominalizărilor, Andrei Ciobanu a intrat în vizorul colegilor de trib. Andrei a făcut inițial parte din echipa albastră.

„Ar sări oricând în barca Războinicilor. Ar face orice ca un pește de pe uscat să ajungă în apă”, spune Zanni.

„Mi se pare că le-am deschis ochii Faimoșilor, atât lui Zanni, Ștefaniei și lui TJ”, menționează Alexandra Ciomag. 

„Pe mine mă deranjează, pentru că mă simt folosit”, a comentat TJ Miles.

Tot seara trecută, Ana Pal a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a fost ținta mai multor răutăți din partea colegilor de trib.

Update 27 martie:

După mutarea lui Andrei Ciobanu de la Războinici la Faimoși, de acum câteva săptămâni, între el și Sorin Pușcașu există un conflict perpetuu. Andrei îl acuză pe Sorin că este un sportiv slab, care își păstrează locul în competiție doar cu ajutorul manipulării.

Andrei Ciobanu crede că, săptămâna trecută, Sorin Pușcașu a propus-o spre eliminare pe Maria Chițu pentru a nu-i întoarce pe băieți împotriva lui.

„Sunt alții care nu trag sau care nu mai pot, cum e Sorin, care nu au ce căuta în competiția asta și, totuși, rămân. Pentru că un colan (n.red.: de imunitate individuală), pentru că un papagal, pentru că o manipulare și nimeni nu zice nimic. Nu e bun sportiv”, a spus Andrei Ciobanu.

„Se vede că Sorin e un cățeluș. Dacă el era un Războinic adevărat, nu o vota pe Maria Chițu. Și-a încălcat cuvântul. Dacă dădea în băieți, toți băieții îl expulzau, că nu e bun sportiv, și are nevoie de băieți să îl țină în competiție”, a completat TJ Miles.

Sorin Pușcașu i-ar fi arătat și un semn obscen lui Andrei Ciobanu. Andrei susține că Războinicul nu poate nega ceea ce s-a întâmplat, deoarece camerele au surprins momentul. În paralel, Sorin Pușcașu continuă să își susțină nevinovăția și să spună că totul a fost doar o neînțelegere.

„Niciodată nu jignesc oamenii, nu înjur. Trecem cu vederea, doar că ieșirile astea nu sunt OK pentru cei de acasă. Nu e frumos”, a spus Andrei Ciobanu.

„Zanni știe pe unde să împingă bățul și sunt alți cățeluși care latră pe acolo. El îmi țipa în cap, eu am avut un gest în care mă scărpinam la cap și el a început să îmi spună că fac gestul ăsta. E pachetul total de ipocrizie, și de falsitate, și de actorie proastă”, s-a apărat Sorin Pușcașu.

Tot în ediția de ieri seară, Zanni și-a recunoscut indirect sentimentele pentru Ana Porgras.

Update 22 martie:

În ediția de ieri, 21 martie, Maria Chițu a părăsit competiția Survivor All Stars România după un duel cu Alexandra Duli. În lupta pentru marele premiu au mai rămas șase Războinici, trei fete și trei băieți.

După consiliul tribal, Alex Delea și alți concurenți au făcut o întrecere, deși vizibilitatea lor era redusă și terenul cu pietriș.

„Aveam noi un duel între băieți, care aleargă mai repede, și nu cred că era momentul… Era întuneric, pietriș, nu vedeai nimic. Tot am zis să băgăm un sprint și m-am cam împiedicat la final și mi-am spart genunchiul, am căzut cu genunchiul pe o piatră ascuțită. Îmi pare foarte rău și mi-e frică tare”, a declarat Alex Delea, de pe patul de spital.

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Alex Delea, transportat de urgență cu ambulanța la spital după o accidentare la genunchi, la Survivor All Stars, în ediția din 21 martie

Update 21 martie:

A zecea săptămână de Survivor All Stars România se va încheia cu un Războinic în minus. După un șir îndelungat de victorii, ieri seară tribul albastru a pierdut încă o imunitate. Săptămâna trecută, Războinicii au rămas cu un jucător în minus după eliminarea Oanei Ciocan. În această seară, un alt concurent din echipa albastră va părăsi sezonul suprem.

„Și dacă o să trebuiască să plec, eu vreau să mă împac cu ideea. Cine o să fie, o să fie oricum. Nu e rău, mă duc acasă la mama mea, mă duc acasă la pisicile mele, nu e rău în capul meu. (…) Eu zic că o să ajung în semifinală, finală, îmi doresc, dar trebuie să fii realist în viață și să îți dai seama ce poți să duci!”, a spus Alexandra Duli.

Înaintea „Jocului pentru Imunitate”, între Zanni și Maria Chițu au apărut tensiuni.

„Zanni pe care îl știu eu, din sezonul doi, era un măscărici. Acum este jumătate de măscărici, nu mai este așa de rău. Nu mă atinge niciun cuvânt al lui, îl cunosc”, a spus Maria Chițu.

„M-a jignit…O iau personal, o să mai găsesc un cuvânt cu «ț»!”, a răspuns Zanni.

Tot în ediția din 20 martie, Ana Pal s-a destăinuit lui TJ Miles despre încercările din viața ei.

Update 20 martie:

În ediția Survivor All Stars din 19 martie, Războinicii au avut primele reacții după ce Oana Ciocan a fost eliminată din competiție. Prima care a deschis subiectul a fost Lola Crudu, cea care a și scos-o din concurs. Aceasta declară că, deși nu își dorea să plece din competiție, are sentimente mixte după eliminarea iubitei lui Jador. „Un ochi râdea, un ochi plângea. Parcă îmi doream să rămân, îmi doream să și plec”, a spus Lola Crudu.

„Când i-am stins flacăra Oanei aveam lacrimi în ochi. Pentru fiecare concurent și eliminare am lacrimi în ochi”, a spus și Robert Moscalu.

Și Iancu Sterp este supărat că Oana Ciocan a părăsit concursul deoarece, susține el, era o concurentă puternică, cu mult potențial, care ar fi putut aduce puncte pentru echipa Războinicilor.

„Aș fi vrut să mai rămână Oana. Am văzut o fată puternică, hotărâtă. Am văzut-o peste câteva Războinice, să zic așa”, a spus Iancu Sterp.

De ce a stat Ana Pal singură pe plajă, în timp ce restul Faimoșilor au mâncat împreună

În tabăra Faimoșilor atmosfera a fost destinsă cu un joc de „Adevăr și provocare”. În timpul acestuia, Ana Pogras a fost sărutată pe gât de Zanni. Totodată, fosta gimnastă a spus dacă vede un viitor alături de Zanni.

În timpul aceluiași joc, TJ Miles a fost provocat să o îmbrățișeze pe Ana Pal și să-i spună cât de mult se bucură că face parte din echipa lor. „Îți mulțumesc mult că ești în echipa asta! Ești puternică și ești o mamă foarte tare”, a spus TJ Miles.

Deși majoritatea concurenților din tribul roșu se bucură unii de compania celorlalți, Ana Pal nu pare să se simtă cu adevărat integrată în echipă încă. După ce Faimoșii s-au așezat la masă împreună, TJ Miles a vorbit la testimoniale despre marele absent de la prânz: Ana Pal.

„Am încercat să o chem pe Ana Pal, dar e foarte retrasă.. Așa este ea. Dacă ea vrea să-și facă treaba în felul ei, nu poate nimeni să se supere pe ea. Așa este ea”, a spus TJ Miles, la Survivor All Stars România.

Update 15 martie:

În ediția Survivor All Stars din data de 14 martie, Oana Ciocan a fost eliminată, după ce a intrat la duel cu Lola Crudu. Astfel, echipa Războinicilor a rămas fără un om care, potrivit lui Zanni, avea potențial.

Înainte de a intra la duel, concurenta a dat replica colegelor sale, cu privire la Jador.

„Am înțeles punctul de vedere al Ștefaniei, Ionuț a făcut poate o impresie greșită. El poate părea în fața oamenilor oricum, fiecare are dreptul să creadă ce vrea despre el. Pentru ei, poate să fie cel mai rău om, cel mai needucat… oricum vor ei… El e jumătatea mea. Pentru mine, el e omul cel mai perfect dintre ei toți!”, a afirmat Oana Ciocan despre iubitul ei.

Jocul pentru recompensă s-a lăsat cu o accidentare gravă în echipa Războinicilor, după ce Iancu Sterp s-a lovit puternic și și-a spart arcada. Acesta a refuzat să oprească jocul, pe care l-a dus cu brio până la capăt, deși sângele i se prelingea pe față.

