Top 5 tunsori care se poartă iarna aceasta. Stilurile anilor ’70 și ’90 sunt preferatele divelor internaționale

Distribuie articol

Dacă simți că este momentul pentru o schimbare de look, te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă iarna aceasta. Vezi care sunt preferințele divelor internaționale.

Sezonul din această iarnă vine cu noi tendințe în materie de tunsori, dar și cu o revenire majoră a anilor ’70 și ’90, într-o versiune mai modernă. Mărturie stă chiar look-ul adoptat pe covorul roșu de către mai multe dive de la Hollywood.

Ce tunsori se poartă iarna aceasta

Publicația InStyle a stat de vorbă cu mai mulți hairstiliști de top pentru a vedea care sunt tendințele în materie de tunsori iarna aceasta. Revenirea emblematicilor ani ’70 și ’90 este de departe în topul preferințelor divelor de la Hollywood. De la clasicul French Fringe al lui Anne Hathaway și până la tunsoarea în scări a lui J.Lo, ambele look-uri sunt reînviate din trecut, dar cu câteva modificări, astfel încât să fie moderne.

The French Fringe – Bretonul Franțuzesc

Radiant, fără efort și atât de șic. Acest stil este unul scos din revistele de modă și nu se va demoda niciodată. „Arăta grozav cu toate lungimile de păr și este mult mai ușor de coafat în lunile mai reci”, le-a spus celor de la InStyle stilistul celebrității și ambasadorul Sexy Hair, Danielle Priano. La rândul său, și hairstylistul celebrităților Nai’vasha susține că această tunsoare se potrivește pentru fiecare formă a feței. Însă, dacă optați pentru aceasta, trebuie să țineți cont și de faptul că va trebui să petreceți mult timp în fața oglinzii pentru a vă aranja părul.

’90s Layers – Tunsoare în scări în stilul anilor 90

Aceasta va fi tunsoarea vedetă a acestui sezon. Sau cel puțin, asta este ceea ce susțin hairstyliștii vedetelor.

„Este elastic, lung și nu pierzi foarte mult timp ca să îl coafezi. Acest stil se usucă frumos în mod natural, așa că nu va trebui să-l coafezi în fiecare zi”, explică ea. Pentru a obține acest aspect șic și cool, à la J.LO trebuie să faceți o vizită cât mai repede la salonul de înfrumusețare.

Citește și: Top 6 tunsori pentru părul creț. Sfaturi de la hairstyliștii vedetelor de la Hollywood

Butterfly Cut – Tunsoare în formă de fluture

Această tunsoare este un mix care îmbină bretonul clasic și vestita tunsoare à la Rachel. Potrivit hairstylistului Frédéric Fekkai, acest tip de tunsoare continuă să fie popular și în această iarnă. „Ceea ce îmi place cel mai mult la acest tip de tunsoare este faptul că potrivește oricărei formă a feței și pe deasupra vine la pachet și cu un extra volum în cazul părului lung. Acele aripi de fluture sunt create pentru a încadra perfect fața, ca mai apoi să se îmbine perfect cu șuvițele de la nivelul umerilor”, spune acesta.

Classic Bob – Bob clasic

Tunsoarea bob nu se va demoda niciodată, continuă să fie la modă și iarna aceasta. Iar dacă ți-a crescut părul foarte mult anul acesta, acum e momentu potrivit să faci o schimbare majoră. Atât Nai’vasha, precum și stilistul celebru din Los Angeles, Sunnie Brook prevăd că bobul clasic va continua să fie o alegere de top și în acest sezon.

The Modern Rachel – Tunsoare à la Jennifer Aniston

Celebra tunsoare pe care Jennifer Aniston a purtat-o în serialul de comedie Friends revine! Aceasta tunsoare presupune că îți vei tunde părul în scări. Această tunsoare îți încadrează fața și îți accentuează trăsăturile specifice. Hailey Bieber și Selena Gomez au optat pentru această tunsoare anul acesta.

Sursa Foto: InStyle / Instagram