Update 14 martie:

În ediția Survivor All Stars din data de 13 martie, Faimoșii au câștigat Jocul pentru Imunitate. Astfel, echipa roșie este în siguranță săptămâna aceasta și niciun concurent nu va mai pleca acasă. Pe de altă parte, Războinicii sunt puși în fața eliminărilor și deja au purtat discuții cu privire la persoanele care ar trebui să plece acasă.

Între timp, între Zanni și Iancu Sterp au avut loc discuții aprinse, chiar înainte de a începe jocul pentru imunitate.

Cu puțin timp înainte de a intra pe traseu, Faimosul a aruncat o serie de cuvinte dure la adresa lui Iancu Sterp și chiar a spus, cu un strop de ironie, că îi pare rău de familia lui.

„Nu îi dau raportul lui Iancu Sterp care atât gândește! Se crede prea înalt și prea inteligent. Zi-mi și mie, Iancu Sterp, când și cu cine te-ai duce la duel. Iancu se crede cel mai îndreptățit, cel mai înalt, îi place să stea țanțoș, se crede inteligent. E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți. Îmi pare rău pentru familia lui, dar Iancu se vede ceva uriaș rău de tot”, a afirmat Zanni.

Concurentul din echipa roție nu s-a oprit aici, ci și-a spus părerea și despre Maria Chițu și Alexandra Duli.

„Ele uneori nici n-ascultă. Se bagă Duli și n-o mai interesează, vorbește peste tine. Uneori e puțin rățoită, răzgâiată. Și ieri a folosit niște cuvinte care poate au jignit. Nu a făcut-o cu răutate, dar asta înseamnă să sari din prima cu vorbele. Și asta mi se pare imatur!”, a explicat Zanni când a fost întrebat de Daniel Pavel de ce l-au enervat Alexandra și Maria.

Update 13 martie:

În ediția Survivor All Stars România din 12 martie, Războinicii au pierdut „Jocul pentru recompensă”. Acest lucru a creat tensiuni între concurenții din tribul albastru, dar și între echipe. Sorin Pușcașu este considerat slab de colegul Robert Moscalu și de fostul coleg Andrei Ciobanu. În urmă cu câteva săptămâni, Războinicii Maria Lungu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu s-au mutat în tribul roșu. Între timp, Maria Lungu a fost eliminată, iar între Andrei și foștii colegi au apărut mai multe conflicte.

După criticile lui Robert Moscalu, Sorin Pușcașu a dat un sfat tuturor celor de casă și în special copiilor. „Niciodată nu vă lăsați, dacă cineva vă zice că sunteți slabi sau în orice fel! Dați până la capăt, munciți, că sigur deveniți buni! Pierzătorul intră pe traseu cu adversarul. Învingătorul intră pe traseu singur”, a spus Războinicul. Ulterior, Robert și-a cerut iertare pentru că a fost tăios.

Între Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu dialogul nu a fost la fel de pozitiv. Sorin îi reproșează lui Andrei că-și varsă frustrările vorbindu-l de rău pe la spate.

„Aduc puncte în fața lui, că el nu are niciun punct luat față de mine. Dacă stau să compar cu toți Faimoșii, singurul care mă conduce cred că e Zanni. Nu ai demnitate, nu ești bărbat, nu vii să îmi spui față în față chestiile astea. Mă vorbești pe la spate, mișelește, parcă ți-e teamă să ai un duel cu mine, că nu vreau să îl numesc conflict, că nu mă cert. Eu îți voi da replică la orice. De când a plecat la Faimoși parcă își arată mai mult adevărata față. Poate are ceva personal cu mine”, a spus Sorin Pușcașu, despre Andrei Ciobanu.

Tot în ediția de seara trecută, Războinica Oana Ciocan, iubita lui Jador, a fost avertizată de Faimoși în privința relației sale cu artistul, iar Alexandra Duli i-a criticat pe Faimoși că „îl lingușesc prea mult” pe Zanni și au prea puțină încredere în ei înșiși.

Update 8 martie:

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor All Stars România după șapte săptămâni în show. Fostul boxer român a primit zeci de mii de euro pentru participarea în reality show-ul de la PRO TV.

Tribul Faimoșilor a adjudecat recompensa din această săptămână și a câștigat prima comunicare din sezonul suprem. Fiecare concurent din echipa roșie a avut dreptul să vorbească cu o femeie specială din viața lui, prin apel vocal.

La începutul săptămânii, două concurente noi s-au alăturat competiției, Ana Pal și Oana Ciocan. Oana formează de câteva luni un cuplu cu Jador. Artistul a fost descalificat din show după ce a fugit din camp să-și vadă iubita înainte de intrarea ei în emisiune.

Ulterior, cei doi au primit acordul echipei de producție să se întâlnească pentru ultima oară înainte de plecarea lui Jador acasă. Atunci, solistul a cerut-o în căsătorie. În ediția din 7 martie de la Survivor All Stars România, Oana a oferit detalii noi despre relația dintre ea și Jador. Oana Ciocan și Jador s-au mutat împreună imediat după ce s-au cunoscut.

„Mi-a zis să fiu puternică, indiferent de ce s-a întâmplat, poate că așa a fost să fie. Sunt căsătorită, nu știu cum să vă spun. Nu m-am așteptat niciodată la asta, cred că a fost cea mai originală cerere în căsătorie. Băi, am cel mai deștept bărbat. Toate ca toate, e și frumos, e și deștept, asta e, Dumnezeu mă iubește. Mi-a făcut și o scrisoare. Nu mă așteptam la cuvintele pe care mi le-a spus… El știe că îl iubesc foarte mult și știe că mi-am dorit mult, mult un bărbat așa cum e el”, a mărturisit Oana Ciocan.

Update 7 martie:

În ediția de miercuri, 6 martie, Faimoșii au pierdut „Jocul pentru Imunitate”, iar Jorge, din tribul Războinicilor, a fost descalificat din rațiuni medicale. Colanul de imunitate individuală a fost câștigat de TJ Miles. Astfel, în ediția din această seară, doi concurenți din echipa roșie vor fi propuși către eliminare. Unul va fi numit de TJ Miles, iar celălalt votat de restul membrilor din trib.

Ieri seară, Daniel Pavel a anunțat că, în urma analizelor medicale ale lui Jorge, producătorii Survivor All Stars România au decis să-l descalifice din reality show.

„Simțeam că ceva nu este ok. Azi-noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. În acest moment, un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu așa mă așteptam să plec de la Survivor. A doua oară! Tot după o accidentare. Mi se pare că Universul îmi zice: «Bă, băiatule, du-te acasă, că ești bătrân!»”, a spus Jorge, înainte de a părăsi competiția.

Tot seara trecută, Jador a cerut-o pe iubita lui, Oana Ciocan, în căsătorie. Cântărețul a fost descalificat din emisiune deoarece a fugit din camp, încălcând regulile reality show-ului. După ce Oana Ciocan s-a alăturat Războinicilor la Survivor All Stars, producătorii emisiunii i-au permis lui Jador să-și vadă iubita, moment în care a cerut-o în căsătorie.

Update 6 martie:

După ce, săptămâna trecută, Cătălin Moroșanu a fost eliminat și Jador descalificat de la Survivor All Stars România, doi noi concurenți s-au alăturat show-ului. Ana Pal și Oana Ciocan sunt noile concurente de la Survivor All Stars. Ana, care a mai participat la Survivor în 2020, s-a alăturat echipei Faimoșilor, iar Oana, de la Survivor 2022, s-a alăturat echipei Războinicilor.

Reacțiile Faimoșilor și Războinicilor la descalificarea lui Jador

Dacă Zanni s-a simțit „ușurat” după descalificarea lui Jador, nu aceleași emoții i-au încercat și pe ceilalți concurenți. TJ Miles regretă plecarea lui Jador, în timp ce toți Faimoșii suferă după eliminarea lui Cătălin Moroșanu.

„M-am trezit genial! M-am trezit perfect. Nu am vrut să subliniez niște chestii, dar a fost o bucurie atât de mare.. Sunt atât de recunoscător și ușurat…”, a spus Zanni la testimonial.

„Când am văzut ieșirea lui Jador, a fost cel mai dezamăgitor lucru pentru mine. Mie îmi place de Jador. Nu ne-a spus nimic, nici n-a bătut mâna cu noi. Dacă n-ai respect, diplomație.. poți să pierzi tot”, a spus și TJ Miles.

„A întrecut orice limită. Chestia e că nu a fost dintr-odată”

Jador avea susținători și în tabăra adversă. „Mie mi-e milă de el că a plecat așa… E un om bun Jador, dar e încăpățânat, eu îl cunosc. Eu nu cred că lui nu-i pare rău că a plecat așa”, a spus Iancu Sterp.

Cu toate acestea, majoritatea tribului albastru a căzut de acord că Jador a întrecut limitate în repetate rânduri. „E păcat de el.. A întrecut orice limită. Chestia e că nu a fost dintr-odată, mereu a întrecut limite”, au spus Războinicii.

Iubita lui Jador, Oana Ciocan, cea mai afectată de plecarea lui

Cea mai afectată de plecarea lui Jador a fost iubita lui, Oana Ciocan, care abia a intrat în competiție. Cu lacrimi în ochi, Oana a spus că lipsa lui Jador din competiție a destabilizat-o total.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare.. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!”, a spus Oana Ciocan cu lacrimi în ochi, la Survivor All Stars.

Update 1 martie:

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars pentru că a fugit din camp. Și Cătălin Moroșanu a părăsit reality show-ul, în urma unui duel împotriva lui Cătălin Zmărăndescu.

Pentru că au pierdut „Jocul pentru Imunitate” al săptămânii, Faimoșii au fost nevoiți să nominalizeze doi co-echipieri spre eliminare. Pentru a nu mai „sacrifica” alte fete, strategia comună a fost să-i trimită la duel pe Zmărăndescu și Moroșanu.

În urma duelului, Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor All Stars România. Fostul luptător de K1 a petrecut șapte săptămâni în emisiune. Conform Cancan.ro, pentru fiecare săptămână petrecută în show, Moroșanu a fost remunerat cu 5.000 de euro. Astfel, Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor All Stars cu 35.000 de euro.

„Nu mai suport înfrângerea. Statisticile vorbesc. 6-1 la imunități. Căutăm motive. Sunt foarte supărat pentru că îmi dau seama că nu pot să țin pasul cu Războinicii, mă fac de râs. Mereu am fost cu gândul să înving”, a spus Moroșanu.

Update 29 februarie:

Între Jorge și Andrei Ciobanu au apărut tensiuni după ce Faimoșii au pierdut „Jocul pentru Imunitate”. La rândul lor, Zanni și Jador l-au criticat dur pe Jorge. Din punctul lor de vedere, Jorge este o verigă slabă a Războinicilor și nu intră pe traseu intenționat pentru că știe că va pierde puncte pentru echipa albastră.

Lola Crudu: „Nu lăsați dependența să strice familia”

În ediția de miercuri, 28 februarie, Lola Crudu și Robert Moscalu au vorbit vizibil emoționați despre oamenii dragi care-i așteaptă acasă. După o copilărie marcată de dependențele tatălui, Lola a găsit sprijinul de care avea nevoie în soțul ei.

„Oamenii iubesc în diferite moduri. Eu poate nu am înțeles felul tatălui meu de a mă iubi. Am un mesaj pentru cei de acasă, din partea unui copil care își iubește părinții. Dragi tați, nu lăsați dependența să strice familia. Tată, te iubesc. Niciodată nu este târziu să o iei pe drumul cel bun în viață. Te rog să mă ierți. Eu te-am iertat. Mie mi-a dat Dumnezeu cel mai mare dar din lumea asta – soțul meu, care m-a schimbat 180 de grade, efectiv mi-a schimbat viața. Mi-am dat seama că după nori chiar apare soarele”, a spus Lola Crudu, la Survivor All Stars.

Robert Moscalu: „Am suferit foarte mult”

Robert Moscalu și soția lui, Armanda, au trăit o iubire interzisă. Pentru a se putea căsători, concurentul de la Survivor All Stars s-a convertit la religia musulmană. Familia Armandei a acceptat cu greu faptul că ea s-a îndrăgostit de un român cu o altă credință.

„Când e o dragoste din-asta cu năbădăi, cu lupte, eu nu cred că o să se piardă vreodată. Facem 8 ani pe 21 martie. Am suferit foarte mult doi ani. Ea nu avea voie. Trebuia să ia doar turc, înțelegi. Fugeam prin cafenele cu soția mea, ne ascundeam, plânsete că nu ne dădeau voie. În final dragostea a învins. Acum m-a lăsat la Survivor. Am o promisiune față de soacra mea, că o să fac un copil. Promit. O iubesc ca pe ochii din cap pe soția mea și pe soacra mea, e a doua mea mamă. Mă ține în puf, să-i dea Dumnezeu sănătate”, a povestit Robert Moscalu, la Survivor All Stars.

Update 28 februarie:

Războinicii au pierdut „Jocul pentru Recompensă” și triburile au fost nevoite să-și schimbe taberele din cauza condițiilor nefavorabile. Din cauza valurilor mult prea mari, atât Faimoșii, cât și Războinicii și-au mutat taberele. „Pentru siguranța noastră, am venit în alt camp. E plin de tarantule, șobolani, scorpioni”, a spus Zanni.

În ediția de seara trecută, 27 februarie, Zanni le-a vorbit colegilor de trib despre experiența lui de la orfelinat. A dezvăluit cum erau tratați și pedepsiți el și ceilalți copii. „Ne era frică să mergem la toaletă, noaptea, de frig. Dacă nu eram cuminți sau orice nu le convenea, ne deschideau geamurile, să ne fie frig, ca pedeapsă”, a povestit artistul.

Dintre părinții biologici, până în 2021, Zanni și-a cunoscut doar mama. Experiența nu a fost una care-l să-l bucure, însă, deoarece a simțit că nu aveau ce să-și spună. Tot la Survivor All Stars, artistul le-a dezvăluit coechipierilor lui experiențele sale cu somnambulismul în copilărie.

„Ne-am dus într-o excursie, la mare, ne-au cazat la etajul trei și îmi amintesc doar că ne-am băgat la somn. Îmi amintesc, tot așa, că m-am trezit noaptea, dar m-am trezit la parter, m-am trezit de frig. Aveam 9 ani. A doua zi le-am povestit îngrijitoarelor că m-am trezit la partener. Au crezut că glumesc. Mi-au dat un capac, că așa ne tratau ăia când eram mici, cu bătaie. M-a luat aia, m-a bătut”, a mai povestit Zanni, la Survivor All Stars România.

Update 23 februarie:

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor All Stars în urma unui duel cu Alexandra Ciomag. Maria a fost propusă spre eliminare de Ana Porgras, câștigătoarea imunității individuale a săptămânii, iar Alexandra a fost nominalizată de colegi.

Înaintea duelului, Maria Lungu i-a mărturisit lui Jador că Alexandra Ciomag îl place. „Foarte bine, să mă placă, are și ce. Nu mă vezi, negru, cu părul pe spate, frumușel… Eu am iubită, trebuie să știe toată lumea asta. Nu are nicio șansă să se atingă de trupul ăsta de zeu. Eu am femeie, mie îmi place de femeia mea, nu-mi trebuie Ciomag, ispita naibii…”, a spus Jador, în ediția din 22 februarie.

Tot în ediția de seara trecută, Jador a spus că nu-l place deloc pe Jorge deoarece minte. Jador a susținut că Jorge l-ar fi mințit în legătură cu originile sale. Jorge este machidon și are origini grecești și bulgare. Jador nu a înțeles inițial că toate cele trei sunt valabile și a crezut că a fost mințit.

Totodată, Jador l-a acuzat pe Jorge că s-a dat pe lângă Zanni pentru a-i câștiga simpatia. Jorge i-a oferit lui Zanni orezul lui, pe când făceau amândoi parte din echipa roșie. După ce l-a acuzat că s-a dat pe lângă Zanni, Jorge i-a explica lui Jador că n-a făcut decât să ajute un coleg, spre deosebire de el, care a hrănit un adversar, respectiv pe Maria Lungu, atunci când făcea parte din tribul Războinicilor.

„Nu îmi place de Jorge… deloc. Mi se pare mincinos, la vârsta lui mi se pare că se ascunde după deget, în spatele unui curaj pe care nu-l ai. Cumva a ales echipa Războinicilor, după ce a stat o lună și jumătate cu noi în baracă. A ales echipa Războinicilor doar ca să mai stea în această competiție. Cineva trebuie să îi spună că minte mult, și eu sunt ăla. Minți de îngheață apele”, a spus Jador, la Survivor All Stars.

Jador și Jorge au început apoi să ridice tonul și să-și aducă injurii unul celuilalt. „Jador, încerci să manipulezi lumea. (…) Te frustrează că dau tot. Nimic n-ai făcut. Stai ca o putoare. Vrei să-mi denigrezi mie imaginea. Să-ți fie rușine, am pus suflet”, a replicat Jorge.

Update 22 februarie:

Faimoșii au pierdut „Jocul pentru Imunitate” din această săptămână. Astfel, un Faimos va părăsi Survivor All Stars în ediția de joi, 22 februarie. Ana Pogras a câștigat imunitatea individuală și va fi responsabilă cu nominalizarea unuia dintre co-echipierii care va intra direct la duel.

Potrivit paginii Viperele Vesele, Maria Lungu și Alexandra Ciomag ar fi concurentele votate spre eliminare, iar Maria Lungu ar urma să părăsească show-ul. Fără îndoială, acest lucru îl va bucura pe Zanni, care o consideră pe Maria Lungu una dintre verigile slabe ale echipei roșii.

„Nu mi se pare normal să împart resursele limitate în disperarea foamei de aici cu un om care nu poate da nici zece la sută! Vreau macaroanele care i s-au dat Mariei Lungu înapoi. Maria Lungu, la eliminare. Când rămân cei mai slabi din echipă, răspunsul e trebuie să ne scuturăm. Ne-au venit pioni slabi de la Războinici, mai aveam și noi niște pioni”, a spus Zanni, la Survivor All Stars.

Spre deosebire de primirea ostilă de care au avut parte Maria Lungu și Alexandra Ciomag, Jorge se simte în largul lui în echipa albastră. Cu toate acestea, regretă că nu și-a putut face intrarea în trib câștigând un punct pentru Războinici. Acest lucru i-a determinat pe Faimoși să-l eticheteze drept un „trădător”. În ediția de seara trecută, 21 februarie, s-a aflat și de ce TJ Miles are tatuaj cu numele „Maria Lungu” pe corp.

Update 21 februarie:

Războincii au câștigat primul joc al săptămânii, „Jocul pentru Recompensă”, lucru care a adus multă dezamăgire echipei adverse. Nici zilele următoare nu vor fi mai bune pentru Faimoși. Maria Lungu și Jador părăsesc Survivor All Stars România săptămâna aceasta. Maria în urma unui duel cu Alexandra Ciomag, iar Jador descalificat pentru încălcarea regulilor show-ului.

Jorge a făcut primele declarații după prima noapte în tribul Războinicilor. Săptămâna trecută, Jorge s-a mutat în echipa albastră, iar Maria Lungu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu s-au alăturat Faimoșilor. „Sunt foarte norocos, sunt foarte fericit, mă simt foarte bine. Oamenii m-au primit ca pe fratele lor. Ce să zic? Sunt recunoscător”, a spus Jorge, la Survivor All Stars România.

În echipa roșie, Andrei Ciobanu nu este deloc încântat de reconfigurările dintre echipe. „Să nu dorești răul altuia că ți se întoarce ție. Le spuneam Faimoșilor să o ia pe Maria o săpătmână să vadă cum e să trăiască cu ea. Iată că a ajuns Maria, dar am ajuns și eu”, a spus Andrei Ciobanu.

Spre deosebire de Andrei, Maria Lungu se simte extraordinat în echipa roșie. „Când mă trezesc în echipa Faimoșilor, sunt foarte fericită. Soarele strălucește altfel”, a spus concurenta. Bucuria ei nu a durat mult, însă, pentru că Maria Lungu va fi eliminată în decursul acestei săptămâni.

Update 16 februarie:

Faimoșii au câștigat „Jocul pentru recompensă”, în timpul căruia Jador s-a accidentat pe traseu și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „I-a pocnit piciorul, mă! Era vânăt tot. Cred că a dat tare de tot”, a povestit Alex Delea.

Ulterior, Jorge și Jador au fost nominalizați la duel. Jorgea fost propus de cei mai mulți dintre colegii de trib, iar Jador de TJ Miles, câștigătorul colanului de imunitate individuală. „E o minune că am ajuns până în săptămâna a cincea cu genunchiul. Dacă e să mai rămân, printr-o minune, să dea Domnul să fie săptămânile de acum încolo ca asta care a trecut. Eu sunt foarte mândru de evoluția pe care am avut-o”, a spus Jorge.

Niciun concurent nu a fost eliminat seara trecută. În schimb, Daniel Pavel a anunțat că echipele albastră și roșie vor suferi schimbări. Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, Pro TV și-a dorit să-l mai țină în show pe Jorge, motiv pentru care ar fi recurs la anularea duelului.

Săptămâna viitoare, Jorge va juca de partea Războinicilor, iar Faimoșii „au furat” și ei mai mulți Războinici, pe Andrei Ciobanu, Alexandra Ciomag și Maria Lungu. Vezi cum au reacționat concurenții la reconfigurarea echipelor!

Tot în ediția serii trecute, Jador i-a dat mâncare Mariei Lungu, de la Războinici. „Inițial, am zis că se preface… Dar plângea de foame fata. Și mi s-a făcut milă de ea. Atâta tot”, a explicat concurentul de la Survivor All Stars România.

Update 15 februarie:

Războinicii au câștigat „Jocul pentru Imunitate” și au sărbătorit cu o horă. Ulterior înfrângerii, Jador le-a spus colegilor că merită să fie trimis la duel pentru că, în ultimele două săptămâni, nu a adus puncte echipei. „În ultimele două săptămâni – un punct n-am adus. Merit să merg la duel. Eu doar v-am zis și îmi recunosc greșeala”, a spus Jador.

Înaintea jocului pentru imunitatea individuală, Daniel Pavel a făcut un anunț în favoarea fetelor, Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Pentru că numărul fetelor este mai mic decât jumătatea numărului băieților, fetele beneficiază de imunitate. Jocul de imunitate individuală a fost câștigat de TJ Miles.

Jorge, poreclit de Jador

Jador i-a pus lui Jorge o poreclă care a stârnit râsete, după ce acesta din urmă s-a plâns că nu poate dormi din cauza zgomotelor sau discuțiilor din timpul nopții. „Bunicul frumușelul”, l-a poreclit Jador pe Jorge.

„Eu sunt mai rău ca Moro, care se aprinde imediat. Eu îl iau pe sus într-o secundă. Mi-e rușine un pic de el, pentru că e băt… nu-i bătrân, e mai mare ca mine. Dar până la urmă îi spun: «Unde crezi că ești? Du-te la hotel. Ești la Survivor, nebunule!»”, a mai spus Jador în glumă.

Ana Porgras, luată cu targ de pe plajă, la Survivor All Stars România

După un traseu solicitant, Ana Porgras s-a întins epuizată pe nisip, îngrijorându-și coechipierii. Colegii de trib au cerut intervenția medicului, iar Ana a fost transportată cu targa din soare la umbră. De acum încolo, competiția Survivor All Stars România va deveni din ce în ce mai grea. Pe măsură ce concurenții avansează în reality show, probele sunt din ce în ce mai solicitante.

Update 14 februarie:

În tribul Faimoșilor, Zanni și Ana Porgras se bucură de eliminarea Elenei Marin. Zanni pentru că el și restul colegilor au mai multă mâncare și se odihnesc mai bine, iar Ana pentru că este de părere că ea și Ștefania Stănilă erau, oricum, cele mai bune concurente.

„Ne-ar prinde bine să mai plece o găină acasă. De ce? Împărțim și noi proviziile alea între mai puțini oameni, dormim mai bine în baracă. E greu să îi tragi pe toți după tine”, a spus Zanni.

„În punctul ăsta, cred că o să fie un avantaj pentru noi că am rămas doar eu și Ștefi. Cred că am rămas cele mai bune fete din echipa Faimoșilor, fără lipsă de modestie”, a spus Ana Porgras.

Tensiuni între fete și băieți, în tribul Războinicilor

Războinicii au pierdut primul joc al săptămânii, la Survivor All Stars România. Acest lucru a dus la tensiuni între membrii echipei albastre. Alexandra Ciomag, Andrei Ciobanu și Maria Chițu au încercat să-i explice Mariei Lungu unde a greșit, însă tânăra nu i-a ascultat.

„Tu ai momente în care nu respecți persoana de lângă tine”, i-a spus Maria Chițu. „Ea nu are educație de acasă: «Poftim!, mulțumesc!, iartă-mă!». Astea nu sunt învățate”, a spus și Andrei Ciobanu.

Conflictele dintre Războinici escaladează și duc la tensiuni și între triburi, mai exact între Iancu Sterp și Jador. Maria Chițu a spus că este deranjată de faptul că Iancu Sterp a spus că femeile din competiție care nu au demonstrat nimic nu au dreptul să vorbească. Maria consideră că ea a demonstrat, dar, cu toate astea, Iancu Sterp i-a zis: „Te rog să taci! Ai gura prea mare!”.

Jador a intervenit în discuția începută de fete, dar Iancu Sterp îi dă replica: „Te fac cățelul meu de întors oile”.

Maria Chițu: „Nu este egalitate între femei și bărbați”

Tot Maria Chițu a spus că în tribul Războinicilor nu există respect pentru femei, care sunt criticate și nu sunt ascultate. „Nu este egalitate între femei și bărbați. Unu la mână, nu suntem respectate. Eu nu m-am simțit respectată atunci când mi s-a spus că, vorbind cu Jador, nu sunt tristă că noi am pierdut. A mai fost o fază, cu Alex Delea. Noi, fetele, nu avem loc să vorbim. De fiecare dată când ne strângem să vorbim despre un subiect, bărbații vorbesc ei între ei”, a spus Maria Chițu.

Robert Moscalu și Iancu Sterp concluzionează că toate certurile din echipa lor, fie ele mici sau mari, au fost început de femei. „Femeile, de multe ori, sunt mai dezordonate decât bărbații, chiar și în vorbire. Mereu caută argumente, mereu caută scuze. Niciodată nu lasă capul aplecat. Vorba aia: capul aplecat sabia nu-l taie”, a spus Robert Moscalu.

„Mi-e foarte drag Iancu, dar l-am văzut puțin mai diferit. Mi se pare că s-a transformat într-un cocoș. E urât”, consideră Alexandra Duli. „La el nu este vorba că ne respectăm femeia. La el este vorba ne respectăm femeia, dar eu, întotdeauna, o să fiu mai sus”, a spus Maria Chițu.

„Eu respect foarte mult femeile, pe mine, o femeie m-a făcut. Cred că cel mai sfânt lucru de pe pământ e mama. Dacă noi, ca bărbați, nu știm să respectăm femeile, voi, ca femei, nu știți să respectați femeile”, s-au apărat băieții.

Jador, dedicație muzicală pentru iubita lui, Oana Ciocan, la Survivor All Stars România

Jador i-a făcut o dedicație muzicală iubitei lui. ​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador Oanei Ciocan.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana”, a mai spus artistul.

Update 12 februarie:

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars România. Cântărețul a plecat de la filmări pentru a se întâlni cu iubita, încălcând astfel regulamentul reality show-ului.

Pentru că nu a respectat regulile emisiunii, producătorii au decis să îl descalifice pe Faimos. Eliminarea sa va fi difuzată săptămâna aceasta, la Pro TV.

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars după ce a părăsit tabăra Faimoșilor pentru a se întâlni cu iubita lui, Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022.

În urmă cu o săptămână, lui Jador i s-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul ar fi fugit din tabără.

Jador și Oana Ciocan s-ar fi cunoscut la vizita medicală dinainte de Survivor All Stars România. Oana are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online.

Jador a confirmat că a părăsit competiția Survivor, după cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Cântărețul a fost contactat de jurnaliștii de la Fanatik, moment în care a admis că a ieșit din competiție.

Vezi aici câți bani a câștigat Jador pentru săptămânile petrecute la Survivor All Stars!

Update 9 februarie:

După ce au pierdut „Jocul pentru Imunitate”, Faimoșii i-au votat pe Jorge și Elena Marin spre eliminare. În urma duelului, Elena Marin a părăsit competiția.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut, am avut emoții. (…) Nu a fost să fie. Sunt mândră de mine. Au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații. Am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie. Mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc. Cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin, la Survivor All Stars.

Consiliul din această săptămână a fost deschis de către Daniel Pavel cu un anunț neașteptat. Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească emisiunea Survivor All Stars din motive medicale.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici, printre cei mai buni, și vă mulțumesc din suflet tuturor! Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a spus Roxana Nemeș.

Conflictul dintre Jador și Zanni i-a amploare. Zanni crede că Jador își dorește să-l elimine din competiție deoarece se teme de el, iar Jador susține că Zanni a profitat de bunătatea lui.

„A recunoscut că a avut coșmaruri cu mine, a recunoscut că mă urăște din tot sufletul, că mă vrea pe mine afară și pe toți cei care susțin ceea ce spun eu”, a spus Zanni despre Jador. „Cine se așteaptă ca eu să fiu doar bun, se înșală. Sunt rău, mai rău decât toți răii, când cineva atentează și profită de bunătatea mea. Mai ales când a dat în pâinea mea. Am zis gata, te distrug”, a spus și Jador.

Ce se întâmplă în tabăra Războinicilor

În tribul advers, Sorin Pușcașu se confruntă cu o accidentare la picior. Războinicul a dezvăluit că are o gaură în tibie care ajunge până la os.

„Cred că e prima noapte în care am dormit foarte rău. În prima noapte în care am ajuns aici a fost rău pentru că a trebuit că mă obișnuiesc cu podeaua care e foarte grea, cu șoldurile, cu tot ce mă apăsa, dar aseară a fost cea mai grea seară, ca să zic așa, pentru că a început să mă doară piciorul de la traseu. M-am accidentat destul de rău, efectiv am o gaură în tibie care este până la os. Tot aștept să se recupereze, să se recupereze, dar în mediul ăsta se recuperează un pic mai greu. Ieri am fost lăsat să intru pe traseu, mi s-a dat acordul, m-am bucurat, am vrut să intru”, a spus Sorin Pușcașu.

Tot în echipa albastră, Maria Lungu a avut mai multe dispute cu Iancu Sterp. Ulterior, la testimoniale, concurenta a tras concluzia că Alexandra Duli îl place pe Iancu, după mai multe discuții cu tânăra.

Update 8 februarie:

Faimoșii au pierdut „Jocul pentru Imunitate”, așadar vor rămâne fără încă un concurent, după eliminările Andreei Tonciu și Elenei Ionescu. Jador a câștigat colanul de imunitate individuală și l-a amenințat pe Zanni că îl va vota.

La duel intră câte doi concurenți, unul nominalizat de purtătorul colanului de imunitate, iar celălalt votat de restul colegilor de trib. Roxana Nemeș a participat la ambele dueluri de până acum.

„Pe Zanni îl votez, nu e clar? Te pup, Zanni! Te duci la duel cu Nemeș”, a spus Jador. „Ți-e frică de mine că te-am pus la respect. Jador provoacă, dar nu la consilii și la ceremonii. Acum l-am pus la respect și se simte presat”, a fost replica lui Zanni.

După ce, în ediția precedentă, au câștigat „Jocul pentru Provizii”, Războinicii au putut „captura” un adversar în tabăra lor pentru o noapte. Echipa albastră a ales-o pe Ana Porgras, care s-a simțit foarte bine în tabăra adversară.

„M-am simțit foarte bine, m-am simțit foarte relaxată. Ei m-au făcut să mă simt în largul meu. Am avut câteva momente când mi s-a făcut dor de faimoșii mei, dar am încercat să mă bucur de fiecare moment împreună cu ei. Am încercat să iau lucrurile bune de la ei, să îmi iau energia necesară pentru următorul joc”, a spus Ana Porgras.

Update 7 februarie:

Războinicii au câștigat jocul pentru provizii. O parte dintre provizii au inclus linte, ceapă, ardei roșii și ardei verzi. Totodată, câștigătorii jocului au putut „captura” pe cineva din tribul advers pentru o noapte.

La finalul ediției de seara trecută, Jorge a acuzat grave probleme de sănătate. Artistul și-a rugat colegii să cheme asistența medicală. În urmă cu un an, în timpul unui joc pentru imunitate, Jorge a fost eliminat de la Survivor 2023 din cauza unei accidentări grave la genunchi.

S-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. Jorge a fost transportat atunci cu ambulanța la spitalul din Republica Dominicană, iar pentru a se putea recupera în condiții normale a fost trimis acasă. Ulterior, prezentatorul TV a fost operat.

Ana Porgras și-a deschis sufletul în tabăra Războinicilor. „Am plâns pentru că s-au adunat niște lucruri. Am plâns că văd niște nedreptăți! Am plâns pentru că unii oameni din echipa Faimoșilor se cred superiori mult prea mult! Poți să faci asta acasă, dar nu în Republica Dominicană”, a spus fosta gimnastă. În plus, Ana a spus că se simte mult mai în largul ei în preajma Războinicilor, datorită faptului că ei sunt mult mai uniți ca echipă.

Roxana Nemeș și Cătălin Moroșanu s-au certat de la… sare. „El are o problemă că eu iau mereu sarea, el pune mereu multă. Eu îi zic, băi, dar tu nu te umfli? Uite așa pune! Zici că e nebun! Zici că nu mai poate de poftă!”, a spus cântăreața.

Update 2 februarie:

Războinicii au pierdut „Jocul de Imunitate” și au votat doi concurenți spre eliminare. Sorin Pușcașu, câștigătorul colanului de imunitate, l-a numit pe Relu Pănescu. Restul membrilor de trib au votat-o pe Maria Lungu. În urma duelului, Relu Pănescu a părăsit Survivor All Stars. Rezultatul s-a lăsat cu lacrimi.

Potrivit Gândul, Relu Pănescu a fost renumunerat cu suma de 3000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor All Stars. Astfel, după cele trei săptămâni de concurs, el ar fi plecat acasă cu 9000 de euro.

„Ai arătat că vârsta este doar un număr și că aceste acțiuni pot continua mai departe”, i-a spus Daniel Pavel, înainte de a-i stinge flacăra.

Atenționată de colegi că una dintre piesele de puzzle nu era așezată corect, Maria Lungu le-a arătat un semn obscen coechipierilor săi. Ulterior, din cauza adrenalinei și emoțiilor, Maria Lungu a izbucnit în lacrimi. „Oricine ar fi plecat, nu mi-ar fi venit să cred”, a declarat Alex Delea după verdictul duelului.

În tribul Faimoșilor, Jador a avut o discuție cu TJ Miles. Totul a pornit de la atitudinea lui Jador din timpul jocului din ziua precedentă. După ce a fost criticat, Jador a declarat: „N-am șef! Dumnezeu este singurul șef”. „Acasă poți să fii și președintele țării, la Survivor suntem egali”, a declarat TJ.

Tot din tribul Faimoșilor, Zanni a făcut un comentariu răutăcios la adresa mai multor concurenți. Discursul lui i-a provocat lui Jador o adevărată criză de râs.

„Scopul Mariei (n.red.: Chițu), la fel ca al altor concurenți de la Survivor, este să apară la televizor. Să se îndrăgostească de Făt-Frumos, sau Făt-Frumos de ele, să aibă și ele trei like-uri în plus, să mai facă și ele un cașcaval… Nu vin, domne, să se lupte pentru dreptate, pentru frumusețea experienței…”, a declarat Zanni.

Ana Porgras și Ștefania Stănilă au savurat câteva momente de relaxare pe plajă. Pentru a nu se bronza cu dungi de la costumul de baie, Ana și-a desfăcut sutienul. Cât au stat să se bronzeze, concurentele au vorbit despre evoluția Roxanei Nemeș în competiție. Roxana a câștigat două dueluri până acum, unul împotriva Andreei Tonciu și unul împotriva Elenei Ionescu.

Update 1 februarie:

Echipa Faimoșilor a obținut prima victorie în proba „Jocului de Imunitate”. Astfel, în ediția eliminatorie, Războinicii vor fi cei care își vor lua rămas bun de la un coleg.

După ce jocul s-a sfârșit, entuziasmat, Jador a luat-o la dans pe Maria Chițu, din echipa Războinicilor. Tânăra a acceptat, însă momentul l-a deranjat pe Iancu Sterp, unul dintre coechipierii săi.

„Maria, nu mai dansa cu toată lumea! Noi am pierdut, iar ei au câștigat. Degeaba vreți să vă luăm apărarea, dacă voi vă hliziți cu ei… Ei ne-au bătut și voi râdeți cu ei”, a spus Iancu Sterp.

Sorin Pușcașu nu a participat la „Jocul de Imunitate”, după ce a fost înțepat de un scorpion. Medicul i-a dat ok-ul să participe la duelul pentru colanul de imunitate personală.

„Nu neapărat că m-am speriat, dar m-a durut. M-a ars foarte rău. Degetul ăsta nu îl simt, la fel și piciorul, sunt foarte amorțite”, a spus Sorin Pușcașu.

După jocul intens pentru provizii, câștigat de Războinici în ediția precedentă, Iancu Sterp, Alex Delea și Andrei Ciobanu au fost desemnați să meargă în tabăra Faimoșilor și să colecteze cinci obiecte câștigate de aceștia până acum în competiție.

Obiectele luate de cei trei Războinici au fost: ciocanul, ceapa, calendarul, nuca de cocos și o ustensilă pentru pescuit. „Ne întoarcem destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, a declarat Iancu Sterp, după întoarcerea în tabăra Războinicilor.

Update 31 ianuarie:

​Războinicii au câștigat „Jocul pentru provizii”. Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), Războinicii se bucură de un avantaj. Ei vor trebui să aleagă trei concurenți din echipă, care să meargă în tabăra Faimoșilor și să ia de acolo 5 obiecte, la alegere, câștigate de aceștia în competiție. 

Războinicii i-au ales pe Iancu Sterp, Alex Delea și Andrei Ciobanu. Ce obiecte au luat de la adversarii lor, care l-au făcut pe Iancu să declare: „Ne întoarcem destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, descoperim în ediția din această seară.

Alexandra Duli, lăudată de Jador, criticată de Zanni: „Pentru demnitatea ta, nu mai face asta!”

După o luptă strânsă cu Ștefania Stănilă, Alexandra Duli a reușit să ducă scorul la 4-3 pentru Războinici. Entuziasmată, imediat după a făcut o mișcare tipică dansului twerk. Jador a încurajat-o să repete mișcarea, în timp ce Zanni a criticat-o.

„Pentru demnitatea ta, nu mai face asta!”, a spus Zanni.

„Da taci, mă. Ce te bagi tu în fericirea mea, mă? Bravo, Duli, fii independentă!”, intervine Jador. 

„Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea! Dacă erai sora mea, te certam rău de tot”, a completat Zanni. 

Andrei Ciobanu și Robert Moscalu și-au deschis sufletul în fața colegilor de trib. „A fost un moment traumatizant”

Andrei Ciobanu și-a deschis sufletul în fața colegilor de trib, povestind despre decesul mamei sale. Robert Moscalu nu și-a putut stăpâni lacrimile, pentru că și el și-a pierdut mama, când avea doar 17 ani.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.red.: Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult. Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu, la Survivor All Stars. 

Tensiuni între TJ Miles, Jorge și Jador. „Oamenii se ascund după deget”

TJ Miles a pus la îndoială participarea lui Jorge la Survivor All Stars, având în vedere că are genunchiul accidentant. După consiliul de eliminare, cei doi au purtat o discuție despre comentariul lui TJ. Ulterior, Jador și-a exprimat opinia despre cele întâmplate.

„Știam că TJ a vorbit despre Jorge, de-asta m-am și enervat cumva la consiliu, pentru că nu i-a spus în față. Să spună: «Asta cred despre tine». Dar conta votul lui Jorge. Oamenii se ascund după deget acum. Eu nu am o problemă cu asta. Fiecare supraviețuiește cum poate, da cumva acum o să am grijă la el. Sincer, cumva o să am grijă”, a declarat Jador.

Jador, relație specială cu Divinitatea

Jador are o relație specială cu Divinitatea și crede că a primit un semn de la Dumnezeu la Survivor All Stars.

„Mi s-a întâmplat ceva aseară și sunt fericit. (…) Îi este milă lui Dumnezeu de mine. Eram în avion și m-am rugat la Dumnezeu să stingă o stea, dacă mă ascultă. Și steaua aia s-a stins. Mi-a răspuns la întrebări. Când stinge steau – înseamnă că e «DA» și când nu o stinge – înseamnă că e «NU». Dacă mă crede cineva, bine, dacă nu… Poate spuneți că sunt nebun. Pur și simplu, acesta este adevărul”, a spus Jador la testimoniale.

Update 30 ianuarie:

Joia trecută a doua concurentă a părăsit tribul Faimoșilor, așa că echipa trebuie să se regrupeze. „Să fim mai uniți la bancă. Parcă nu ne susținem unii pe alții”, va spune Jorge în această seară, deși Jador consideră că au „puncte sigure prea multe”. De cealaltă parte, Războinicii continuă să adune victorii, așa că energia lor este la cote înalte.

După două dueluri, Roxana Nemeș are așteptări mari de la ea. „De când mă știu, de când eram copil, surprind. Să vin cu ceva nou, când cineva nu se așteaptă. Îmi dă o satisfacție maximă. Mă bucur, e a doua oară când am trecut peste”, a declarat cântăreața.

Înaintea jocului de provizii, Daniel Pavel le va da o veste surprinzătoare concurenților de la Surviror All Stars. „Dublă miză – tribul care pierde va avea de suferit – va primi niște membri de la învingători pe insula lor, iar aceștia îi vor deposeda de niște obiecte”, a declarat gazda reality show-ului.

Update 26 ianuarie:

Elena Ionescu este a doua concurentă din echipa Faimoșilor care părăsește Survivor All Stars România. Cântăreața a fost eliminată în ediția difuzată joi, 25 ianuarie, pe Pro TV, după ce a pierdut proba în fața Roxanei Nemeș. Cea din urmă se salvează pentru a doua săptămână consecutiv.

„Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă”, a spus Elena Ionescu, după ce a fost eliminată, conform protv.ro. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Elena Ionescu a ofert primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars! VEZI AICI ce ne-a declarat și care este primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă.

Update 25 ianuarie:

Războinicii au câștigat imunitatea și au sărbătorit victoria cu o baie în Marea Caraibilor. Jador a vrut să facă o glumă și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă, deși tânăra era lovită la picior. Concurenta s-a lovit și mai tare și a izbucnit în lacrimi.

„Iartă-mă, nu am vrut!”, a spus Jador. „Lasă-mă!”, a replicat Maria Lungu. „Am crezut că nu ai nimic. Ești bine, te-ai lovit de apă? Te rog, un pupic dă-mi”, a continuat Jador. „Bă, mă lovesc iar, potolește-te”, a încheiat Maria Lungu.

Concurenții Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu nu au fost întâmpinați cu brațele deschise de triburile lor. Jorge a fost deranjat că, din cauza înghesuielii, a fost nevoit să iasă din adăpost. „Încordare, un pic de încordare am simțit”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

De cealaltă parte, Zanni speră să o cunoască mai bine pe Elena Marin, alături de care a participat în ediția Survivor România 2021. „Elena este enigma mea, am încercat, acasă, să vorbesc cu ea, cât s-a putut, nu s-a putut. (…) Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, de data asta, în acest sezon”, a spus artistul.

Și în tabăra Războinicilor sunt tensiuni. Alexandra Ciomag a simțit înțepături din partea colegelor sale, iar Sorin Pușcașu ar „băga râcă” în echipă, potrivit Mariei Lungu. „Fetele sunt răutăcioase când văd, probabil, o posibilă concurență. Încep să o ia razna, să facă pe „șefele”. (…) Mi se pare că am simțit deja niște înțepături din partea Mariei Chițu”, a spus Alexandra Ciomag.

Update 24 ianuarie:

​Patru concurenți noi s-au alăturat competiției, doi Faimoși și doi Războinici, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu și, respectiv, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu. Vezi ce au declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro, înainte de a intra în junglă!

Jocul pentru provizii, care constau în legume și fructe, a fost câștigat, de data aceasta, de către Faimoși, ducând la tensiuni între cele două echipe. Conflictul a escaladat între Războinicul Andrei Ciobanu și Faimoșii Jorge și Cătălin Moroșanu.

„Noi, Războinicii, suntem simpli, dar avem și noi carierele noastre. Unii oameni de la Faimoși încearcă cu orice preț să își păstreze imaginea și cariera”, a spus Andrei Ciobanu. Apoi i-a numit pe Jorge arogant, iar pe Cătălin Moroșanu coleric.

Ulterior, Cătălin Moroșanu a reacționat: „Până la urmă este Survivor aici. Dacă ne supărăm că ne-am atins puțin pe mânuțe, pe piciorușe atunci duceți-vă acasă și apucați-vă de make-up sau de altceva. Ne mai enervăm pe traseu, se mai întâmplă”.

Update 21 ianuarie:

După Andreea Tonciu, o altă concurentă din echipa Faimoșilor este trimisă acasă. Contul de Instagram Viperele Vesele anunță că Elena Ionescu a părăsit competiția și publică primele imagini cu artista în avion, în timp ce se îndreaptă spre România. Și asta nu e tot!

În ediția de marți, 23 ianuarie, noi concurenți vor intra în competiția Survivor All Stars. Într-un promo difuzat la Pro TV, postul dezvăluie că noi concurenți vor ajunge în Republica Dominicană și vor participa la probele din reality show. Identitatea concurenților nu a fost făcută publică de PRO TV, însă mai multe publicații online au dezvăluit că ar fi vorba de 4 concurenți. Gândul.ro scrie că unul dintre concurenții noi de la Survivor All Stars este Cătălin Zmărăndescu, iar al doilea concurent care intră la Survivor All Stars ar fi Sorin Pușcașu, care a participat la sezonul al doilea Survivor România.

Conform Vipere Vesele, și Elena Marin revine în Republica Dominicană în echipa Faimoșilor, la Survivor All Stars, iar Alexandra Ciomag se va alătura echipei Războinicilor.

Update 19 ianuarie:

Andreea Tonciu este prima concurentă eliminată de la Survivor All Stars. Vedeta TV a părăsit competiția în urma unui duel cu Roxana Nemeș, trimisă de TJ Miles, câștigătorul colanului de imunitate. Restul concurenților au ales al doilea coechipier trimis la duel, respectiv pe Andreea Tonciu.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața. N-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul, deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a declarat Andreea Tonciu după eliminare.

Vezi ce spune Andreea Tonciu despre votul colegilor și duelul cu Roxana Nemeș în primul interviu oferit după eliminare, în exclusivitate pentru UNICA.ro!

După ce au pierdut prima imunitate, Faimoșii au reușit să își ridice un adăpost, în timp ce fetele din trib s-au antrenat pentru următoarele jocuri de la Survivor România All Stars.

Înainte de a intra la duel, Roxana Nemeș și-a judecat aspru colegii de trib. „Jorge vrea să fie personaj. Nu știu cum a fost el în sezonul lui, dar îl văd cum vine și se bagă peste orice. El are idei excepționale, cum am spus, fiecare aici vrea să fie șef. TJ, Jorge, Moroșanu mai puțin că își știe locul, Zanni nu mai zic… până și asta mică, Ștefania, și-ar dori într-o oarecare măsură. Ana și-ar dori, dar îl lasă pe Zanni. Jador știe și el că n-are cum să fie șef. Uite așa, fiecare are strategia lui”, a spus cântăreața la testimoniale.

Update 18 ianuarie:

Războinicii au câștigat prima imunitate de la Survivor All Stars, cu 10 la 8. Din tabăra roșie, TJ Miles a obținut colanul de imunitate. De aceea, lui îi revine obligația de a nominaliza un membru din tribul său pentru eliminare. „Acel membru nominalizat intră la duelul eliminatoriu. Cu cine se luptă? Cu cealaltă nominalizare, făcută de restul tribului”, a explicat Daniel Pavel.

„Sunt pregătit să fac alegerea corectă!”, a spus TJ Miles la testimoniale. În camp, Andreea Tonciu și Jador s-au retras pentru a vorbi despre nominalizările care vor urma în consiliu. Jador crede că TJ o va vota pe Andreea Tonciu, iar echipa pe Roxana Nemeș.

În paralel, conflictul dintre Jador și Zanni s-a adâncit. Zanni, câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor, este în posesia simbolului imunității ascunse, lucru care nu i-a convenit lui Jador. „Înțeleg. Vreau să fiu smerit, vreau să fiu mai bun, dar nu-mi place să fiu prostit pe față. Eu nu sunt copil. Mi se pare că echipa are frică de băiatul ăsta și nu înțeleg de ce”, a spus Jador la testimoniale. Vezi cum a a răspuns Zanni!

Update 17 ianuarie:

În prima ediție Survivor All Stars România, din 16 ianuarie, a fost nevoie de intervenția medicului pentru două concurente.

Lolei Crudu i s-a făcut rău și a fost nevoită să se așeze pe plajă. Problemele ei de sănătate ar fi fost provocate de temperaturile ridicate din Republica Dominicană. O doamnă doctor a intervenit pentru a-i oferi îngrijiri de specialitate. „Este cel mai greu să lucrezi cu oamenii și să fii printre oameni”, a mai spus concurenta de la Survivor All Stars.

Citește și: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Andreea Tonciu și Elena Ionescu, conflict la Survivor All Stars 2024

Și Andreea Tonciu s-a confruntat cu o problemă de sănătate, având un picior umflat. Vedeta TV s-a enervat în momentul în care Elena Ionescu i-a sugerat să fie puternică și să îndure.

„Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng. Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”, a declarat Andreea Tonciu.

În urma discuției în contradictoriu cu Elena Ionescu, Andreea Tonciu și-a atras antipatia publicului telespectator. „Teatru ieftin! Pleacă prima acasă”, a comentat cineva pe rețelele sociale.

Jador a pupat-o pe Lola Crudu în timpul unui schimb de replici acide

Războinicii au câștigat primul joc pentru provizii. Deși dezamăgite de pierdere, Elena Ionescu și Ana Porgras au fost mai deranjate de faptul că Jador și-a jignit echipa.

„Am contribuit la înfrângere, că am pierdut un punct. Îmi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit, dar aș vrea să-i întreb de ce nu mi-au spus tura trecută (n.red.: când i-ar fi înjurat de asemenea)”, a declarat Jador.

Ulterior, Lola Crudu, din echipa albastră, a intervenit în dialog. „Câtă lipsă de respect și de educație să ai? Ai bunul simț, în momentul în care vorbește cineva, te rog eu, gurița mică!”, a spus antrenoarea de fitness. Mai apoi, Lola l-a chemat pe Jador să-i spună ceva la ureche, moment în care, fără să asculte, Jador a pupat-o pe obraz.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars România. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

Update 16 ianuarie:

Survivor All Stars România începe astăzi, de la ora 21:30. În prima parte a serii, gazda show-ului, Daniel Pavel, va descoperi care sunt lucrurile care-i motivează cu adevărat pe cei 20 de concurenți.

„Este foarte frumos ceea ce se întâmplă și vreau să ne bucurăm de această aventură unică care este Survivor. Vă iubesc și vă transmit toată energia bună”, a transmis Elena Ionescu, din echipa roșie, câștigătoarea primului sezon al show-ului.

De cealaltă parte, Iancu Sterp, din tabăra albastră, a uitat cât de aproape a fost și el să câștige când a participat: „M-a făcut să mă întorc inima de războinic, toată viața am fost un luptător. De data asta, sper să ajung unde mi-am propus”.

Zece Faimoși și zece Războinici vor lupta pentru a arăta că au ce le trebuie să câștige sezonul suprem. „Surprize pot apărea la tot pasul, fiți cu ochii în patru”, le va spune Daniel Pavel concurenților, înainte de a da fluierul de start în prima probă a sezonului.

Vezi ce a declarat și Kamara, fost concurent la Survivor România, înainte de începerea noului sezon!

Știre inițială

În 2024 este timpul ca eroii să devină super eroi, să demonstreze că pot face față chiar și celor mai dure provocări la Survivor All Stars, emisiune care va fi difuzată pe PRO TV și pe VOYO. Douăzeci de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, se vor întrece pe diferite trasee în Republica Dominicană. În curând vom vedea cum se vor descurca!

Când începe Survivor All Stars România

Survivor All Stars România va începe pe 16 ianuarie. Show-ul este programat de trei ori pe săptămână, și va fi difuzat în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30. De asemenea, emisiunea va putea fi urmărită și pe platforma Voyo. Cei 20 de concurenți se află deja în Republica Dominicană, nerăbdători să-și testeze limitele și să se lupte cu o parte dintre cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii.

„Sezonul suprem, Survivor All Stars România, este gata: traseele, consiliile tribale, taberele și jungla dominicană freamătă în așteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca Survivor All Stars!”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Citește și: Ce face Daniel Pavel în Republica Dominicană, în pauzele filmărilor pentru Survivor All Stars: „Să vă spun și un secret” / Exclusiv

Concurenții Survivor All Stars România

Zece Faimoși și zece Războinici se vor înfrunta pentru marele trofeu Survivor All Stars România. Trei dintre cei patru câștigători ai edițiilor precedente, Zanni, Elena Ionescu și Alex Delea, s-au reîntors în lupta pentru a se auto-depăși.

Echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars 2024

Zanni – cântăreț, 25 de ani, câștigătorul ediției 2021;

Cătălin Moroșanu – fost luptător, 39 de ani, retras din cauze medicale în 2021;

TJ Miles – influencer, 35 de ani, locul 9 în 2022;

Jorge – prezentator, 41 de ani, retras din cauze medicale în 2023;

Jador – cântăreț, 28 de ani, retras din cauze medicale în 2021;

Elena Ionescu – cântăreață, 35 de ani, câștigătoarea ediției 2020;

Ana Porgras – fostă gimnastă, 29 de ani, locul 24 în 2021;

Ștefania Stănilă – fostă gimnastă, 25 de ani, locul 6 în 2023;

Roxana Nemeș – cântăreață, 34 de ani, locul 26 în 2021;

Andreea Tonciu – influencer, 37 de ani, locul 27 în 2022.

Citește și: Zanni spune că a rămas fără zeci de mii de euro: „Mi s-au furat!”. Ce a pățit câștigătorul “Survivor România 2021”

Echipa Războinicilor de la Survivor All Stars 2024

Alex Delea – barman, 27 de ani, câștigătorul ediției 2022;

Iancu Sterp – vlogger, 25 de ani, locul 3 din 2020;

Robert Moscalu – barman, 33 de ani, locul 8 în 2023;

Andrei Ciobanu – profesor de canto, 32 de ani, locul 9 în 2020;

Relu Pănescu – antreprenor, 51 de ani, locul 13 în 2022;

Lilia Crudu (Lola) – antrenoare de fitness, 35 de ani, locul 4 din 2020;

Maria Lungu – fashion designer, 28 de ani, locul 26 în 2023;

Alexandra Duli – model, 25 de ani, locul 12 în 2022;

Maria Chițu – model, 22 de ani, locul 4 în 2021;

Ștefania Ștefan – content creator, 26 de ani, locul 8 în 2022.

Citește și: Andrei Krișan, viața după Survivor. Adevărul din spatele imaginilor cu Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag: „Iubita mea a spus că…” / Exclusiv

Cum se desfășoară Survivor All Stars România – care sunt regulile

Survivor All Stars România vine cu schimbări. PRO TV a anunțat că participanții vor vota între ei concurenții care vor ajunge în duelurile eliminatorii. „Soarta concurenților este doar în mâinile lor”, a scris PRO TV. La fel ca în sezoanele precedente, câștigătorul va fi decis de către telespectatori.

„În acest sezon suprem, soarta a ceea ce privește eliminările se află chiar în mâinile voastre. În premieră, la Survivor România All Stars, concurenții vor părăsi competiția în urma unor dueluri eliminatorii. Așadar, de fiecare dintre voi depinde cât de departe veți ajunge în sezonul suprem, sezonul All Stars. Pentru a rămâne în competiție e nevoie să dați tot ce aveți mai bun pe trasee, în consiliul tribal și la Duelurile Eliminatorii”, le-a spus Daniel Pavel concurenților, în prima ediție.

Survivor a debutat în România în ianuarie 2020 și este bazat pe un format internațional de televiziune. Primele două sezoane, din 2020 și 2021, au fost realizate și difuzate de Kanal D. Ulterior, PRO TV a preluat licența show-ului. Până acum, și PRO TV a realizat și difuzat două sezoane, în 2022 și 2023.

Citește și: Andrei Krișan: „Am început să plâng ca o fetiță”. Prin ce a trecut războinicul la Survivor / Exclusiv

Ce premiu este la Survivor All Stars România

Concurenții Survivor All Stars România se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În afara trofeului, participanții sunt remunerați săptămânal pentru prezența lor în show. Potrivit CANCAN, concurenții vor fi recompensați cu sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro de persoană pentru fiecare săptămână. Sunt doi Faimoși care au negociat „la sânge” contractele și vor încasa o sumă mai mare frumușică. Jadore va fi remunerat cu 10.000 de euro pe săptămână, iar Andreea Tonciu cu 6.000 de euro, conform sursei citate.

„Pregătiți-vă pentru Survivor All Stars! În inima junglei dominicane doar cei cu inima tare vor rezista până la final. Cei mai tari concurenți ai tuturor sezoanelor de până acum vor intra în arenă începând cu 16 ianuarie. Vor lupta pentru a arăta României că au ce trebuie ca să câștige sezonul suprem. Tensiune, strategie, alianțe și sacrificii la un nivel cu totul deosebit, altul decât cel de până acum. Vom avea și reguli noi într-un sezon cu totul special”, a mai declarat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România All Stars.

Citește și: Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars? Faimosul care a negociat „la sânge” cu PRO TV

Câștigătorii Survivor România de până acum

Un total de 130 de jucători au concurat până acum în cele patru sezoane de Survivor România.

Primul sezon, Survivor România 2020, a fost difuzat de Kanal D și câștigat de cântăreața Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, din echipa Faimoșilor.

Survivor România 2021, cel de-al doilea sezon al reality show-ului, a fost difuzat tot de Kanal D, iar marele câștigător a fost tot un Faimos, Edmond „Zanni” Hubert Zannidache.

Sezonul al treilea al emisiunii a fost difuzat de PRO TV și Alex Delea a fost Războinicul care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Cea mai recentă ediție, Survivor România 2023, a fost câștigată de Dan Ursa, din echipa Războinicilor. PRO TV ar fi decis ca Dan Ursa să plece în Republica Dominicană și să intre pe parcurs în competiție, Războinicul figurând momentan ca rezervă, la fel ca Andreea Moromete.

Foto: Instagram; PRO TV